xD Ja dodaje jakąś stopklatkę? No o tym to już zupełnie zapomniałem.
Takich podań, czyli do przodu przyspieszających grę, przecinające jedną linie obrony przeciwnika - czy to był pressujący atak, czy to trzymający linie środek pola i rzadziej ze względu na swoje ustawienie linii obrony.
Nawet to napisałem już powyżej
Ale musiałbyś pewnie przeczytać cały post i się skupić, więc zrozumiałe.
W takim razie wybacz Ja na prawdę mam lepsze rzeczy do roboty niż szukanie statystyk dla podbicia dyskusji, która ma dla mnie wątłe znaczenie. Opieram się na tym, że oglądałem te mecze, i prowadziłem tu dyskusje na temat tego zawodnika zarówno w okresie jak mu nie szło, na początku kariery tutaj jak i w momencie jak i błyszczał w środku, co nie do końca dobrze świadczyło w tamtym okresie i całej reszcie naszej ekipy, ale nie można mu tego zabierać.
Wiadome już jest, że to jego ostatni sezon w tym klubie, chyba, że po Philipsowemu zostanie do końca kontraktu, więc nie ma co wielce się rozpisywać, bo Slot preferuje innych zawodników.
Statystyki są fajne, czasem, ale nie pokazują wielu rzeczy, można sobie spojrzeć na statystykę asyst jak kolega wyżej i stwierdzić, że przez to, że miał jedną to musi podawać tylko do kolegi obok, ale taki Gravenberch ma ich 0 w tym sezonie w lidze, MacAlister też 0 ,a hejtowany Szobo ma 1. Czy to znaczy, że ten ostatni najlepiej gra?
Endo królem techniki nie był i nie będzie, ale no clue było takie, że brak tak oczywistego podania to brak ogrania i nic więcej i na tym kończę