Nie obraz się, ale jak czytam twoje wysrywy to mam ochotę odejść od komputera. Nie widzisz różnicy między klauzula przedłużenia kontraktu zawartą w kontrakcie, a jej brakiem?
Nie musisz czytać, kliknij ignoruj i głowa będzie mniej boleć. Jeśli masz trudności z czytaniem to wyjaśniam: szybkie działanie czyli bez zbędnego przeciągania sznura. Zarząd chce gościa i działa. U nas jak widać idzie to trochę wolniej, niezależnie czy jest klauzula czy nie ma. Pewność działania się liczy. Więc przeczytaj ostatni raz wysryw i ignoruj. Bye.
Jeżeli mieli w kontrakcie zapisaną taką klauzulę to mogli przedłużyć kontrakt z Sonem bez negocjacji z nim. To różnica.
Kurde jaki agresywny typ. Nie dotykaj bo cie opluje.
Eeee tam…co to za frajda z zakupu 1 slownie jednego gracza ?
Nie ma jak obserwowanie dziesiatek pilkarzy to jest zabawa!
Ino ( nie mowi sie ino, ino tylko ) FSG!
https://www.afcb.co.uk/news/2025/january/07/full-back-soler-completes-move-to-join-cherries/
Czyli Kerkez nasz.
My najpierw poczekamy aż szrot z Urugwaju wypełni swój kontrakt
Czy Gudbar to od tyłu nie jest czasem Radbug?
Ale prawdę ci napisał. Inaczej wyglądają negocjacje, kiedy musisz gadać z zawodnikiem, a inaczej jak masz opcje przedłużenia. Gdyby nasze trio kontraktowe miało taki zapis, to już dawno by to uruchomiono.
Magłaja też został w ten sposób przedłużony.
Amad Diallo zostaje w United na 5 kolejnych lat. Podobno ma być kluczową postacią diabełków.
Szczerze powiedziawszy jeśli tak będzie to będą oni na właściwym miejscu czyli ligowy średniak.
stoper, który dopiero w tym sezonie trafił do seniorskiego futbolu, kosmiczna cena, albo naprawdę przez te pol roku pokazal, jakies fenomenalne umiejetnosci, albo City nie ma co z kasa robic
Odszedł od nich trixie begiristain i już widać że ich ruchy są słabsze. Zeszłe okienko już było cieniutki, ale teraz to już wql. Nawet jeśli ten chłopak ma olbrzymi talent to nie ma co udawać że pomoże im na dziś, a oni potrzebują tego bo mogą wypasc z 4
Po prostu topowe kluby mają świetny skauting w Brazylii i by wyłowić największe talenty to musisz je śledzić już na poziomie juniorskim.
Przecież taki Endrick też już był podpisany jak jeszcze nie grał lub dopiero debiutował w pierwszej druzynie. To samo ten Estevao, którego podpisali nim grał seniorsko.
A czy my należymy do tych topowych klubów ?
Po ruchach transferowych tego nie widać ale może po prostu wydawanie takiej kasy na brazylijskie taleny nie wpisuje się w transferową politykę klubu
Powinno byc: wydawanie kasy nie wpisuje sie w transferowa polityke klubu
Osobiście nie jestem zwolennikiem takich transferów. 40m to naprawdę dużo siana, za taka lub podobną kwotę przychodzili stoperzy tacy jak
Van den ven, Romero, konate, upamecano, bastoni do Interu, skrinar, bremer czyli stoperzy którzy są do gry na już.
Na już on specjalnie przydatny nie będzie, więc nawet jak jego talent się rozwinie to będzie potrzebował 2-3 lat aby osiągnąć poziom stopera klasy europejskiej.
A co jak nigdy się nie rozwinie?
O rety. To jakby Quansah grał w Brazylii to po zeszłym sezonie by poszedł też za jakieś 50 milionów a jak gra w tym sezonie każdy widzi. Takie ruchy to loteria, możesz trafić perełkę albo wyrzucić kupę kasy w błoto, bo seniorska piłka chłopaka zweryfikuje.
No ja sam trochę na hype się na Quansaha nabrałem, ale jeszcze bym go nie skreślał, ja z reguły jestem sceptyczny z hypowaniem. Tak Quansah niby niezle wskoczyl w buty Konate, do tego fajnie rozgrywał. Jednak w tym sezonie jak sie go ogląda, to jakby człowiek widział Joe z 22/23 każde zagranie bije brakiem pewności siebie i potencjalnym wylewem.