Transfery w Premier League

Ja wiem, że niższa liga, ale 29 czystych kont i prawie 86% udanych interwencji, no nie wiem, czy taki ogórek, w dodatku 22 lata, sufit ma spory.

Przecież to kłamstwo. Kto niby powiedział, że City odpuściło przez cenę.

Cytat z tego artykułu wyżej:

" The Citizens” nawiązali podobno kontakt z Paris Saint-Germain w sprawie warunków transferu Włocha. PSG miało wycenić aktualnego klubowego i reprezentacyjnego mistrza Europy na ok. 50 milionów euro , jednak Manchester City uznaje tę kwotę za zbyt wysoką."

1 polubienie

No i gdzie jest napisane, że odpuścili?

Niesamowite, że muszę dawać kolejny cytat…

“jednak Manchester City uznaje tę kwotę za zbyt wysoką.”

Jeszcze potrzebujesz pomocy czy już sobie poradzisz?

1 polubienie

Ty napisałeś wyżej - “City odrzuciło możliwość transferu”, gdzie to jest napisane? Bo ja tu widzę tylko info, że uznali, że kwota 50 mln jest za wysoka. Przecież nie muszą zapłacić 50 mln, słyszałeś o czymś takim jak negocjacje?

Mógłbym teraz zadać to samo pytanie.

Dokładnie tak. Pan @spawacz przeczytał sobie między wierszami, że City odpuszcza przez cenę, a to nie jest prawda.

Zbyt wysoka kwota, nie musi równać się odpuszczeniu.

3 polubienia

Understand Newcastle are closing in on Jacob Ramsey deal with Aston Villa!

Agreement almost done for £40m package as clubs are finalising the deal and then… here we go. :white_circle::black_circle::soon:

Despite West Ham approach, Ramsey only wants Newcastle as #NUFC move is now imminent.

Dziwne te transfery Newcastle. Będzie to bardzo ciężki sezon dla srok z isakiem czy bez

Czy ja wiem czy dziwne. Przyszedł Elanga, Ramsdale, Thiaw teraz Ramsey. Transfery nie jakieś wow, taka średnia półka w sam raz dla nich. Odszedł łamliwy Wilson i z rezerwowych Kelly i Longstaff. Bardziej się wzmocnili jak na razie niż osłabili. Chodź pozostała saga z Isakiem jak zostanie to ściganą Wisse jako dwójkę i będzie git. Jak odejdzie wtedy będzie można mówić dopiero o ciężkim sezonie.

1 polubienie

Żebyś się nie zdziwił, gdy Sesko wejdzie do składu. Hojlund junior możliwy :joy:

Jak dla mnie to te transfery pokazują, że oni nie zrobią kroku w przód. Brakuje tu poważnych wzmocnień. A jestem zdziwiony, że Ramsey ma już 24 lata, myślałem, że jest młodszy.

Przydałoby się roznieść Wisienki w pierwszej kolejce. Ten zespół chyba najbardziej osłabił się ze wszystkich w PL.

Newcastle dokonuje w tym okienku bardzo dobrych transferów i to kolejny przykład, że sprzedając swojego najlepszego zawodnika mogą wydać zarobione pieniądze na wiele pozycji.

Liverpool i Chelsea, a Arsenal i United to przepaść jeśli chodzi o transfery wychodzące.

1 polubienie

Masz rację że się wzmocnili tylko na jakie pozycje?
Ramsey to skrzydłowy mogący grać jeszcze w środku, a tam jest mocna ekipa. Kupno slangu akurat spoko podobnie jak stopera, tylko to wszystko byłoby ok gdyby nie brak napastnika. Isak grać nie chce, a Wilson odszedł.
A te tramsfery to uzupełnienia na pozycję dość obsadzone

Jacob Ramsey w Newcastle. Mamy potwierdzenie, więc może sytuacja Isaka się rozpędzi.

Dominic Calvert Lewin w Leeds United. Mimo wszystko to niezły ruch Leeds, beniaminek potrzebuje graczy z doswiadczeniem w PL.

Ptaszki ćwierkają, że Don może dołączyć do City, a Ederson do Galaty. Byłoby to potężne wzmocnienie dla Guardioli.

Jeszcze Wisse kupujta, a my wam pomożemy z kasą :bride_with_veil:

+nottingham wczoraj 2 transfery na raz kupiło, a jeszcze ponąc 2-3 mają być ;D

jest kolejny
image

My będąc w trakcie “największego okna transferowego” w ostatnich latach mamy net spend jak Newcastle (włączając kasę za transfer Doak’a, który jest kwestią godzin)…