Ale będzie miał co roku walkę o LM i Ligę, a nie raz na 10 lat, w dodatku zarobki pewnie dwa razy większe, a i komfort mieszkania w Madrycie w porównaniu do robotniczego Liverpoolu o wiele lepszy.
W realu gra się o puchary, a nie o zrobienie zielonej tabelki w sprawozdaniu finansowym dla żyda z ameryki
Wszelkim zainteresowanym chciałbym tylko oznajmić że CADENA Ser, czyli inaczej La-SER to źródło trzeciego tieru jeśli chodzi o jakość informacji dla Realu
A więc co dopiero dla nas. Zwykły ściek informacyjny. Jeśli tylko Arnold by do tego momentu nie podpisał z nami umowy to bym się przejmował, ale nikt prawie tego nie zrobił z tych co mieli oprócz Quansaha.
Walkę o LM i PL tutaj też ma zapewnioną tutaj sezon w sezon. Co innego wygrać.
Trochę nie rozumiem. Jak lfc grał 3 razy w finale a real go 3 razy wygrał? Jak my wygralismy 1 finał z tych 3…
No nie ma co się nakręcać ale im dłużej trwa ten impas tym bardziej prawdopodobne jest jego odejście. I tak jak już wspomniałem jakiś czas temu, i kolega wyżej również, to nie jest tak, że w tym sezonie tam wyszło, że real się zainteresował… To trwa już parę lat. I nie zdziwię się jak Bellingham też jest tego częścią, bo wiedzieli, że zarówno jednego jak i drugiego będzie łatwiej namówić na transfer jak obiecają, że zagrają razem… My mieliśmy swoją okazję, ale oczywiście jesteśmy biedakami…
No coz jezeli Trent odejdzie to trzeba mu podziekowac za wspaniale chwile (ten szybki rozny z Barca ) i zyczyc wszystkiego najlepszego w nowym klubie.
Jednoczesnie jednak osobiscie nie bede plakal poniewaz przezylem juz tyle odejsc graczy z naszego klubu,ze jestem zahartowany.
Lecz nie bede mu w nowym zespole kibicowal poniewaz trzymam sie zasady “jestem fanem moich ulubionych druzyn a nie zawodnikow”
Strata trenta będzie olbrzymim osłabieniem, ale nie z takimi sobie radziliśmy. Odejdzie będzie mi mega przykro, ale klub sobie poradzi. Czy Arnold? Zdecydowanie też. Nie idzie tam jak Owen na pożarcie (w kadrze Ronaldo raul morientes. Owen miał fajny sezon z ławki bodajże 14goli). Tylko on przez cały okres mieszkał w hotelu. Był totalnie nie przygotowany do wyjazdu. Trent właściwie bez konkurencji, a jego kreatywność w lidze bez rywali jeszcze zwiejszy jego wpływ i atuty.
Nie będzie to też taka sytuacja jak z cou (bolące plecy, symulacje wymuszanie). Ma prawo facet grać tam gdzie uważa że będzie szczęśliwy. Dał nam wszystko i zawsze będę mu wdzięczny.
Mi już nigdy nie będzie tak przykro jak po odejściu steviego. Damy radę
Ja zostawiam jeszcze kilka % na to że Arnold w lutym marcu zobaczy że gramy świetnie idziemy po mistrza i idą dobre czasy i zgodzi się zostać.
Ciekawe co będziesz pisać latem przyszłego roku…
Jakoś te gówna źródła od początku pisały chociażby z Coutinho. Przejrzyj sobie jakie i od kiedy były newsy o Mbappe chociażby. Po prostu jedno jest pewne. Trentowi bliżej do odejścia z liverpoolu. Te ich ,plotki, nabieraja z dnia na dzień na sile. A u nas? Jest to co zawsze czyli rozmowy trwają…
Pewnie mamy tak silną kadrę, że Trent czuje, że powoli odstaje i będzie mu ciężej złapać się do wyjściowej 11…
Ja już powoli przyjmuję do wiadomości to, że on odejdzie i to do tego je…nego realu.
