Typer

Zapisałem się i ja, kiedyś uczestniczyłem w typerze na forum i także na tym kick, muszę jakieś przypomnienia ustawić albo coś, typowanie następnej kolejki kiedy będzie możliwe? Ktoś ręcznie dodaje te spotkania?

I jest 60!!! :red_circle::muscle::blush:

@dzemek

Wszystko jest automatycznie robione przez apkę-dziadkowo :wink: łatwa obsługa

Pub Felicità na Placu Solnym, tuż przy rynku, chociaż ‘grają tam’ nie tylko Liverpool.
https://share.google/OhAtbIi2hFpQYAW3O

1 polubienie

Dodajcie mnie prosze do tego typera. W zeszlym sezonie bylem 9 to moze uda sie poprawić. Nick MrocznyMiś

@Mort

Tutaj masz link aby się zameldować, dziadkowo🤣 proste

Do uczestnikow:
@thekopite
@Tusiek34
@Czanczok
@mirko

Niestety nie typowaliscie 1 kolejki ale nic straconego,wystartujecie mam nadzieje w 2 :grinning:

W dalszym ciagu zapraszam do naszego Typera :soccer: :red_circle:

Jak widze dolaczylo 3 nowych Kolegow :+1: :grinning:

Nieustannie zapraszam do uczestnictwa w naszym liverpoolskim Typerze :red_circle: :soccer: :grinning:

Jeszcze raz link do niego :arrow_down:

Przypominam,ze juz dzisiaj Derby Londynu a wiec oddawajcie swoje prognozy.

Z czerwonym :red_circle: pozdrowieniem Wasz ynwa19 :blush:

1 polubienie

@RedLiverbird7 @ZGRDWR @Tusiek34 @kuba000
Dawać panowie/ panie typować resztę kolejki jeszcze jest czas :slightly_smiling_face:
PS: reszta nicków się nie pokrywa.

3 polubienia

Zapomniałem o tym ale już braki uzupełnione i od razu wziąłem się za 3 kolejkę

Pierwsza i druga kolejka taka sobie, ale dopiero się rozkręcam. Na finiszu oczywiście podium :1st_place_medal::2nd_place_medal::3rd_place_medal:

West Ham jest cieńki, człowiek sobie myśli “kiedyś się przełamią ale na pewno nie z Nottingham”, tymczasem łatwe 3:0, Sunderland kandydat do spadku, muszą kiedyś przegrać, też imponują formą😁ależ to pokręcona liga, dobrze, że dopiero początek sezonu.

1 polubienie

Mi tylko wchodzą jedne najważniejsze mecze… Liverpoolu :laughing:

Halo halo małe przypomnienie i odświeżenie tematu bo po zgrupowaniach ktoś mógł zapomnieć obstawić :slight_smile:

:sob:

#bardzosmutneznaki

A u mnie przyzwoicie, w tym remis Chelsea :smiley:

O kurde tak sobie sprawdziłem moje typy bo typowałem z 3/4 tygodnie temu tę kolejkę i też mi siadła ta Chelsea dokładnie 2:2 :rofl:
31 punktów w tej rundzie a 1 miejsce 39 na chwilę obecną, nie jest źle :face_with_tongue:

A tak w ogóle jak to jest. Ja za wytypowanie DOKŁADNEGO wyniku jak Brentford - Chelsea mam 12 punktów, a ktoś za wytypowanie DOKŁADNEGO wyniku meczu Arsenalu ma 5, a inny za wytypowanie Everton - Villa 7. WTF? To nie fair moim zdaniem. Kiedyś to wyglądało inaczej z 4 lata temu mi się wydaje…

O czym Ty piszesz?
Zasady są proste i nie wiem gdzie Ty te bzdury, które napisałeś widzisz? :man_facepalming:t2:

Jaki masz w ogóle nick w Typerze?

Przykłady:

Gdzie według Ciebie bzdury napisałem?
Według mnie za wytypowanie dokładnego typu punktacja dla każdego powinna być taka sama, np. 10 punktów. Ale to wg mnie. Nie ja typera tworzyłem i regulamin ustalałem…

Kolego to nie jest nasz Typer!!! :rofl:

To jest nasz :red_circle::flexed_biceps::smiley:

1 polubienie

O kurde :rofl: Ale faux pas :laughing:
W takim razie przepraszam rzeczywiście pisałem bzdury :slightly_smiling_face:
A ja jakoś od sezonu 2020-2021 na tamtym i to z pewnością był zapodany na naszym forum/stronie i tak co sezon myślałem, że jest kontynuowane :upside_down_face:
No nic to przeniosę się na YNWA PL 25/26

I fajnie, że jesteś u nas a tutaj zasady są proste i przejrzyste :smiley: