Virgil van Dijk

Virgil to zaraz zaliczy zjazd do bazy w 30min jak tak dalej pójdzie.

Arne się zesra, a go nie ściągnie :squinting_face_with_tongue:

Kiedy powołanie do kadry siatkarzy?

1 polubienie

nie wiem, który z nich jest gorszy. Konate ma tyle błędów, że nikt nie patrzy co wyprawia Van Dijk w tym sezonie. Obaj to się nadają na ławkę.

Jakos cisza w temacie a powino byc glosno bo nasz kapitan( niestety poniewaz moim zdaniem do tej roli sie nie nadaje) gra jedna wielka :poop:
Praktycznie wiecznie spozniony,te jego “minki” po straconych golach a wczoraj kropka nad i czyli gram w kosza czy siate :man_facepalming:

Gdyby przyszedl nowy trener to niech mu “zmyje glowe” oraz pozbawi aktualnej funkcji.

1 polubienie

Chyba Virgila zjadła pycha oraz wiek. Poziom nie ten co kiedyś choć jeszcze w tym wieku klasowi stoperzy potrafili być ostoją patrz taki Chiellini czy Bonucci, Thiago Silva

Jeśli to co robił wczoraj Van Dijk to nie była gra na zwolnienie trenera (absurdalna ręka, żółtko) to nie wiem jak wygląda gra na zwolnienie trenera.

4 polubienia

Brakowało karnego lub gola samobójczego. Już nawet on nie ma chyba siły grać tego co proponuje Slot.

1 polubienie

No i pokazał, że nie chcę grać dla Arne. BArdzo odważne, dziekujemy Virg :stuck_out_tongue:

Konate coś podobnego wrzucił.
Nie wiem czemu ma to służyć, ładnie pitolenie na insta.
A potem wychodzą i grają znowu padake.
Szczerze to niech spie…
Niech na boisku pokaże klasę jeden z drugim, bo wiesz posty przy pomocy gpt, czy PRowca to każdy głupi może napisać

Dokładnie, niech przemawiają na boisku, bo takie patetyczne teksty nic nie znaczą, nie potrzebujemy pijarowej papki. Mnie to zastanawia, jak mogło dojść do takiego absurdalnego sprokurowania karnego. O co tu chodzi? Gdyby to było jakieś video z Azji, uznałbym, że ktoś postawił duże pieniądze na karnego. Naprawdę absurd. Van Dijk gra w siatkówkę, Salah w rugby (miał pełno miejsca a władował w trybuny). O co tu chodzi? Miało być coraz lepiej, ale po tej przerwie jesteśmy zdecydowanie mniej stabilni niż przed nią, a van Dijkowi jako kapitanowi taka postawa nie przystoi.

Pesel zaczyna doganiać van Dijka. Być może latem będzie całkowita rewolucja w środku obrony i z obecnych zostanie tylko Leoni. Choć van Dijk raczej dociągnięcie do końca kontraktu, ale w przyszłym sezonie raczej nie będzie już podstawowym wyborem.

1 polubienie

osobiście czuje sie jak w sezonie 22/23 tylko tym razem to nie środek pola a defensywa i skrzydła ciągną nas na dół

Z Salahek.grramy w 10 a z Virgilem to chy a w 9.
Ktory to juz raz przez niego przegrywamy mecze. Co to jest za blokowanie strzalow dupa

4 polubienia

Virgil dupą do przodu van Dijk w akcji.

Nie ma co wyróżniać. Wszyscy grają źle, a skoro wszyscy to problem jest wiadomo w kim. Przecież całość kadry od tak nie zapomniała jak się kopie piłkę.

2 polubienia

no to może zacznij miec do niego wymagania, bo notorycznie tracimy przez niego bramki a jest tu jakąś świetą krową. Winny porażek jest Salah a w obronie Kerkez i Konate.
Virgil ostoja defensywy, co kryje na radar albo puste przestrzenie, do tego co strata bramki to wymachuje rękoma jak późny Hendo, gdzie sam zawalal a do innych miał pretensje

Jakbym widział komentarze, że słaba gra w obronie to nie wina Van Dijka to też byłaby reakcja.

Obydwóch zawodzą.

Virg po dobrym początku zaczyna grać jak w 22/23. Przyglądanie się przeciwnikom, zero szybkości, niedokładne podania i pretensje do wszystkich dookoła.

1 polubienie