Czego bym nie oglądał, to ekran po chwili robi się czarny i jest tylko dźwięk. Jak macie jeszcze stara wersję aplikacji, to nie aktualizujcie jej
Chyba nawet z tym walczyli, bo z początku jeszcze się odświeżało samo, a potem to już w ogóle nie dało rady nic oglądać. Ciekawe co mi support odpisze…
Osobiście korzystam od początku, kiedy tylko weszli na rynek. Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że po samym początku, kiedy mieli jakieś problemy z dźwiękiem nigdy więcej nie miałem ŻADNYCH PROBLEMÓW. Nigdy mnie nie cięło, nie miałem problemów z obrazem. Ani na komputerach, ani na telewizorach w trzech domach. Na telefonie również. Może serio macie problemy z dostawcami internetu, a nie samym viaplay? Ja tam żałuję, że odejdą, bo problemy zawsze miałem z Canal + niestety.
Ja mam ten problem dopiero od ostatniej aktualizacji. Zawsze byłem fanem Via, bo działało mi bez zarzutu.
Ja nie robię w takim razie tej aktualizacji. Ale musze powiedzieć ze w czwartek mi obraz co jakiś naście sekund przerywał na czarno, cała pierwsza połowę- średniowiecze jebane…
Popieram, ja nigdy nie miałem żadnego problemu z VIA.
W robocie oglądam na bardzo wolnym Internecie dla klientów i tylko zmieniam jakość z najwyższej na wysoką.
W domu nigdy problemów nie miałem i po czasie obawiam się ich odejścia z Pl, bo wcześniej nikt w tej cenie nie potrafił ogarnąć apki bez satelity i wygląda , że po nich również nie będzie nikogo kto chociaż mógłby zaoferować podobną ofertę.
Jedyny duży minus na VIA to często słaby komentarz.
Jak zdarzy się weekend, że nie ma ciekawych par to cenię sobie multilige.
@wlad73 ja się przerzuciłem z angielskiego komentarza na VIA i spadek jest bardzo słyszalny.
Najbardziej denerwuję ukrywana stronniczość.
Często jest jakiś faul i komentarze np: zawodnik Liverpoolu nie ma podstaw do narzekań , oczywisty faul.
Zaraz identyczny faul przeciwnej drużyny i komentarz no zawodnik Liverpoolu od siebie sporo dodał.
Wybijają mnie z przyjemności oglądania meczu.
Zgodzę się, że nie wszystkie pary komentatorów denerwują.
Nie znam z nazwisk, ale właśnie chyba Twaro często gada głupoty, na szczęście Gutka często go poprawia.
Początki to była katastrofa, teraz jest o wiele lepiej, ale jakość obrazu Premier League jest bardzo przeciętna. Odpaliłem kiedyś dla porównania Red Soxów i Anaheim i w obydwu przypadkach było dużo, dużo lepiej.
W porównaniu do eleven i tak dużo lepszy. Nie wiem jak inne ligi ale jak zdarzyło się oglądać puchary, to komentatorzy wręcz usypiali, a często też byli słabo doinformowani nt. angielskich klubów. Oglądałem wcześniej PL w C+ i cenię sobie panów, którzy przeszli do Viaplay. A już mecze z komentarzem Pełki to masterclass w budowaniu emocji. Gutka i Twaro zresztą też nie odstają.
A w C+ celował w tym Nahorny (nie raz tu przeklinany)
Ktoś się chce podzielić sygnałem i kosztami viaplay?
Z tego co przeczytałem to 2 urządzenia są na jednym abonamencie.
Chętnie się podłączę.
Najlepiej jeszcze dziś
@masterkik szukasz jeszcze? Znajomy u mnie zrezygnował i mam jedno miejsce, koszt 55 zł na pół.
Czy wam też tak Viaplay zaczęło ścinać? W poprzedniej kolejce się zaczęło myślałem że to dlatego że oglądam na tablecie mecz ale teraz włączyłem na tv i znowu to samo… Nigdy nie miałem z tym problemu
Bez problemu u mnie działa, mimo słabego łącza. Jedynym probleme byl zacinający się skrót ostatniego meczu Sheffield i pominięcie jednego z goli.
U mnie śmiga jak talala obojętnie czy w TV czy też na mobilnych urządzeniach
Wczoraj oglądałam multiligę i ścinało co jakiś czas. Poza tym nie zawsze na tv mi działa, czy to mecz czy skrót, komunikat “Coś poszło nie tak” i opcje do wyboru “Spróbuj ponownie” i “zamknij”. Jak to z nimi będzie, wychodzą z Polski w końcu, w maju kończy mi się umowa w Play i muszę coś pomyśleć czy to przedłużać czy nie.
Weźmy pod uwagę warunki pogodowe. Były burze, porywy wiatru, mogło to mieć wpływ na jakość sygnału. U mnie akurat bez zarzutów.
U mnie ostatnio również ścinało obraz, ale tylko na telefonie, na tv nornalnie. Ogólnie jest dramat, powinny to zlikwidować.
Podbiję temat - gdyby ktoś był chętny mogę podzielić się Viaplay, 55 zł na pół miesiecznie
Nigdy nie miałem problemu z jakością czy to na laptopie, TV czy smartfonie. Subskrybuję od dawna jak jeszcze była stara dobra cena i dodatkowo prawie zawsze udawało mi się wykupić taniej, ponieważ przesyłali na maila kody zniżkowe😉
Używam od dawna i działa świetnie, nigdy mi nic nie przycięło a oglądałem też mecz z Brighton w weekend. Sprawdź łącze bo może to tam jest problem.
Siemanko,
Chętnie łyknę to na pół:)