Witam serdecznie.
Czy w tym sezonie także będziemy sie bawić w obstawianie wyników na kicktipp ?
Pozdrawiam
Witam serdecznie.
Czy w tym sezonie także będziemy sie bawić w obstawianie wyników na kicktipp ?
Pozdrawiam
Jeśli ktoś ma ochotę. Chciałbym Cię zaprosić do typera gry. Zamelduj się i graj z nami:
Mam naturalnie nadzieję, jak chyba wszyscy😊 że dane mi będzie długo żyć ale że doczekam sezonu 23023 /24 to nawet w najśmielszych marzeniach nie przypuszczałem!
To ile mistrzostw Anglii mamy teraz na koncie? ![]()
Do poprawki, pozdrawiam i Come on LFC ![]()
![]()
PS jednorazowe odwiedziny, to do stycznia😊
Specjalnie dla ciebie poprawione ![]()
Dzięki wszystkim za udział w zabawie. Szkoda że do końca wytrwało tylko 7 osób i w porównaniu z zeszłym rokiem to czołówka miała o 100 pkt mniej, ale myślę że w kolejnym sezonie może coś się rozkręci i będzie więcej chętnych, bo wtedy jest lepsza zabawa i większe emocję ![]()
Gratuluję wygranej ![]()
Prowadziłeś chyba od startu do mety, goniliśmy Cię ale byłeś jak… LFC w mistrzowskim sezonie!
Fajnie byłoby gdyby w nowym sezonie zagrało więcej osób ![]()
Moje 3 miejsce jest ok, zabrakło niewiele do 2 lokaty.
Gorzej, że w prywatnym typowaniu syn wyprzedził mnie po ostatniej kolejce o… PUNKT ![]()
Zadecydował gol Burnley ![]()
Witam Szanowne Grono ![]()
Może ktoś ma ochotę i ogarnie typera na nowy sezon?
Jak ktoś ogarnie to chętnie się przyłącze, fajnie jak by było więcej uczestników niż w zeszłym sezonie ![]()
Przyłączam się do pytania.
Nie mam pojęcia, jak tą zabawę ogarnąć organizacyjnie, więc zgłaszam się na krzywy ryj jako uczestnik ![]()
Ahhh kiedyś to były czasy… typer.lfc.pl ![]()
Zgłaszam się również!
Aj aj aj toż to samo, To co że w zeszłym sezonie zająłem około 150 miejsce! Toż to nic! Liczy się zabawa!
Dwa lata temu było 21 miejsce (oczko!) ![]()
Ja to mam tak że typuje z 8 kolejek w przód a jak zapomnę “zatypować” to mam ze 3 nietypowane
Ale nie po to się w to bawie by wygrywać!
Jeśli typer ruszy i w tym sezonie to chętnie dołącze i teraz, to już chyba z 3, 4 albo 5 raz
![]()
Czołem Panie i Panowie ![]()
Jak coś nie pomieszałem to tutaj możecie się rejestrować i od jutra gramy.
Pamiętajcie o rundzie bonusowej aby oddać typy.
Dajcie znak czy to funkcjonuje? ![]()
😃
Super że udało Ci się stworzyć, mi wszystko działa ![]()
To ok i mam nadzieję, że będzie nas dość duże grono uczestników ![]()
Życzę Tobie i reszcie “typerów” wyśmienitej zabawy!
Fajnie gdybyś przypominał o tym typowaniu przed każdą kolejką, bo człowiek może czasami zapomnieć ![]()
To powinno dać się zrobić ![]()
31 osób! (aktualizacja! ) już w naszej zabawie ![]()
![]()
😄
I dołączył również mój syn co łatwo poznać po nicku ![]()
Kurcze nie dajmy się wyprzedzić fanowi Arsenalu
Moje uznanie Panie i Panowie za duży odzew w sprawie typera ![]()
![]()
Ciągle jeszcze można do nas dołączyć-ZAPRASZAM!
Taka drobna rada odnosnie nie zapominania o typowaniu ![]()
W aplikacji mozna wlaczyc tryb “przypomnienie” i wtedy dostaje sie wiadomosc na telefon odpowiednio wczesnie aby spokojnie obstawiac mecze.
I mój syn na prowadzeniu czyli Arsenal przed LFC ![]()
Panie i Panowie trzeba się zmobilizować gdyż tak być nie może!
Nie będzie Kanonier… ![]()
![]()
Przerwa na repki za nami a wiec przypominam o typowaniu ![]()
Apel do tych z Was,ktorzy sie zapisali a nie wystartowali…jeszcze spokojnie mozecie zaczac uczestniczyc poniewaz 3 kolejki nie stworzyly przewagi niemozliwej do odrobienia.
ZAPRASZAM! ![]()
Szanowni Typerzy pora brać się na poważnie do roboty bo nam ynwa19 junior pokazuje plecy a nie może tak być , że kibic Arsenalu prowadzi w liverpoolskim typerze ![]()
MOBILIZACJA! ![]()
![]()
![]()
Na szczęście na koniec włączył mu się gen Arsenalu i nie wygrał typera
. Dzięki wszystkim za wspólną grę i mam nadzieję że w przyszłym sezonie znowu się spotkamy w jeszcze liczniejszym gronie ![]()
Gratulacje Kolego mekszy za wygrana ![]()
Byla pasjonujaca walka miedzy Toba a moim synem o zwyciestwo a ja staralem sie w nia wlaczyc co ostatecznie dalo mi 3 pozycje ![]()
Tez mam nadzieje na wieksza ilosc uczestnikow w nowym sezonie.