Popieram. Pomysł niech zostanie tych 28 którzy grają, a przynajmniej wszystko będzie czytelne tak po prawdzie to nawet ta jedna opuszczona kolejka jest do nadrobienia. Co kolejkę może wpaść 50 punktów a to nie wiele mniej niż taki ja czy ynwa19 mamy po 4 kolejkach
Ja niestety słabo w tej kolejce bo mi się zachciało trochę zaryzykować z wynikami Pamiętać, że już jutro zaczyna się 5 kolejka! Tak w ogóle jak ktoś zapominalski a nie ma kicktippa na telefonie to polecam apke bo przypomina dzień przed meczem
Cholera, przegapiłem trochę start, ale postaram się nadrobić choć trochę
I moja pierwsza kolejka typowania zakończyła się aż jednym trafionym wynikiem i to jeszcze Liverpoolu. Chociaż kilka razy było bardzo blisko, m.inn postawiłem 5:0 na Man City. Całe 9 pkt, to była dziwna kolejka.
Ja miałem zatypować, że wygramy 2-1 z Newcastle. Jednak zaryzykowałem z jakimś wymarzonym 2-0 wiedząc, że nasza obrona w tym sezonie, to często prowizorka i żart. Nie opłaciło się.
Przy typowaniu wyników LFC potrzeba zdecydowanie więcej racjonalności.
A tak w ogóle, to czy ilość wygranych kolejek wpływa jakoś na finalną punktację i pozycję na koniec typera?
Jeśli dobrze kojarzę, to w razie remisu punktacja wygranych kolejek się liczy.
Też tak uważam (znakii)
Niestety nie da się.
Spóźnialscy mają jeszcze 19 min, żeby zatypować dzisiejszy mecz Brentford vs Brighton.
Czerwoni!
Już od niedzieli MŚ czyli święto futbolu
Może chce się komuś z Was ogarnąć typera z tej okazji?
Gdyby tak to proponuję oprócz typowania wyników poszczególnych spotkań pokusić się jeszcze o wskazanie 4 półfinalistów, mistrza świata oraz króla strzelców za co można by dostać dodatkowe punkty.
Ktoś chętny to zorganizować?
Siema, mam pytanie odnośnie sts. Od zawsze puszczałem kupony na fortunie, założyłem dziś konto na sts i jest tam taka promocja że jak wpłacę np. 300zł drugie 300 dostaje na gre. Czy można wpłacić te 300 zł i odrazu je wypłacić? Na fortunie zawsze można wypłacić kaske.
Z reguły chyba jest tak że jak wpłacisz te 300 to musisz te 300 obrócić w grze a potem dopiero możesz wypłacić. Bynajmniej kiedyś taka była zasada.
Tak wszyscy się z Chelsea śmieją, a niemal wszyscy dali jej zwycięstwo z Fulham. Tylko dół tabeli trafił remis, niestety bramkowy, ale zawsze to 2 punkciki
Dzięki wszystkim za sezon.
Jak mówiłem tak zrobiłem. Radbug zawsze z racją
No trzeba przyznać, że wymiatałeś w typerze, I miejsce w punktach i w wygranych kolejkach, gratulacje!!
Najważniejsze, to nie przegapiać kolejek, ja chyba ze 4 przeoczyłem i jest tylko II dziesiątka.
Rozumiem, że w kolejnym sezonie kontynuujemy zabawę?
Poziom w tym roku nie za wysoki, w 2020 jak wygrałem miałem 700+ . Regularność zawsze największym problemem
.
Ja bardzo chetnie w next sezonie znowu sobie pogram.
Cała tajemnica tkwi w tym, żeby zawsze te 2-3 kolejki do przodu sobie uzupełnić, to się nie martwisz, że zapomnisz.
Dzięki wszystkim za zabawę, też już czekam na przyszły sezon. Mam nadzieję że w przyszłym sezonie będzie więcej chętnych osób i że osoby które się zapiszą będą brały czynny udział. W tym był, moim zdaniem, z tym problem bo tak naprawdę z około 40 osób czynnie głosowała może połowa, a wiadomo im więcej osób tym lepsza zabawa .
I oczywiście gratulacje dla zwycięscy .
Też dzięki za grę i gratulacje dla zwycięzcy. Jak na pierwszy raz drugie miejsce chyba nie jest złe, ale też poziom nie był za wysoki bo chyba z 3 kolejki opuściłem.
Wszyscy gratulują @Radbug (dołączam się) ale ja gratuluje pierwszej czwórce!!! NA ŻYLETKI można by powiedzieć Graty Pany!!!
Tzw. “oczko” w moim przypadku nie jest złe a i wygrałem jedną kolejkę WOW! Nie spodziewałem się
I to z najlepszym wynikiem jak teraz patrzę 32 punkty na wszystkie kolejki!!! Drugi wynik tej kolejki to 16? pkt. A na wszystkie kolejki inny to 30. KURNA ALE SIADŁO Może jakaś nagroda? Koszuleczka czy coś
Nie no nie jestem żebrakiem wystarczy mi satysfakcja, serio się nie podziewałem a po tym jak ominąłem kilka kolejek na początku i w lutym gdzieś zatypowałem do końca, wow!
Fajne to było i obyśmy działali w przyszłym roku. Dla mnie to był chyba 3 sezon już nie pamiętam jak poprzednie kończyłem ale idzie to chyba sprawdzić. Elson i oby z czymś w gablocie dla klubu w przyszłym sezonie
Do następnego
Bonusa nawet nie typowałem