Viaplay

On dopiero jak sie poślizgnął zrobił ruch nogi w kierunku Maddisona, więc nie było to efektem utraty równowagi. Chyba, że psychicznej.

Kiedy w końcu to Viaplay się zawija. Już mnie doprawdy wkurza, że nie wiadomo jaki pakiet i od kogo kupić żeby mieć to co nas interesuje. Canal+ 2 wybrane mecze… dziękuje. Już to widzę jak często byłyby to akurat mecze Liverpoolu. Ktoś z tymi pożal się Boże licencjami coś powinien w końcu zrobić bo są to bardzo niekonsumenckie praktyki.

Kupiłem dostęp do Eleven… zgadnijcie? Na żywo ostatnio ani Barcy ani Realu ani Sportingu człowiek nie doświadczy. Kpina! Bo se pewnie szanowne Canal + wykupiło wyłączność na transmisje na żywo a ci ochłapy zbierają co im spadną na ziemie.

Działa wam Viaplay, dzisiaj? Mam problem z otworzeniem transmisji na żywo z dekodera canal +. Na telefonie działa.

Wszystko śmiga ok , sprawdzałem na tv i na telefonie czy to z przeglądarki, czy z Apki.

U mnie wszystko oprócz transmisji live śmiga? Na talefonie bez problemu, z dekodera nie startuje.

Ostatnio w meczu z City jak zawodnicy Arsenalu prawie wepchnęli piłkę między poślady dla swojego bramkarza to było wszystko cacy, dzisiaj debiutant w bramce przeszedł kawełek z piłką w ręku a Twaro mówi że regulaminowe 6 sekund już minęło żeby za chwilę skrytykować sędziego że się przyczepił do źle wyrzuconego autu. Szanuje Twaro ale coraz częściej pierd@li kocopoły i czuć niechęć do LFC.

3 polubienia

Tak, to było absurdalne, że czepia się Jarosa, że przetrzymywał piłkę dłużej niż sześć sekund, mimo że żaden sędzia tego przepisu nie respektuje, to tzw. martwy przepis, a sam Jaros wcale w tej sytuacji nie przesadzał, a później się czepia, że sędzia słusznie odgwizdał źle wyrzucony aut.

Pamiętam, jak kiedyś prowadził program Liga+Extra o polskiej Ekstraklasie i Arka Gdynia tymczasowo grała na stadionie ze sztuczną murawą i krytykował to, mówiąc, że jak on gra na sztucznej murawie, to go pięty bolą i że nie powinno tak być. Tymczasem kilka miesięcy później rozmawiając o jakimś zagranicznym klubie, który rozgrywa swoje mecze na sztucznej trawie, mówił, że to całkowicie normalne i dozwolone i że nikt nie powinien się czepiać.

@Revolt75 Jest awaria aplikacji Viaplay na dekoderach CANAL+ - zarówno na 4K Ultrabox+, jak i na 4K Dualbox+. W wyniku tej awarii nie da się oglądać transmisji sportowych na żywo w aplikacji na dekoderze. Miałem dzisiaj ten sam problem co Ty, dlatego oglądałem mecz w apce na smartfonie. Dzwoniłem też na infolinię CANAL+ i dostałem informację, że awaria Viaplay na dekoderach może potrwać kilka dni, ale że już pracują nad rozwiązaniem problemu.

Ten sam problem mam na dekoderze upc :confused:

Dzięki za informację. Dzisiaj już wszystko działa jak należy. Pewnie ogarnęli już temat.