Cześć, chodzi o te aplikacje?
Orientujesz się czy mogę z niej streamować przez Chromecast?
Ta również się nada, tych aplikacji jest sporo. Ja korzystam z Smart IPTV na telewizorze LG.
Już jakieś ku*wy uprzejmie doniosły. Ale to bez róznicy, na strims.in nawet lepszej jakosci leci i w normalnym języku
Usprawiedliwianie zachowania Hallanda w meczu z Arsenalem przez Zachodniego pokazuje jakim jest miernym “ekspertem”. Sfrustrowany Norweg, nic się nie stało, nie róbmy dramy.
Ale tłumaczenie, nie ma nic wspólnego z tym z jaką wiedzą jaką dany ekspert dysponuje.
Akurat ekspertem jest świetnym, chociaż to oczywiście subiektywne stwierdzenie. Zgadzam sie natomiast, że z tłumaczeniem Haalanda nie trafił. Obsada, jesli chodzi o ekspertów w Viaplay zjada całą resztę. Chociaż Okońskiego ciężko sie słucha, strasznie flegmatyczny.
Jak Wam działają w Viaplay skróty meczów? Chodzi mi o jakość obrazu. U mnie same mecze OK, ale skróty nie dają się oglądać.
Z ciekawości spojrzałem i rzeczywiście te skróty są nagrane w gorszej jakości nawet jak się wybierze najlepszą dostępną.
Sprawdziłem jeszcze viaplay na smartfonie i tam skróty jakościowo nie odstają od meczów. Na tablecie skrótów nie ma co nawet odpalać, bo widac kolorowe plamy zamiast zawodników.
Jak to działa ? Znaki
Jakość i płynność jest słaba. Od zawsze. Nie wiem dlaczego tak jest, ale ciężko się ogląda, wolę na YouTube skróty odpalić.
Żelazny kolejny, który usprawiedliwia chamskie zachowania na boisku. Przykro się tego słucha.
“Eksperci” w Viaplay próbują trzymać stronę United, wiedząc jaką bazą kibicowską mają w Polsce + chcieliby trzymać widowisko do końca. Niemniej, jeśli kwestią łagodzącą dla Fernandesa miałoby być poślizgnięcie się, to przecież nikt w normalnym odruchu nie wystawia nogi na wysokości kolana upadając. To było celowe i chamskie jak na Portugalczyka przystało i jest to w pełni zasłużone wyrzucenie z boiska.
Akurat Zelazny to gość, który notorycznie jeździ po United jak po łysej kobyle, bez przerwy się z nich naśmiewając i krytykując, w sumie trudno inaczej patrząc obiektywnie. Co do czerwonej kartki, to wszyscy w studiu byli, że została pokazana na wyrost, i tak jak niecierpię szczura fernandesa, to się z nimi zgadzam.
Noga na wysokości kolana, wejście chamskie, postawa po faulu zero pokory tylko durny wyraz twarzy. Gdyby tak potraktował Macalistera też byś mówił, że kartka na wyrost ?
Buc Fernandes to cała kwintesencja “memnited” czyli pyszałkowatość, arogancja, chamstwo itd.
Te 2 dekady sukcesów za “gumożuja” zlasowało im( piłkarzom, tzw kibicom ) kompletnie te ich ptasie móżdżki!
Każda ich porażka to miód na moje i kara dla nich za lata wywyższania się i wyszydzania innych
"memnited " tfu!
Gdyby to był faul na Mac Allisterze to by nawet żółtej nie było.
Efekt faktycznie na czerwo nie był, ale moim zdaniem on celował w jego kolano i za sam ten zamiar czerwo się należało. Natomiast nawet jeśli nie, to akurat jemu już tyle razy należało się czerwo i go nie dostawał, że mam poczucie jakiejś sprawiedliwości
Imo ewidentna czerwona wchodzi z wyprostowaną nogą w nogi, a piłka jest metr dalej.
Dla mnie również oczywiste czerwo.
Poślizgnął się to fakt, ale normalne zachowanie to właśnie cofnięcie nogi żeby właśnie przypadkowo przez stratę równowagi nie ustać komuś na piszczelu czy ogólnie nie zrobić komuś krzywdy.
Widać było , że Splinter specjalnie nie cofnął nogi żeby zahaczyć przeciwnika.