Virgil van Dijk

Przy drugim golu krył powietrze, a Konate miał trzech do ogarnięcia

Niestety dzisiaj dużo słabszy od Francuza. A to bardzo źle o nim świadczy.

Beznadziejny wystep Holendra. Niestety dziś ibou 2 razy lepszy. Szkoda ale w takim bałaganie w końcu każdy kiedyś zagra piach

1 polubienie

Moim zdaniem obie na jego konto. Ale Olivier menda powinien przerwac gre po urazie glowy

1 polubienie

Powinien, ale skoro nie gwizdnął to trzeba grać, a w tej akcji należało przede wszystkim błyskawicznie wrócić do obrony i odbudować pozycję. A kapitan biegł rekreacyjnie krzycząc na kolegów. Nie rozumiem tego, bo pierwszą reakcją powinien być błyskawiczny powrót w okolice pola karnego i pilnowanie napastników united.

Jak ja juz widze te jego machanie lapami to mi sie przypomina…Skrtel co tez tak robil i bylo tak samo absolutnie wku…e ! :enraged_face:

A kto złamał linię spalonego przy bramce na 1:0?

Zły występ kapitana. Miał szczęście, że sędziowie byli tym razem po naszej stronie i nie dostał czerwonego za ten łokieć.

11 polubień

to tylko pokazuje gdzie jest pozycja Polaków w świecie. Jaramy się tym, że Virgil van Dijk, mimo, że nie pamięta gościa, a na dodatek meczu (w pełnym wywiadzie stwierdził, że było 2-2 i Żyro go poprawił że 4-1) powiedział, że przykro mu, że Żyro złapał kontuzje i miło z nim teraz rozmawiać.

My rozpamiętujemy to 6-1 z Celticiem i jaramy się tą rozmową, Virgil nawet już nie pamięta, że taki mecz się odbył, mówcie co chcecie, ale to brutalna prawda.

2 polubienia

Ale co ma piernik do wiatraka? Gosc po prostu przypomnial ze gral przeciwko Virgilowi i wtedy Virgil dostal srogą lekcje od Legii. W sumie tyle. Taki spontamiczny wywiad gosci ktorzy kiedys w innych okolicznosciach na siebie trafili.

1 polubienie

Moim zdaniem to tylko pokazuje jak virgil jest inteligentny. Bo całość tej rozmowy wyglada bardzo naturalnie i mega słowa virga

Dla niego to mecz jak jeden na tysiąc. Oczywiste że go może nie pamiętać dobrze. Żyto zaś to piłkarz jakich tysiące i ten mecz był jednym z jego największych. Ta rozmowa przebiegła bardzo naturalnie i mega zachowanie naszego kapitana

Przecież jak nasz lewy będzie udzielał jakiemuś orz przeciętniakowi z Niemiec który kiedyś w pucharze z nim zagrał to też będzie przy nim wyglądał na malutkiego piłkarsko.

1 polubienie

Po prostu ciekawa sytuacja, miła rozmowa. Gdzie tu jakieś rozpamiętywanie, czy jaranie się? Chyba trochę sam wymyślasz zjawiska, które później z wyższością krytykujesz.

1 polubienie

Co ja właśnie przeczytałem :open_mouth: Rozmowa dwóch piłkarzy, świadczy o pozycji Polaków na świecie. Ależ tam musiał zajść proces pod Twoją przekminiarką, żeby sformułować taki wniosek. Naprawdę chapeau bas!
Co do samej rozmowy, mega spoko i na luzie, widać, że Żyro mega podekscytowany :smiley: Ja lubię takie rzeczy, Tak samo jak atmosfera w studio CBS gdzie jest Carra, Micach i Henry dużo bardziej mi siedzi, niż to co jest w C+ u Polsce. No ale to już kwestia gustu.

3 polubienia

to tylko pokazuje jak dużo kompleksów ma ten naród

5 polubień

Też nie ma się co dziwić, że Virgil nie pamięta przegranego meczu w barwach Celtiku, to było wieki temu i setki meczów już się przewinęło. Fajnie, że Żyro o tym wspomniał bo nasz kapitan sobie z nim na luzie pogadał i nie była to kolejna taka sama jałowa rozmowa pomeczowa jak każda typu, przygotowywaliśmy się do meczu, staraliśmy się, Real Madryt to świetna drużyna, w końcu udało się strzelić, musimy dalej pracować, dziękuję.

1 polubienie

Kto by wtedy pomyślał, że z Virgila będzie taki przekozak? :joy:

Legia zgniotła Celtic w tym dwumeczu!

Szkoda tylko, że finalnie była z tego figa z makiem :disappointed_face:

Tutaj wywiad kapitana po meczu z Realem.

Polecam obejrzeć, ponieważ (przynajmniej w moim odczuciu) czytanie okrojonych wywiadów często rozdzielonych na kilka różnych newsów z innych źrodłeł, gdzie dodatkowo słowa danego piłkarza już u angielskiego źrodła mogą nie być cytowane słowo w słowo, to naprawdę nie to samo.

Virgil świetnie reprezentuje LFC w mediach i to się ceni. Nawet nie dał się złapać na zaczepkę o Trencie i od razu uciął temat.

4 polubienia