Trent Alexander-Arnold

Na X wyczytać można ,brejking, że trent dostał od nas propozycję 300k na tydzień i 5 lat

Jeżeli trent to przyjmie to znaczy, że ze po prostu grał o jak najwyższą tygodniówke u nas a i nie da rady zerwać tej więzi z klubem, ale nikt mu nie będzie mieć tego za zle, natomiast jak odjedzie to znaczy, że ta kasa miała jakiś wpływ na decyzję ale nie tylko to. Po prostu chciał odejść już, bo jak to w mediach się przewijało , w lfc jego etap się zakończył i chce nowego wyzwania,. Zobaczymy co wybierze.

1 polubienie

Przy tak astronomicznych zarobkach, czy zarobisz 300 tygodniowo czy 350 to jeden ch** jak dla mnie. Skoro Trent czy Mo chcą zostać w LFC to zostaną, bo czy zarobią 2 banki rocznie wiecej czy nie, mając tyle kasy to co to za różnica. Dobrze myślę, czy źle?

Tak jest, tak podaje Mirror - 5-letni kontrakt i 300k/week. To więcej niż się tutaj spodziewaliśmy, ale Real oferuje tyle samo lub więcej, tylko jeszcze z ogromną premią za podpisanie kontraktu. Wydaje się, że to ostateczna propozycja i teraz piłka po stronie Trenta - oczywiście o ile to info to prawda.

Oferta wyższa niż się spodziewałem. Klub zrobił już wszystko. Teraz decyzja Trenta i sprawdzenie ile warta jest miłość do Liverpoolu, bo pieniądze są takie same.

Odejdzie do Realu to okryje się wieczną hańba i skończy gorzej, niż Owen. Nie zazdroszczę mu wyboru.

2 polubienia

Wybór jest prosty. Liverpool

4 polubienia

Tylko te źródło to cienkie jak zad węża, wiec nie ma co ferować wyroków na jego podstawie.

Jeżeli to prawda to uważam, że to grube przegięcie i żebyśmy za 2 lata nie rzucali ku*wami za tę decyzję. TAA to świetny gracz, młody i wychowanek ale to nie jest gamę changer.

Taki kontrakt oznacza, że Mo będzie oczekiwał 350-400 a VvD z 300…

Przez kolejne tygodnie będą dzwonili agenci Konate i Diaza. Każdy z nich zawoła >150k…

1 polubienie

Cos za coś . Niestety teraz są takie płacę. A Diaz malo zarabia na to co gra u nas.

Diaz powinien miec u nas miedzy 150/200 płacę. A ma 60 niecałe. Drewno Niuniez ma tyle ze połowę powinni obciąć za te setki.

Salahem będzie gorzej gra kosmos teraz i będzie chciał około 400 tyś. Chce by został bo zasługuje na to.

A co Konate i Diaz to jakieś dziady? Zasługują też na te 150
@kubafc21 komin to będzie jak Salah dostanie z 450

1 polubienie

Nie zapominajmy o wysokich podatkach które są w Hiszpanii dla pilkarzy

Ale nas na to nie stać… Tworzymy sami sobie kominy płacowe.

Nie zapominaj sprawdzić jak to wygląda w Anglii nim napiszesz o Hiszpanii i o zarobkach tego rzędu. Wcale dużej różnicy nie ma.

2 polubienia

Czyli 350k/week na 5 lat - no to jest mega konkretna oferta. Nie ma tu mowy o żadnym dziadowaniu czy oszczędzaniu. Ma wszystko żeby zostać z nami na kolejne lata i wznosić kolejne puchary jako kapitan. Pytanie czy sam sobie to zaprzepaści.

Ziomek wklej link do tego tweeta.

No i bardzo dobrze że zadzwonią, bo obaj zasługują co najmniej na 150 tysięcy.

Euro, a my tutaj się poruszamy w funtach - czyli tak jak mirror pisał, 300 tysięcy.

Nie wiem co macie do Mirror, ale w ostatnim czasie się nie mylą i tutaj też Romano potwierdził to co napisali.

Nie ma lipy z tą ofertą, tyle że znajac włodarzy to pewnie już po ptokach, a to tylko zagrywka pr-owa

Zgadzam się z Twoją tezą, potrafimy składać ogromne oferty wiedząc, że zostaną odrzucone. Podobnie było z Caicedo

1 polubienie

Gdzie się nie mylą i gdzie Romano potwierdził?

Mirror to ściek, jak nikt poważny nie napisał o tym, to raczej sobie wymyślili detale.

Edit. Widzę na FB Romano wrzucił i jako reportuje Mirror, czyli no też tak sobie. W każdym razie ja bym poczekał na Ornsteina, czy Lyncha :sweat_smile:

@Spectre jak napisałem nie tyle, co potwierdził, a przekazal( pewnie dla zasięgów), nawet na X nie wrzucił, bo tak widocznie w to wierzy :joy::joy:

1 polubienie