Zapisałem się i ja, kiedyś uczestniczyłem w typerze na forum i także na tym kick, muszę jakieś przypomnienia ustawić albo coś, typowanie następnej kolejki kiedy będzie możliwe? Ktoś ręcznie dodaje te spotkania?
Pub Felicità na Placu Solnym, tuż przy rynku, chociaż ‘grają tam’ nie tylko Liverpool.
https://share.google/OhAtbIi2hFpQYAW3O
Dodajcie mnie prosze do tego typera. W zeszlym sezonie bylem 9 to moze uda sie poprawić. Nick MrocznyMiś
Tutaj masz link aby się zameldować, dziadkowo🤣 proste
Do uczestnikow:
@thekopite
@Tusiek34
@Czanczok
@mirko
Niestety nie typowaliscie 1 kolejki ale nic straconego,wystartujecie mam nadzieje w 2 ![]()
W dalszym ciagu zapraszam do naszego Typera
![]()
Jak widze dolaczylo 3 nowych Kolegow
![]()
Nieustannie zapraszam do uczestnictwa w naszym liverpoolskim Typerze
![]()
Jeszcze raz link do niego ![]()
Przypominam,ze juz dzisiaj Derby Londynu a wiec oddawajcie swoje prognozy.
Z czerwonym
pozdrowieniem Wasz ynwa19 ![]()
@RedLiverbird7 @ZGRDWR @Tusiek34 @kuba000
Dawać panowie/ panie typować resztę kolejki jeszcze jest czas ![]()
PS: reszta nicków się nie pokrywa.
Zapomniałem o tym ale już braki uzupełnione i od razu wziąłem się za 3 kolejkę
Pierwsza i druga kolejka taka sobie, ale dopiero się rozkręcam. Na finiszu oczywiście podium ![]()
![]()
![]()
West Ham jest cieńki, człowiek sobie myśli “kiedyś się przełamią ale na pewno nie z Nottingham”, tymczasem łatwe 3:0, Sunderland kandydat do spadku, muszą kiedyś przegrać, też imponują formą😁ależ to pokręcona liga, dobrze, że dopiero początek sezonu.
Mi tylko wchodzą jedne najważniejsze mecze… Liverpoolu ![]()
Halo halo małe przypomnienie i odświeżenie tematu bo po zgrupowaniach ktoś mógł zapomnieć obstawić ![]()
![]()
#bardzosmutneznaki
A u mnie przyzwoicie, w tym remis Chelsea ![]()
O kurde tak sobie sprawdziłem moje typy bo typowałem z 3/4 tygodnie temu tę kolejkę i też mi siadła ta Chelsea dokładnie 2:2 ![]()
31 punktów w tej rundzie a 1 miejsce 39 na chwilę obecną, nie jest źle ![]()
A tak w ogóle jak to jest. Ja za wytypowanie DOKŁADNEGO wyniku jak Brentford - Chelsea mam 12 punktów, a ktoś za wytypowanie DOKŁADNEGO wyniku meczu Arsenalu ma 5, a inny za wytypowanie Everton - Villa 7. WTF? To nie fair moim zdaniem. Kiedyś to wyglądało inaczej z 4 lata temu mi się wydaje…
O czym Ty piszesz?
Zasady są proste i nie wiem gdzie Ty te bzdury, które napisałeś widzisz? ![]()
Jaki masz w ogóle nick w Typerze?
Przykłady:
Gdzie według Ciebie bzdury napisałem?
Według mnie za wytypowanie dokładnego typu punktacja dla każdego powinna być taka sama, np. 10 punktów. Ale to wg mnie. Nie ja typera tworzyłem i regulamin ustalałem…
Kolego to nie jest nasz Typer!!! ![]()
To jest nasz ![]()
![]()
![]()
O kurde
Ale faux pas ![]()
W takim razie przepraszam rzeczywiście pisałem bzdury ![]()
A ja jakoś od sezonu 2020-2021 na tamtym i to z pewnością był zapodany na naszym forum/stronie i tak co sezon myślałem, że jest kontynuowane ![]()
No nic to przeniosę się na YNWA PL 25/26
I fajnie, że jesteś u nas a tutaj zasady są proste i przejrzyste ![]()