Harvey na skrzydle i jak śmiga
A to jest dziwne bo jak w listopadzie w pucharze grał to nieźle mu poszło…
Zmiany w środku pola, dużo młodych zawodników i od razu to lepiej wygląda, kto by się spodziewał XD
Może da to Kloppowi do myślenia, jeżeli starym się nie chce to na siłę nie ma co ich wystawiać.
Rzucicie linka? Bo na viaplayu nie ma
Jak by nie patrzeć to środek Keita-Bajcetic-Thiago to na ten moment najlepsza możliwa konfiguracja.
Liczę na taki sam w następnym meczu, choć pewnie znowu zobaczymy Fabinho i Hendersona
Zobacz na Strumyk.tv
Działa wam C+Online?
Oraz w ataku Elliott za Oxa
U mnie nie działało i oglądałem streama, ale co jakiś czas sprawdzałem czy coś się zmieniło (apka w tv) i od ok. 40 minuty meczu zaczęło działać do teraz
Jest na ElevenSports o czym sobie przypomniałem w połowie, a cisnąłem jakiś lewy stream, a wykupowałem właśnie na miesiąc specjalnie przed poprzednim meczem
dobry wariat jesteś
Oh fuck oh god Fabinho in
Edit: świetny występ przy okazji Bajcetica, jestem pod wrażeniem i mam nadzieję, że w lidze go częściej będziemy widzieć
Ale słaby ten sędzia xd
Jones na plus duży. Sędzia jak dał kartę za nic Phillipsowi, tak Wilkom zabiera rożne xD
Dla mnie Elliott zawodnik meczu
Ale również Konate, Bajcetic, Thiago, Kelleher moim zdaniem dobry mecz
No i Gomez na prawej obronie też nieźle całkiem
Po postach po pierwszej połowie dałem się namówić i włączyłem jednak ten mecz. Dawno nie widziałem takiej sraczki w ofensywie jaką zaprezentował Liverpool. No nic awans jest dobra postawa Thiago i młodego Bajcetica(?).
Druga połowa nieco słabsza, cofnęliśmy się i nie daliśmy sobie strzelić, co było chyba naszym głównym celem. Ważny awans.
Jak dla mnie na plus:
Bajcetic- pare ładnych odbiorow, widać, że chłopak nie panikuje, mało strat.
Gomez- w końcu pewny, oby tak dalej, żeby hejterów pozamykał
Konate- pewny z tylu, inicjował kilka ataków, coraz lepiej wyglada, myśle że nie ma wątpliwości, że powinien być przed Matipem w hierarchii
Eliott- bramka piękna, kilka ładnych akcji, do tego pokazał, że i powalczyć potrafi
Reszta Ok…
Poza Gakpo, który przez 3 mecze nie pokazał absolutnie nic, jeszcze go nie skreślam, ale póki co wyglada niestety fatalnie.