Romano potwierdzil to na swoim Facebooku. Ten prawdziwy, a nie jakies Sebano
FSG to cwane lisy, być może sprawa jest już dawno przesądzona, ale żeby nie było że Amerykańce nic nie robią to złożą taką ofertę, wiedząc że Anglik i tak jej nie przyjmie, a w mediach powiedzą że robili wszystko co w ich mocy aby Trenta zostawić w klubie.
Chłop nie jest warty takich pieniędzy.
BEZNADZIEJNY WYSTĘP. Każdy pojedynek przez 54 minuty przegrał. KAŻDY!
Za ten mecz to powinni mu uciąć 100k/tydzień.
Generalnie każdy kto piszę “dajmy im tyle ile chcą” niech sobie zobaczy jak dzisiaj gra Alexander-Arnold. Mam nadzieje, że cała 3ka podpisze nowe umowy. Weźcie jednak pod uwagę coś takiego jak forma i przypomnijcie sobie przykład niejakiego Mesuta Ozila.
300 to absolutne maksimum według mnie jakie mogą mu zaproponować. Będzie chciał więcej, niech idzie do Realu. Na więcej zasługuje jedynie Salah.
Ale przez pryzmat jednego gorszego meczu będziecie oceniać cały jego wkład w grę naszej drużyny i to że poniekąd jest w tym klubie od początku i osiągnął sukces? Okej nie gra dzisiaj dobrze, ale wciąż jest na boisku, i czasami jeden strzał, jedna kluczowa asysta które zdecyduje o jakimś golu i gadka już będzie całkiem inna. Dajcie ludzie spokój, genialny piłkarz a wy przez pryzmat 60 minut z United chcecie go oddawać do Realu. Za tydzień sie okaże że jednak wybrał Hiszpanię i będziecie płakać że szkoda go oddawać.
Dawno nie widziałem tak słabego spotkania w wykonaniu piłkarza Liverpoolu…
Do tego wychowanek i derby.
Słabo to świadczy o TAA.
VVD to już nawet się na niego nie drze tylko patrzy jakby chciał na miejscu zabić.
Niech juz leci do Madrytu. Czas na Bradleya. To bedzie zloty chlopiec.
To nie chodzi o to, żeby oceniać Trenta po jednym meczu. To nie chodzi o to, żeby odbierać mu zasługi, ale mamy mecz derbowy- jest szansa na mistrza, a gość który trafi do najlepiej zarabiających w lidze - odstawia taką szopkę. Katastrofalny występ w zasadzie w każdym aspekcie.
Celne dośrodkowania: 0/6
Wygrane pojedynki: 0/5
0 odbiorów
Dwukrotnie przedryblowany
77% celnych podań
Liczby nieodpowiedzialnych podań nie zliczę.
Chęć wygrania meczu? Nie znaleziono.
Ależ dziś fatalny mecz. United wyczuło, że prawa strona jest słaba i cisnęli okrutnie tamta stroną.
Koszmar Trenta.
Bradley powinien wejsc duzo wcześniej, najgorszy mecz na obronie w tym sezonie. Była poprawa do tego meczu, dzisiaj tragedia.
Czas kończyć tę szopkę i oficjalnie ogłosić swoją decyzję. Dziś mieliśmy pierwszy przykład jak ta afera może oddziaływać na boisko. Albo jest z nami albo przeciwko, gramy o mistrzostwo i nie ma miejsca na takie występy.
po 30 minutach powinien go Slot zdjąć
Gdybym ja jako zwykly pracownik korporacji, poszedl po podwyzke do pracodawcy po 3 latach sredniej pracy i bez zadnego rozwoju, to by mnie wysmiali i my tez powinnismy go puscic do tego Realu. Ktos sie dziwi ze zarzad nie chce dac mu podwyzki? Nie mozna na Niego patrzec calymi meczami takimi jak dzis. Mine ma taka, jakby zupelnie nie wiedzial co robic.
Wielka gwiazda chce wielkie pieniadze
Gosc juz lepszy nie bedzie, od 3 sezonow jest regres, dac szanse Bradleyowi, bo az.szkoda zeby taki talent siedzial na lawce! Wszedl skrecil obronce jak pionka + 2 pewne odbiory.
Boje się spojrzeć w statystyki pomeczowe Trenta po tym meczu. Nie wychodziło mu nic. Mecz na poziomie Darwina
jeszcze kilka takich meczów i jego zmartwieniem nie będzie kogo wybrać Real czy Liverpool, a czy Liverpool dalej będzie chciał mu tyle zaproponować, najłatwiejszy do zastąpienia z trójki z kończącym się kontraktem. Bradley pokazał mu co to znaczy mieć jaja.
Trencik wraca do domu, na stole kontrakt za 350k tygodniówki. Mecz może i zjebał, ale co tam, przecież wychowanek, takiemu się wybacza. No i ma zdjęcie z Gerrardem. Cyk podpis na kontrakcie i można dalej się opie**alać w defensywie jak przez ostatnich kilka lat.
Przepraszam, że przeklnę, ale ten mecz to był… Jebany sabotaż Trenta. Jego strona to była jedna wielka autostrada… A o jego stratach przy podaniach, to nie chce mi się już komentować…
Uważam, że jak znajdziemy RB, który potrafi bronić to wyjdzie nam to z korzyścią dla całej drużyny.
Trent ma znakomite podanie, ale jakoś sobie bez niego poradzimy i cały system może funkcjonować lepiej bez niego. Jedyne czego szkoda, to że chłopak odejdzie za darmo