Nawet w takim meczu zostaje zdjęty i to po godzinie gry. Znowu wyglądał jak ciało obce, a to miały być jego rozgrywki i powinien grać po 90 minut.
- W zimowym okienku
- Przetrwa do lata
- Nigdy i zostanie do końca kontraktu
Nawet w takim meczu zostaje zdjęty i to po godzinie gry. Znowu wyglądał jak ciało obce, a to miały być jego rozgrywki i powinien grać po 90 minut.
Mój głos to raczej z kategorii czego ja bym sobie życzył. Obawiam się najgorszej opcji czyli trzymanie go do końca kontraktu niczym klubową legendę, gdzie chłop się tu dostał na zasadzie kariery Nikodema Dyzmy.
Gdybyśmy mieli szerszy skład to jego odejście zimą miałoby sens. Ale niestety nie mamy… lepiej mieć w składzie średnio pasującego do zespołu Samuraja niż nie mieć nikogo.
Nie wyobrażam sobie jednak, że Wataru zostanie na kolejny sezon, dla nikogo nie byłoby to korzystne.
Prawdopodobnie dlatego że miał żółtą kartkę.
I nie był w rytmie meczowym, do tego w sumie z nim na boisku mieliśmy 0 z tyłu i 2 z przodu
Co do tego czy zostanie, patrząc na to jak chętnie wydajemy pieniądze, to nie zdziwie się, jak jeszcze kontrakt zostanie mu przedłużony
Czyli tak quansah który zawalił przy obu golach
“Nie ma rytmu to zrozumiałem”
Wataru po którego zejściu straciliśmy 2 bramki i obie z jego strefy i który również nie ma rytmu meczowego
“O boże co za flop trzeba się szybko pozbyć”
Moim zdaniem jeśli nie dostaniemy w zimie kwoty 15+ jednocześnie zapewniając sobie jakiegoś gracza 6/8 musi bezwzględnie zostać.
Jeśli te dwa warunki zostaną spełnione może odejść. Zauważcie że slot korzysta z niego mimo że w środku nie mamy urazów. A co by było gdyby one się pojawiły?
+15 za słabego 31 latka u schyłku kariery? Musiałby się trafić drugi Liveepool żeby tyle za niego dać.
Fakt jest taki, że będzie u nas prawdopodobnie do końca kontraktu po czym odejdzie za darmo. I na dzień dzisiejszy nie mam z tym problemu, niech tam sobie grywa w mało istotnych meczach czy nawet wchodzi na końcówki ligowych na utrzymanie pewnego już wyniku. Oczywiście lepiej ogrywać nastolatków niż 31 letniego zawodnika, ale kadry też nie mamy zbyt szerokiej.
Nie wiem jak wy, ale ja mam przedzawałowy w momencie kiedy on przyjmuje piłkę na 16/20 metrze
Ten gość z piłką przy nodze zaprzecza stereotypowi rozgarniętego Azjaty, on czasami wybiera tak poronione warianty zagrania, że bez głębokiego namysłu ja bym w życiu nie wpadł na taki sposób zawalenia podania. Natomiast bez piłki dostaje +3 do inteligencji, dobrze czyta grę i potrafi zarówno przeciąć podanie jak i wygrać bezpośrednie starcie. Jako przecinak jest naprawdę niezły.
Endo jest potrzebny na takie końcówki. Problem polega na tym, że takich piłkarzy jak on jest wielu spośród Anglików, więc niepotrzebnie marnujemy slota dla obcokrajowca
Mityczne miejsce na obcokrajowca jest najśmieszniejsza rzeczą jaką tu ludzie z forum pisza.
Jest to tka potrzebne miejsc Liverpoolowi że kloppa osadzał na nim 3 bramkarza(a może nawet 4?).
Takie mecze są stworzone właśnie dla takiego zadaniowca. On nie ma błyszczeć tylko na 15-30 minut wejsc i pomoc dowieźć wynik. Jak w meczach ze słabszymi ze względu na swoją ambicje i doświadczenie nie dawać się ograć.
nie wiem od kiedy kibicujesz, ale mielismy za Kloppa kilka sezonow, że mielismy wszystkie meijsca zajęte i żeby kupic obcokrajowca to musielibysmy najpierw sprzedać.
Od 2001 roku. Na stronie pewnie gdzieś około 2005-07 ciężko już spamiętać, czas pozwala udzielać się od roku. I co roku słysze w okienko o tym slocie a nigdy z tego nic nie wynika. Czy może powiesz ajkeiog to zawodnika musieliśmy sprzedać, albo jakiego odpuścić przez wspomniany limit?
Cóż za poświęcenie!
Zapuścił zarost, założył koszulkę Świętych i zrobił karnego dla nas, a później biegiem do szatni, szybkie golenie, koszulka Liverpoolu i wchodzi na utrzymanie wyniku.
Dobre, w sumie oni są do siebie wszyscy podobni plan doskonały, chwała Cesarzowi.
Wataru przechera! Doskonale zna historię i wie co to była V kolumna
Uwazaj, bo dostaniesz zawieszenie na 7 meczów
4/4 udane odbiory
8/8 wygranych pojedynków na ziemi
3/5 wygranych główek
4 razy był faulowany
2 wybicia
1 strzał zablokowany
93% celności podań
Świetny występ Japończyka!
I to bez rytmu meczowego, zaraz się zleca hejterzy powiedzą, że przy bramce w sumie niedokładnie podał i mógł inaczej łeb ustawić, to by asysty nie złapał dla Sou😂
@diablinadali jednak nie byl to udział kluczowy. Spróbował niezłego zagrania i nie udało się. Chyba że liczyć te nastrzelenie jako jego winę😅