Trent Alexander-Arnold

Ale spokojnie, pewnie chodzi o pomeczowe selfie ze strzelcem bramki którego nie wrzucił po zakończeniu spotkania :wink:

3 polubienia

https://x.com/merseyfool/status/1915007552276058208
nie ma opcji Trent zostaje

Gerrard też był o krok do dołączenia do Chelsea, nawet transfer request zrobił. Nikt o tym nie wspomina, wspomina tylko jego lojalność względem Anfield. Każdy może mieć moment zawahania, liczę że u Trenta jest to chwilowe i podpisze nowy kontrakt.

2 polubienia

Jakby koniec końców Trent został u nas to moim wnioskiem byłyby, że rzeczywiście Anglik po prostu obawiał się o swoją przyszłość jak i klubu.

Odchodzi znakomity trener, przychodzi trochę no name.
Rok temu były ploty jak to Salah odejdzie do arabów, kończące się kontrakty czołowych zawodników.

Brak wsparcia i rozwoju w letnie okienko.

Z jego perspektywy i paru lat w piłkę które mu gry w piłkę zostały nie wyglądało to kolorowo.

W tym momencie trener się sprawdził, kontrakty kolegów podpisane, a i może coś mu szepneli na ucho o wzmocnieniach w wakacje.

Nastawiłem się na odejście, ale fajnie jakby został!

W Realu też nie wiadomo jaka będzie przyszłość - chodzi głównie o trenera, który będzie miał do ujarzmienia “gwiazdeczki” z ich humorami jak Vini czy Mbappe.

Czy te włosy mogą kłamać … chyba nie :slight_smile:
A tak serio to ciekawa sie zrobiła sytuacja z tym odejściem/pozostaniem.

1 polubienie

Nie beituj kolego :cry::cry::cry:

1 polubienie

Twarz też jakaś zmarnowana jakby nas ponownie przejął Hodgson

1 polubienie

Raczej nie ma co się z Trentem łudzić - Fabrizio, ma przypiętą na górze info o zainteresowaniu Realu, pewnie tylko po to, żeby krzyknąć że donosił o tym pierwszy :smiley:

w każdym razie już mi się niedobrze robi od czytania analiz każdego gestu, zdjecia, pierdniecia Trenta :stuck_out_tongue:

@Ydnarek po prostu stara się być rzetelny i jak to sobie przypiął to raczej dlatego, że jest pewien tego transferu/dealu/kontraktu…

1 polubienie

No tak bo Fabrizio jest nieomylny i jak cos powie to tak jest XD

4 polubienia

Romano nie ma żadnych rzetelnych wiadomości o planach Liverpoolu. Totalnie był zagubiony podczas telenoweli kontraktowej Salaha i rzucał co chwilę fake info. W telenoweli Trenta Romano korzysta tylko ze źródeł Madryckich, które są pewne jego zatrudnienia. Ja bym ogólnie radził typa zablokować, bo to dziennikarska prostytutka kilku dużych marek

4 polubienia

Jezus to chyba najbardziej zmieniająca tempo sytuacja transferowa jaka pamiętam i przy której sma zmieniam zdanie co 5min.

Jeśli taa zostanie to dołączy do legend. Nie mam co do tego wątpliwości, a jego potencjalne wątpliwości nadadzą mu jeszcze większej legendy. Ludzie lubią takich którzy są ludzy, mają wątpliwości, wąchają się aby na koniec podjąć właściwą decyzję.

Jeśli odejdzie to mimo że zrobił mnóstwo dla nas będzie odbierany jako zdrajca/szczur.

Co by nie mówić kawał ciężkiej decyzji

Zmieniająca tempo sytuacja ? Przecież w dalszym ciągu się nic nie zmieniło. Więc o czym Ty piszesz ?

Będę chciał się troszkę rozpisać na temat TAA, jednak ostatecznie czekam aż sprawa będzie już klarowna.

A to tak serio? Zostaje ?

Jak w każdej sadze transferowej dopóki nie ma podpisu na kontrakcie to nic się nie zmieniło. Jednka ja sam osobiście już w pewnym momencie byłem pewny że jest w realu. Po ostatnim meczu już taki pewny nie jestem. Zupełnie inaczej do tego podchodzę niż do naszych potencjalnych zakupów

Takich decyzji nie podejmuje się na ostatnią chwilę, Trent już z Realem pewnie dogadany jest od dawna i zostaje tylko kwestia szczegołów kontraktu.

Van Dijk i Salah od poczatku mowili ze interesuje ich tylko Liverpool, natomiast on milczy z oczywistych względów.

2 polubienia