Dołączam do gratulacji i zachety dla wszystkich o gromadne stawienie do rywalizacji przed nowym sezonem.
Jako admistrator zakonczonej edycji powiem tak krotko w swoim stylu. kto nie typuje w sezonie 25/26 ten z menczysteru wszelakiej masci
![]()
Na początku się zarejestrowałem ale po 2/3 kolejkach kompletnie zapomniałem o typowaniu. Może dało by rade ogarnąć jakieś przypomnienie na głównej stronie przed każdą kolejką? Albo nawet zrobić zrzutkę po 5 złoty czy więcej i ufundować jakieś klubowe gadżety dla top3 żeby zmotywować ludzi do typowania?
Aplikacja Kicktipp wysyła powiadomienia o typowaniu. Popatrz w ustawieniach.
Mi przed każdą kolejką wyskakiwało powiadomienie na telefonie, więc nie trzeba było pamiętać.
Ja również dziekuje za grę i gratuluje oczywiscie wygranemu całej zabawy.
Myśle ze 5 miejsce i w sumie 53 pkt straty do zwyciezcy nie jest wcale takie złe.
Oczywiście liczę że w przyszłym sezonie także bedzię typer i dobra zabawa również…
Pozdrawiam
Ja apki nie instalowałem. Typowałem z lapka bo często korzystam a na telefonie instaluje tylko to co faktycznie mi na codzień potrzebne. No ale okej, będę musiał skorzystać z apki w przyszłym sezonie ![]()
Ja na pewno chętnie dołączyłbym do typera w nowym sezonie ![]()
Kurde a ja w trakcie sezonu se pomyślałem, a szkoda że nie ma typera jak kiedyś a tu mnie ominęło
Czekam na następny sezon i chętnie dołączę ![]()
No fajnie by było, aby więcej osób grało, bo pod koniec sezonu to została niecała dziesiątka ![]()
Moi mili ![]()
Do startu nowego sezonu PL jeszcze ponad 2 miesiące ale już teraz zapraszam do uczestnictwa w kolejnym Typerze.
Oby było nas jak najwięcej ![]()
![]()
![]()
![]()
To link prowadzący do niego.
Jako, że teraz dużo ludzi odwiedza stronę oczekując na przyjście Isaka, Rodrygo, Guehiego i odejścia Darwina
to odświeżam temat. Niecały miesiąc do startu PL, także zapisywać się żeby nie umknęło tak jak mi rok temu ![]()
Narazie jest nas 9.
Do boju Czerwoni, uczestniczyć proszę ![]()
![]()
![]()
Tylko grać i nie zapominać, w zeszłym sezonie to nas 10 zostało na koniec xd
@mum1n dokładnie tak ![]()
Dlatego polecam zapominalskim ściągnąć apke na telefon tam wyskakują powiadomienia dzień przed ![]()
Mozesz podrzucić jakiś link? W ubiegłym sezonie co pare kolejek miałem puste przeloty bo zapomniałem zrobić typy.
W google Play lub app store wpisz kicktipp.
W tym sezonie foxtrote dołącza do rywalizacji. Ostatni raz jak brałem udział udało mi się nawet wygrać przy okazji MŚ2018, a potem już z różnych powodów brakowało czasu. Zobaczymy jak pójdzie przy okazji PL. Powodzenia wszystkim ![]()
Witam, też postaram się być aktywny w typowaniu w tym sezonie.
I jest już 20 osób na Typerze! ![]()
![]()
Ale Panie i Panowie może być nas o wiele więcej.
SERDECZNIE ZAPRASZAM !