A no dopiero tam młyn jest xD
BLOODY BASTARD HOW DARE YOU
Ogólnie byłem na JuvePoland… i podobno LFC kupiło Chiesę w 4 ratach
https://x.com/David_Ornstein/status/1829511509803979146?t=YXCO1LX805Xu_9ZV21wt3g&s=19
Ciekawe czy Osimeh odpali w Chelsea. Na papierze wydaje się o wiele lepszy wyborem niż Jackson, który jest na poziomie Nuneza.
Sterling prawdopodobnie do Arsenalu,
Sancho do Chelsea.
W ogóle strach piłkę kopnąć , bo jeszcze Chelsea do mnie zadzwoni
@Ziaja bardziej Serię A tam zawodnicy latają po topowych klubach tam i z powrotem. Niby się nie cierpią, ale transfery to im nie przeszkadza robić
Mogę narzekać na nasze okno ale nie chciałbym być dzisiaj kibicem Arsenalu a już tym bardziej Chelsea XD. Niebiescy to cyrk na kółkach.
Trochę klimat ekstraklasy wjechał
They see me Boehly
They hatin
Też prawda. W premier league takie rzeczy były tylko na poziomie klubów z dołu tabeli. Serie a na górze. A tutaj już któryś ruch między Arsenalem i CFC. W przeciągu paru okienek. A ja nie pamiętam XD Za mojego życia i świadomego kibicowania ruchu LFC-EFC. XD
Z głowy to Abel Xavier. Grał w 04/05 miał ciekawą czuprynę, szału nie zrobił u nas
@Ziaja
Nie bezpośrednio to też nasza niedoszła gwiazda Conor Coady
No to mi wypadło. Może dlatego że sam początek kibicowania. Dlatego też ten Gordon mimo że nie bezpośrednio to by siadł by somsiadow w derbach wkurzyć
Tajny agent. Sabotował nieźle tam grę
Nasz dawny cel Andre w WIlkach.
Toney w Al-Ahli, co za upadek, już był w reprezentacji, mógłby przejść do lepszego klubu ale woli pieniądze, nikt mi nie wmówi, że idzie tam dla rozwoju.
On już jest u schyłku kariery. Normalne, że chce się jeszcze zarobić jak najwięcej.
Facet ma 28 lat, teoretycznie najlepszy wiek dla piłkarza. Mógł pójść do jakiegoś Arsenalu czy Utd i walczyć o trofea.
A tak sie nie przemeczy za bardzo. Zarobi kupe hajsu i moze tez wygra jakies trofeum.
I po co mu isc do arsenalu albo utd za 1/3 zarobkow i walczyc o miejsce w skladzie na kazdym treningu
Wybierz jedno kolego
Może trzeba założyć specjalny temat na śledzenie karier piłkarzy, którzy mieli trafić do Liverpoolu
Przypomnij, kto w poprzednim sezonie wygrał FACup?
A rok wcześniej Carabao?