W co jak w co ale nie uwierzę że Liverpool da VVD ponad 667 tyś tygodniówki xd
Może mu chodziło że najwięcej z top 5 lig. Wtedy większy sens by miało.
@FranekDolas Wiem że pisze ale brzmi aż nierealnie. Jeśli chodziłoby o topowe ligi to chyba Alaba najwięcej bierze i to jest około 432 tyś tyg to w te 440 tyś tyg jeszcze jako tako mogę uwierzyć. Ale w jakieś 670 czy 700 to nah (chociaż może być jak mówisz że licząc bonusy).
Ale Wy wiecie, że on już podpisał i to prawdopodobnie jakiś czas temu? Po prostu klub dopiero niedługo to ogłosi. Także nie zejdzie z niego z tego powodu żadne ciśnienie i nie zacznie magicznie grać lepiej. Po prostu jesteśmy już zmęczeni tym sezonem, dociągnąć mistrzostwo jak najszybciej i po wakacjach wszyscy wrócą do pełni sił i lepszej gry
Ponoc Virg dostał 385k/week, wydaje mi się, że te kwoty są podawane jako całość kontraktu.
zarobki plus bonusy za podpis itd. Stąd te sumy są tak wysokie. Jednak pewnie rzeczywiście to jest coś na zasadzie 10-15 baniek za podpis i reszta po prostu jako pensja czyli tam okolice 30 VVD na 2 lata(±300k) i 40 Mo(±400k) na 2 lata.
Zastanawia mnie, czy sa jeszcze tacy którzy biorą poważnie tego typu portale…
A co do Virgila - doczekaliśmy się piłkarza noszącego kapitańską opaskę, co do którego nie ma wątpliwości jeśli chodzi nie tylko o cechy przywódcze, ale i klasę sportową.
Ale zauważ że jak jest jakaś sytuacja niepewna to zawsze generuje się tysiące scieko-plotek.
Jak widać klub od samego początku miał sytuację pod kontrolą i walczył o jak najlepsze dla SB warunki.
Teraz identyczna sytuacja będzie z napastnikiem. Każdy wie że potrzebujemy to każdy napadzior który prosto kopnie będzie z nami łączony
Ps patrząc na te podpisy i kwoty jakie padają oraz wiek graczy. Czy ci wszyscy hejterzy którzy pisali że fsg ich nigdy nie podpisze bo im chodzi tylko o zysk teraz przeproszą czy znajdą sobie inną wymówkę?