Typer

Czy działa Wam typer Premier League? Ja nie mogę wejść na stronę.

Potwierdzam brak możliwości typowania.
Próbowałem już wylogowania i nowego zalogowania ale nic to nie daje

Typer LM funkcjonuje bez zarzutu.

Ma ktoś jakiś pomysł co zrobić?

Hehe dobrze że zdążyłem to trochę nadgonię liderów

1 polubienie

Czy ktoś może typować w naszym Typerze czy też ma powyższe problemy?
U mnie niestety bez zmian :pensive_face:

U mnie już działa #znaki

U mnie juz też działa :+1: (bez konieczności przeinstalowania czy czyszczenia danych)

Inna przeglądarka lub wyczyścić ciasteczka itp w tej której zazwyczaj się używa.

A jeśli to apka to też może jakieś wyczyszczenie danych lub przeinstalowanie jej na nowo. Lub spróbować na innym urządzeniu przez przeglądarkę właśnie.

Dzięki za pomoc :+1: :blush:
Już apka działa, nic wczoraj nietypując nie straciłem (oprócz tego, że niektórzy Koledzy zyskali) ponieważ postawiłbym na remis.

Typowałem też już wcześniej, jak kiedyś zapomniałem wpisać wyniki kilku spotkań kolejki, która była rozgrywana w środku tygodnia.

Półmetek rozgrywek więc krótka wzmianka co dzieje się na Typerze.
A tam trwa niesamowicie zażarta rywalizacja i wszystko pozostaje sprawą otwartą.Oby tak było do ostatniej kolejki.

Życzę wszystkim uczestnikom prawidłowych wskazań i przyjemnej przy tym zabawy :soccer_ball::blush:

Kluczem do sukcesu jest konsekwentnie obstawiać wyniki co tydzień. Nie odpuszczać po jednej słabej kolejce gdzie zdobywamy raptem 5 punktów. Lub po tym jak zapomnieliśmy po prostu obstawić kolejki.

Jedna dobry weekend i można nadrobić 20 punktów, bo i takie różnice widzę się zdarzają :smiling_face_with_sunglasses:

podejrzewam, że walka o pierwsze 3 miejsca może trwać nawet do ostatniej kolejki.

Powodzenia wszystkim !

Wasz nadworny organizator Typera znowu w akcji :blush:

Ta zabawa nosi nazwę 23 Mundial 2026 :globe_showing_europe_africa::soccer_ball:

Po sugestiach uczestników aktualnych typowań (PL i LM) punktacja jest tym razem taka: 1-3-5 a więc jak zwykle przy wygranych i tutaj zmiana 1-5 przy remisie.

Wynik liczy się w fazie pucharowej po dogrywce.

Pamiętajcie o Bonusach tam za każdą prawidłową odpowiedź pozostajemy przy 4 pkt :blush:

Zapraszam więc do wspólnej, mundialowej zabawy!

EDIT: wstawiam dodatkowo jeszcze w tym temacie aby przyciagnac wiecej uczestnikow :smiley:

A tutaj link: 23 Mundial 2026 - Strona startowa | kicktipp

1 polubienie

Nie jestem przekonany co do punktacji za remisy. 5 przy dokładnym wyniku remisowym jest ok, bo to lustrzana zasada jak przy każdym innym wyniku, ale już wytypowanie remisu ale nie trafienie wyniku tylko 1 punkt? Trochę słabo, bo powinno być 2 czyli wypośrodkowanie trafienia zwycięzcy (1) i różnicy zwycięstwa (3), a przecież w remisie nie ma możliwości typowania różnicy zwycięstwa z logicznego faktu. Aktualnie w typerze LM jest 2 punkty za remis i 4 za dokładny wynik remisowy, czyli niesprawiedliwość wytypowania dokładnego wyniku, a przy mundialowym będzie niesprawiedliwość wytypowania remisu ale bez dokładnego wyniku xD Pasowałoby 2 punkty za remis i 5 punktów za dokładny wynik remisowy.

Szkoda, że ta zasada przy LM nie była mocniej podkreślona, bo startowałem w typerze pierwszy raz i już w fazie ligowej wytypowałem półfinalistów. A okazało się, że można było znacznie później, gdy zawęziła się liczba drużyn. Takim sposobem trafiłem tylko jedną drużynę, a patrząc na 1/8 spokojnie 3 można było trafić.

3 polubienia

@diablinadali

Mowisz masz! czyli przy remisie zasada zostala zmieniona (to ale ostatnie takie posuniecie!) na 2-5 :smiley:

Jezeli chodzi o bonusy to musze “pokopac” w regulaminie do kiedy musza byc wytypowane-narazie wychodze z zalozenia,ze przed Mundialem.Jezeli cos sie zmieni to dam znac.

