Już widzę jak Caicedo albo Touchameni grzeją ławę u Slota no chyba, że byłby to piłkarz klasy Endo ale młodszy. Imo taki Caicedo by rządził i dzielił (w formie z obecnego sezonu) w parzę z Gravenberchem.
Jedyny plus braku nowego CDMa za Jurka to… potrzeba zmian. Bo Klopp mimo mojego uwielbienia dla niego, ostatnie sezony jechał na oparach w baku. Widać było brak pomysłu na prawdziwą wersje 2.0
Oni takowymi nie są. Bardzo fizyczni gościa ale z dobrą techniką. Typowy przecinak to poszedł do United.
Miałem na myśli różnice taktyczną. Klopp grał osamotnioną 6 w typie przecinaka, a Slot preferuje dwie 6. I tu masz rację, że zestawienie Caicedo/Czułameni + Macca/Graven by się sprawdziło.
Jednak biorąc pod uwagę zainteresowanie Zubiemendim, wygląda na to, że Slot nie chce typowego przecinaka w środku pola.
No to brzmi bardziej realnie. W tej chwili najlepiej zarabiającymi Anglikami w PL wg tego co piszą w internetach są Grealish i Rashford z tygodniówką na poziomie 300 000.
TAA mógłby powiedzieć
-jestem szczęśliwy w najlepszym klubie na Świecie
-mam wspaniałych kolegów i najlepszych kibiców
-dzięki dla LFC za opiekę , wychowanie i możliwości
-chcę być Legendą jak Steven Gerrard , Tommy Smith , Ian Rush …
tylko TAA chcę zostać legendą królewskiego realu… no comment
To, że tak publicznie nie mówi, nie oznacza od razu, że jest przeciwnie. Trent jest teraz w najlepszym wieku dla piłkarza i może próbować ugrać sobie jak najlepszy kontrakt. Po co miałby osłabiać swoją pozycję negocjacyjną dając do zrozumienia, że nieważne co się stanie, to on i tak będzie chciał zostać?