To że odchodzi to już pewne od kilku tygodni, czekać tylko na oficjalne ogłoszenie i trzeba mu życzyć powodzenia w dalszej karierze i życie toczy się dalej, więksi odchodzili od Trenta i jakoś nadal potrafimy grać - chce odejść niech odchodzi i koniec kropka.
Nie ośmieszają się. Problemem Arnolda nie jest grą w obronie jako tako. On już w tym sezonie szczególnie na początku grał genialne mecze w obronie zjadając sancho czy leao.
On po prostu ma problem żeby to robić tydzień w tydzień. Mi się wydaje że jest to spowodowane tym że nie jest on taka maszyna jak Walker i brakuje mu zdrowia. Dodatkowo często grał od razu po wyleczeniu urazu bo nie miał za bardzo kto.
To źle myślisz. Aktualnie nie ma tam nikogo z dużą kreatywnością. Po za tym przy takich wiatrakach jak vini i mekambe długi piłki Arnolda po przechwytach mogą siać spustoszenie.
Nie rób z niego sieroty tylko dlatego że jest szczurkiem. Piłkarzem jest wyśmienitym.
Po co wy gadacie o problemach Realu to nie wiem. Przypominam, że to forum LFC. Los Trenta w Madrycie mnie nie obchodzi, ale jestem pewny, że doskonale się odnajdzie w ekipie gwiazdorów, domniemanych przestępców seksualnych i finansowych oszustów.
Ale juz tam kilku forumowiczów go widzialo poza ławką do końca sezonu. Jak masz kogoś takiego do dyspozycji to on musi grać. To jest po prostu zawodnik o fenomenalnych umiejętnościach i jak widac potrafi odmienić przebieg spotkania, mimo tego, że teoretycznie odchodzi i móglby miec wywalone.
Ale taka obecnie powinna być jego rola. Ławka i wychodzenie na 15-20 minut. Bradley musi łapać doświadczenie, jeśli ma być etatową jedynką na prawej.
Wszyscy są zmęczeni tymi “ukrytymi wiadomościami Trenta” i brakiem konkretów z jego strony. On jest wicekapitanem i dorosłym facetem powinien w końcu jak mężczyzna powiedzieć jaka jest jego decyzja żebyśmy mogli już skończyć tą sage i w pełni skupić się na świętowaniu mistrzostwa
Bradley to się może co najwyżej zakładać z chłopakami, kogo zmiennikiem będzie od nowego sezonu…
@Ydnarek myślę, że dowiemy się właśnie po zdobyciu mistrzostwa
No moim zdaniem własnie ten brak informacji jest spowodowany tym, że nie chce za szybko rozpalać tego ognia jaki będzie gdy ogłosi oficjalnie, że odchodzi. Serio wierzy ktoś, że zostanie? Mo i Virgil z nowymi umowami tylko nie on. Informacji nie ma żadnych o jego pozostaniu. A o odejściu? A i owszem… Hiszpańskie źródła piszą jak jest, angielskie nie piszą bo nie mogą… Zresztą między wierszami można wyczytać o tym, że odejdzie…
Trent chcesz coś z Avonu?
skoro bawimy się datami, to pozostaje nam się łudzić do 06.06
Imo ja już jestem nastawiony na jego odejście. Szkoda w cholerę, ale taka jest piłka. Wygrał ze swoim klubem marzeń wszytko co mógł. Idzie na nowe wyzwanie bo może to go bardziej kręci.
Chyba że zaszokuje wszystkich i 06.06 ogłosi podpisanie nowej umowy.
Bo? Conor ma predyspozycje by zostać zastępcą na prawej obronie i dostać zmiennika. Wchodzi w wiek gdzie kontuzje powinny już mniej dokuczać, a regurwlje granie wybije go na wyższy poziom.
Nie ma co udawać kawał z niego grajka. Osobiście z jednej strony jego milczenie mnie trochę dziwi. Naprawdę on też nie ma tera łatwego czasu musi w nim to siedzieć. Presją jest okrutna, a decyzja zdecydowanie wpłynie na jego dziedzictwo. Osobiście bym to ogłosił i wszystkim było by lżej, ale on może mieć inne powody. Być może jednym z nich jest to że on sam jeszcze nie wie? Sądzę że on jest już w Madrycie, ale może on przeciąga zarząd aby udowodnili mu że klub będzie chciał wygrać wszystko i wzmocni się w lecie? Kto wie
Mi się to podoba, że skupia się na wygraniu mistrzostwa i dopiero później oznajmi swoją przyszłość. Sam na jego miejscu też bym tak postąpił. Profesjonalne podejście. Po co robić szum. Wypełnia swój kontrakt więc o co te halo? Poza tym jak nie przedłużył jeszcze kontraktu to chyba każdy myślący kibic wie jak to się skończy…
Piekna choc utopijna wersja jego historii czyli:
senor Perez ?
- tak,slucham
Tu Trent - a amigo,nasz graczu od nowego sezonu
eeeeee…no jednak nie - mierda !!!
Niech uchleją Trencika na fecie i podsuną mu papier…