Napisałem do Ciebie na priv.
Mam od 2 miesięcy iqosa 3.0
Orientuje się ktoś czy po wykupieniu subskrybcji na Eleven Sport można oglądać w tym samym momencie na dwóch urządzeniach?
Jak już kolega pyta o eleven. Ktoś orientuje się jak to jest z viaplay ?
Szukam jakiegoś dużego szrotu na Śląsku. Potrzebuje kupić kilka części do auta. Ktoś może coś polecić ?
Radostowice powiat pszczyński, pomiędzy Żorami a Pszczyną, ten co był w programie telewizyjnym.
Poleci ktoś jakaś apkę w androidzie do przenoszenia danych, a w zasadzie do “sklonowania” całego starego telefonu i przeniesienia wszystkiego na nowy? Jednorazowy użytek, byle działała. 5 z których próbowałem dziś skorzystać to jakiś scam.
Fajną apkę mają OnePlusy, tak przeniosłem rodzicom wszystko elegancko w 10 minut. Niestety sam sprawiłem sobie Motorolę i tutaj już nie chce zadziałać ![]()
Do tego jest potrzebna apka?
Ja w wszystkich swoich telefonach robiłem po prostu kobie zapasową na dysku Google , sam w opcjach wybierasz co chcesz, więc to mogą być kontakty, SMS , zdjęcia , czy nawet dane aplikacji.
W nowym telefonie wszystko ściągasz i śmiga .
@Radbug no rozumiem, w takim razie nie pomogę
Nie lubię tej gogglowej chmury czy jak to określić. Zsynchronizowane mam tylko kontakty. Wolałbym jakąś zewnętrzną apką to zrobić a potem od razu do usunięcia. Może ktoś korzystał.
Smart Switch, z reguły tego używałem jak pracowałem w serwisie. Do tego często masz apki, które są dedykowane dla różnych marek, ale wtedy najlepiej mieć 2 telefony danej marki.
a to nie robi sie bezposrednio z telefonu na telefon? ja robilem ostatnie 3x bez apek.
No właśnie nie. Pewnie jestem dziwakiem, ale nie robię żądnych kopii zapasowych i synchronizacji w chmurach itp. Wszystko trzymam na samym telefonie. Dodatkowo teraz kupiłem taki, w którym nie ma dodatkowej karty pamięci, wiec nie przełożę jej ze starego. Stąd potrzeba innego wyjścia.
Mało rozsądnie, stracisz/zniszczysz telefon i po zabawie, wszystko szlag trafia. Ja robię dokładnie tak samo ![]()
Też tak kombinowałem, ale koniec końców najszybciej i najprościej jest zrobić tą kopię i wszystko się automatycznie przeniesie. Titanium backup kiedyś było dobre, ale to raczej trzeba mieć roota. Bez trzeba potwierdzać instalacje każdej aplikacji - przynajmniej kiedyś tak było.
Mam pytanie - czy ktoś z was miał Passata B6 z silnikiem 1.4 TSI (wiem, jest złą sławą owiany) albo jego znajomy ? Potrzebuje paru informacji.
Witam,
kojarzy ktoś jakiś sklep (najlepiej polski) gdzie mógłbym zakupić tą bluzę z linku poniżej? Znajduję tylko takie na allegro, ale średnio wierzę w takie wysyłki z Hiszpanii bez możliwości zwrotu
https://allegro.pl/oferta/dres-nike-liverpool-f-c-sezon-2022-2023-rozmiar-m-13185116253
Ktoś z was zna jakieś zagraniczne fora Liverpoolu? Najlepiej brytyjskie, gdzie również można powymieniać się swoimi spostrzeżeniami na temat naszego klubu.
Takie chyba najbardziej aktywne.
Ostatnio nie daje mi spokoju jedna rzecz odnośnie forum - czy udzielają się tutaj dziewczyny/kobiety? Jakoś po wpisach użytkowników nie widzę wiele odmian osobowych w formie żeńskiej a na zlocie Liverpoolu w zeszłym roku było sporo pań.