Przy drugim golu krył powietrze, a Konate miał trzech do ogarnięcia
Niestety dzisiaj dużo słabszy od Francuza. A to bardzo źle o nim świadczy.
Beznadziejny wystep Holendra. Niestety dziś ibou 2 razy lepszy. Szkoda ale w takim bałaganie w końcu każdy kiedyś zagra piach
Moim zdaniem obie na jego konto. Ale Olivier menda powinien przerwac gre po urazie glowy
Powinien, ale skoro nie gwizdnął to trzeba grać, a w tej akcji należało przede wszystkim błyskawicznie wrócić do obrony i odbudować pozycję. A kapitan biegł rekreacyjnie krzycząc na kolegów. Nie rozumiem tego, bo pierwszą reakcją powinien być błyskawiczny powrót w okolice pola karnego i pilnowanie napastników united.
Jak ja juz widze te jego machanie lapami to mi sie przypomina…Skrtel co tez tak robil i bylo tak samo absolutnie wku…e ! ![]()
A kto złamał linię spalonego przy bramce na 1:0?
Zły występ kapitana. Miał szczęście, że sędziowie byli tym razem po naszej stronie i nie dostał czerwonego za ten łokieć.
to tylko pokazuje gdzie jest pozycja Polaków w świecie. Jaramy się tym, że Virgil van Dijk, mimo, że nie pamięta gościa, a na dodatek meczu (w pełnym wywiadzie stwierdził, że było 2-2 i Żyro go poprawił że 4-1) powiedział, że przykro mu, że Żyro złapał kontuzje i miło z nim teraz rozmawiać.
My rozpamiętujemy to 6-1 z Celticiem i jaramy się tą rozmową, Virgil nawet już nie pamięta, że taki mecz się odbył, mówcie co chcecie, ale to brutalna prawda.
Ale co ma piernik do wiatraka? Gosc po prostu przypomnial ze gral przeciwko Virgilowi i wtedy Virgil dostal srogą lekcje od Legii. W sumie tyle. Taki spontamiczny wywiad gosci ktorzy kiedys w innych okolicznosciach na siebie trafili.
Moim zdaniem to tylko pokazuje jak virgil jest inteligentny. Bo całość tej rozmowy wyglada bardzo naturalnie i mega słowa virga
Dla niego to mecz jak jeden na tysiąc. Oczywiste że go może nie pamiętać dobrze. Żyto zaś to piłkarz jakich tysiące i ten mecz był jednym z jego największych. Ta rozmowa przebiegła bardzo naturalnie i mega zachowanie naszego kapitana
Przecież jak nasz lewy będzie udzielał jakiemuś orz przeciętniakowi z Niemiec który kiedyś w pucharze z nim zagrał to też będzie przy nim wyglądał na malutkiego piłkarsko.
Po prostu ciekawa sytuacja, miła rozmowa. Gdzie tu jakieś rozpamiętywanie, czy jaranie się? Chyba trochę sam wymyślasz zjawiska, które później z wyższością krytykujesz.
Co ja właśnie przeczytałem
Rozmowa dwóch piłkarzy, świadczy o pozycji Polaków na świecie. Ależ tam musiał zajść proces pod Twoją przekminiarką, żeby sformułować taki wniosek. Naprawdę chapeau bas!
Co do samej rozmowy, mega spoko i na luzie, widać, że Żyro mega podekscytowany
Ja lubię takie rzeczy, Tak samo jak atmosfera w studio CBS gdzie jest Carra, Micach i Henry dużo bardziej mi siedzi, niż to co jest w C+ u Polsce. No ale to już kwestia gustu.
to tylko pokazuje jak dużo kompleksów ma ten naród
Też nie ma się co dziwić, że Virgil nie pamięta przegranego meczu w barwach Celtiku, to było wieki temu i setki meczów już się przewinęło. Fajnie, że Żyro o tym wspomniał bo nasz kapitan sobie z nim na luzie pogadał i nie była to kolejna taka sama jałowa rozmowa pomeczowa jak każda typu, przygotowywaliśmy się do meczu, staraliśmy się, Real Madryt to świetna drużyna, w końcu udało się strzelić, musimy dalej pracować, dziękuję.
Kto by wtedy pomyślał, że z Virgila będzie taki przekozak? ![]()
Legia zgniotła Celtic w tym dwumeczu!
Szkoda tylko, że finalnie była z tego figa z makiem ![]()
Tutaj wywiad kapitana po meczu z Realem.
Polecam obejrzeć, ponieważ (przynajmniej w moim odczuciu) czytanie okrojonych wywiadów często rozdzielonych na kilka różnych newsów z innych źrodłeł, gdzie dodatkowo słowa danego piłkarza już u angielskiego źrodła mogą nie być cytowane słowo w słowo, to naprawdę nie to samo.
Virgil świetnie reprezentuje LFC w mediach i to się ceni. Nawet nie dał się złapać na zaczepkę o Trencie i od razu uciął temat.