Nic nie będę pisał, tylko będę kupował czerwoną koszulkę TAA na kolejny sezon. Coutinho miał przecież DNA Barcelony, a Klopp nie miał na niego pomysłu, poza tym pozycja LFC wtedy była kompletnie inna niż teraz. Z Mbappe te brukowce się ośmieszały przez 2-3 lata zanim rzeczywiście do tego Realu trafił.
Na ten moment nie wiadomo nic poza tym, że Liverpool radzi sobie pod wodzą Slota dużo, dużo lepiej niż ktokolwiek mógł się spodziewać przed sezonem i trener dobrze dogaduje się z Trentem, więc szanse na to, że zostanie, znacząco wzrosły. W dodatku Real gra tragicznie, robią się kwasy, a kibice tracą już cierpliwość do Bellinghama. To są fakty, a nie wymyślone info od losowych hiszpańskich pismaków.
Brukowce brukowcami ale jak gwiazda zespołu w wieku poniżej 30tki nie ma przedłużonego kontraktu na trochę ponad pół roku to jasno daje to do zrozumienia, że oczekuje wielkiej pensji, na którą klub się nie godzi lub szuka transferu.
Przecież Trent nie idzie do Realu z powodów sportowych tylko towarzyskich. Znajomi, znane miasto, super pogoda, imprezy. Może jakąś ligę mistrzów wygra, ale idę o zakład, że do trzech lat się stoczy gorzej niż Mbappe.
To jest po prostu pisanie bzdur za jakie nik nie rozlicza i tak to się kręci.
Wyjaśnijmy jedno. Trent w naszym zespole przez wszystkie lata nie dał najmniejszych powodów aby wątpić w jego zaangażowanie czy ambicje. Ba on wręcz wiecznie pokazywał że chciałby więcej i więcej. Nigdy nie było jakiegokolwiek tematu jego imprez. Ludzie myślą że jak taki mbappe gra słabiej to przez imprezy. Zupełnie zapominając że mbappe zachwycającym to jest, ale skrzydłowym, nie napastnikiem!!!
Jeśli taa zdecyduje się odejść trudno, ale ja bym jeszcze tego nie przesadzał.
To są takie odklejone bzdury że mam ochotę zrobić oczu kąpiel to co niektórzy wypisują.
Wszyscy chwalą TAA w tym sezonie za postęp w defensywie i wpływ na budowanie akcji. Ale forumek doktorzy psychiatrii i eksperci od psychologii bo TAA nie cieszył się po 3 bramce, albo że był niepocieszony bo go trener zmieniał (jak by to była nowość u piłkarzy) to gwiazdorzy.
Trent nawet w 90% nie będzie miał takiej presji jak Mbappe. Ale wiadomo stoczył się bo mamy listopad, gra nie na swojej pozycji w drużynie rozwalonej kontuzjami. W której presja jest gigantyczna na nim, a nie mówiąc że przeszedł do nowego środowiska, kraju.
No ale trzeba ładować sobie Copium w żyłę i zakłamywać rzeczywistość może to trochę komuś ułatwił w głowie odejście jednego z najlepszych piłkarzy w historii klubu. Który w wieku 25-26 lat już jest wymieniany w jednym rzędzie z takimi piłkarzami jak Alves, Cafu itd…
Z tym zaangażowaniem to się nie zgodzę, różnie z tym bywało. Zdarzało mu się truchtem wracać zamiast gonić przeciwnika i czasami miało się wrażenie, że ma wywalone. Zaangażowania to mógłby się od Robbo uczyć. Ambicje i pewność siebie na pewno ma wielkie. Jak na pozostanie Salaha i VVD można liczyć, to na TAA chyba nie, ale czy ten Real to taki super wybór, to mam wątpliwości. @Ziaja
Ale mi chodziło o samo zaangażowanie, które kolega kajojojek napisał że ma nienaganne, co nie jest prawdą. To że ma umiejętności na poziomie klasy światowej to jest oczywiste.