Trent Alexander-Arnold

Już widzę jak Caicedo albo Touchameni grzeją ławę u Slota :sweat_smile: no chyba, że byłby to piłkarz klasy Endo ale młodszy. Imo taki Caicedo by rządził i dzielił (w formie z obecnego sezonu) w parzę z Gravenberchem.

Jedyny plus braku nowego CDMa za Jurka to… potrzeba zmian. Bo Klopp mimo mojego uwielbienia dla niego, ostatnie sezony jechał na oparach w baku. Widać było brak pomysłu na prawdziwą wersje 2.0

Oni takowymi nie są. Bardzo fizyczni gościa ale z dobrą techniką. Typowy przecinak to poszedł do United.

3 polubienia

Miałem na myśli różnice taktyczną. Klopp grał osamotnioną 6 w typie przecinaka, a Slot preferuje dwie 6. I tu masz rację, że zestawienie Caicedo/Czułameni + Macca/Graven by się sprawdziło.

Jednak biorąc pod uwagę zainteresowanie Zubiemendim, wygląda na to, że Slot nie chce typowego przecinaka w środku pola.

4 polubienia

Nie uwierze dopoki nie zobacze.

1 polubienie

Wie ktoś na ile jest to wiarygodne źródło? Bo szczerze to coś mi się nie wydaje żeby Trent miał zarabiać więcej niż taki Haaland.

3 polubienia

Zerowa wiarygodność. Nie ma szans przebić Haalanda, który ma blisko 900 000 tygodniowo.

Temat jest klikalny i różne bzdury pojawiają się w internecie. Sprawa kontraktów jest za zamkniętymi drzwiami i nikt nie ma do tego dostępu.

Trent realnie może liczyć na 250 000 - 300 000 + bonusy.

3 polubienia

Tekst jest źle przetłumaczony… Tam było napisane, że trent może liczyć na najlepsze zarobki ze wszystkich Anglików w Premier League …

5 polubień

No to brzmi bardziej realnie. W tej chwili najlepiej zarabiającymi Anglikami w PL wg tego co piszą w internetach są Grealish i Rashford z tygodniówką na poziomie 300 000.

1 polubienie

Podstawa i owszem, możliwa. Za to Erling ma niebotyczne bonusy w porównaniu z innymi graczami.

TAA mógłby powiedzieć
-jestem szczęśliwy w najlepszym klubie na Świecie
-mam wspaniałych kolegów i najlepszych kibiców
-dzięki dla LFC za opiekę , wychowanie i możliwości
-chcę być Legendą jak Steven Gerrard , Tommy Smith , Ian Rush …
tylko TAA chcę zostać legendą królewskiego realu… no comment

I wku…wia mnie ,że Arnold naprawdę dużo dał radości dla Nas swoją grą i może jeszcze więcej , potencjał i talent to ma

To, że tak publicznie nie mówi, nie oznacza od razu, że jest przeciwnie. Trent jest teraz w najlepszym wieku dla piłkarza i może próbować ugrać sobie jak najlepszy kontrakt. Po co miałby osłabiać swoją pozycję negocjacyjną dając do zrozumienia, że nieważne co się stanie, to on i tak będzie chciał zostać?

Jeśli 26-latek zdecydowałby się przedłużyć obecną umowę z klubem, zostałby najlepiej zarabiającym Anglikiem w Premier League – informuje TBR
https://angielskieespresso.pl/post/150178/2024/11/17/zwrot-zdarzen-w-sprawie-alexandra-arnolda-anglik-otrzymal-lukratywna-oferte/

Ciekawe

1 polubienie

możecie mnie nazwać niszczycielem uśmiechów dzieci, ale ta dziewczyna chyba robi day with z zawodnikami. obym się mylił

A może po prostu pożegnanie z klubem i miastem?

Co wywiad w bluzie na starym terenie ma do kontraktu… xD mocno gonwo teoria.

A jak czesto widzisz wywiady Trenta nagrywane na jego boisku z dziecinstwa?

Trenta widziano ostatnio jak grał w snookera.
To oznacza, że zostaje u nas bo w Hiszpanii w to nie “pikajom” :rofl:

Kule bele co tu się za teorie tworzy :grimacing:

Nie wiem nie mieszkam w Liverpoolu, ale wciąż nie rozumiem - co to ma do jego kontraktu? XD jakby mieli robić nagrywki to na pewno nie w taki sposób.

1 polubienie