Tez w LM typowalem przed faza ligowa tych polfinalistow takze nie mialem zadnego ukrytego….bonusu ze tak powiem.

EDIT: wychodzi na to,ze trzeba wszystko wytypowac PRZED rozpoczeciem pierwszego meczu Mundialu !

Termin Pytanie Skrót Wynik
11.06.26 21:00 Kto dojdzie do półfinału? PF
11.06.26 21:00 Kto wygra grupę A? Gr.A
11.06.26 21:00 Kto wygra grupę B? Gr.B
11.06.26 21:00 Kto wygra grupę C? Gr.C
11.06.26 21:00 Kto wygra grupę D? Gr.D
11.06.26 21:00 Kto wygra grupę E? Gr.E
11.06.26 21:00 Kto wygra grupę F? Gr.F
11.06.26 21:00 Kto wygra grupę G? Gr.G
11.06.26 21:00 Kto wygra grupę H? Gr.H
11.06.26 21:00 Kto wygra grupę I? Gr. I
11.06.26 21:00 Kto wygra grupę J? Gr. J
11.06.26 21:00 Kto wygra grupę K? Gr. K
11.06.26 21:00 Kto wygra grupę L? Gr. L
11.06.26 21:00 Kto zostanie Mistrzem Świata?
11.06.26 21:00 Zawodnik której drużyny strzeli najwięcej bramek?

Osobiscie tak zrobie ale na wszelki wypadek i to polecam wszystkim wyprobuje czy przed polfinalami oraz samym finalem mozna zmienic swoj typ.

Jezeli macie jakis inny pomysl to piszcie :grinning_face:

1 polubienie

Wydaje mi się, że w mundialowym typerze trzeba przed startem mundialu wytypować wszystkie bonusy od razu, bo z góry wiadomo jak układa się drabinka w dalszej fazie, np. A2 vs B2, C1 vs F2, itd. A że są tylko 4 drużyny w grupie, to jest większa szansa prawidłowego wytypowania kto z którego miejsca wyjdzie niż to ma miejsce w fazie ligowej LM przed jej startem. Typując zwycięzców grup na mundialu jesteś praktycznie w stanie rozpisać zgodnie ze swoim typowaniem większość pojedynków w fazie pucharowej, więc możesz już przed mundialem obstawiać kto po danej stronie drabinki doleci do półfinału. A w LM jest jednak losowanie fazy pucharowej.

Tez wychodze z tego zalozenia,ze trzeba wszystko wytypowac odrazu.Ale jak wspomnialem nie zawadzi sprawdzic przed 1/2 i finalem czy mozna jeszcze zmienic swoje zdanie.

Krótkie podsumowanie Typera PL w sezonie 2025/2026 :soccer_ball::england:😃

Serdeczne gratulacje dla zwycięzcy Tyski :1st_place_medal::trophy: czyli CZEMPIONA :blush:

:2nd_place_medal: zajął Radbug a :3rd_place_medal: Risg i dla nich również :clap:

Oczywiście podziękowania dla wszystkich uczestników a szczególnie tych, którzy dotrwali do końca rozgrywki :+1:

Jeżeli chcecie to w kolejnym sezonie znów możemy się pobawić, poproszę o opinię.

PS 8 pozycja dla mnie trochę mnie rozczarowała bo celowałem w pierwszą 3 ale nie wyszło :grimacing:

Jeszcze raz zapraszam do mundialowego Typera, link w postach powyżej :soccer_ball::laughing:

1 polubienie

Gratulacje dla zwycięzców! :clinking_beer_mugs:
Podziękowania dla @ynwa19 za ustawienia tego typera, jak zwykle.
Przypomnij przed mundialem, żeby wytypować wyniki, bo pewnie wielu z nas zapomni, ja na pewno :wink:

Również gratuluję zwycięzcom i dziękuję YNWA za tworzenie typera. Tytułu nie udało mi się niestety obronić, a zajęcie 21 miejsca po dwóch sezonach triumfów jest rozczarowaniem :wink:

Dodam tylko że zwycięzca został mój kolega, który jest kibicem Juventusu, jako że do nas na forum nie zagląda to przekaże mu wszystkie gratulacje.

W mundialu raczej nie wezmę udziału, ale już szykuje się do kolejnego sezonu :wink:

Dziękuję Koledzy za uznanie :+1: :smiley:

Z przyjemnością tworzę Typera na kolejny, mistrzowski dla LFC :red_circle::zany_face: sezon.