Wszelakie pytania

Google Chrome - ktoś podpowie jak usunąc te podpowiedzi co mi wyskakują pod spodem? Typu te Liverpool transfery, liverpool echo, liverpool mecze - strasznie mnie to irytuje a szukam i szukam i nie moge nigdzie znalezc zeby mi nic nie wyskakiwalo.

Edit: Dzięki ślicznie - zadziałało - Pozdrawiam :slight_smile:

Otwórz stronę google.com. W prawym górnym rogu kliknij swoje zdjęcie profilowe. → Inne ustawienia → Wyłącz opcję Autouzupełniaj wyszukiwaniami zyskującymi popularność. Powinno pomóc.

1 polubienie

Edum wszystko w porządku? Udaru dostałeś?

3 polubienia

Coś piąteczek za mocno wszedł xd

Język angielski w głowie Darwina Nuñeza.

2 polubienia

Cześć,
pytanie do mieszkających w Warszawie i nie tylko. Znacie jakiś parking, na którym wykupie miejsce internetowo na pare dni jak najbliżej ul Grochowskiej?

Odnośnie parkingów, to może ktoś z was był ostatnio w Zakopanem i kojarzy jakiś darmowy parking w miarę blisko centrum ?:slight_smile:

Z moich doświadczeń wynika, że nie powinno się używać w jednym zdaniu określeń ‘Zakopane’ i ‘darmowy parking’ :wink:

4 polubienia

zakopane i darmowe cokolwiek*

5 polubień

Darmowy parking blisko centrum? Panocku 20 dutków za sam wjazd w nase pekne Tatry.

Btw., jadąc w takie miejsca lepiej zawsze rozglądać się za noclegiem z parkingiem w cenie, a jak wyjazd jednodniowy to cóż, trzeba zapłacić

Panie w Zakopcu to za samo patrzenie na parking trzeba płacić :rofl::rofl:

Cześć; czy możecie polecić samochód do 75tys zł (+-5tys). Najlepiej sedan\kompakt. Przeglądając oferty dość ciekawą opcją wydaje się hyundai elantra- ale motoryzacja jest dla mnie zupełnie nieodkrytym obszarem, więc byłbym wdzięczny za wasze sugestie. Roczny przebieg samochodem mam ok 6-8tys.

Z takim małym przebiegiem rocznym to kup sobie poleasingowy samochód jakiś. One mają zwykle 3-5 lat i przebiegi 100-200 tysięcy. To dużo ale zwykle są dobrze wyposażone, serwisowane w ASO z użyciem dobrych części, nie mają przekręconych liczników i możesz sprawdzić ich historię. A po kilku latach przebieg się wyrówna do średniej bo ty mało jeździsz a jakbyś go chciał sprzedać to i tak każdy patrzy na rocznik przede wszystkim.

1 polubienie

Dołączam do tej sugestii, sam kupiłem poleasingowy samochód, znana historia, serwisy czy naprawy w ASO, żadnego kręconego licznika czy ukrytych stłuczek.
Jesli będę wymieniał to pewnie znów poleasingowy.

2 polubienia

Też byłem w salonie, kupiłem 3 letnie auto, przebiegu miał coś około 40 000 km, swoje stare zostawiłem w rozliczeniu, jeszcze jakiś rabat, komplet opon zimowe/letnie.
Mam na gaz, obecnie rachunki wynoszą ok. 300 zł zamiast 700-800 zł jak miałem diesla.

Siemanko Forumowicze, przychodzę do Was z prośbą. A mianowicie: walczymy z kolegą z pracy, również fanem Liverpoolu o pół roku pizzy codziennie za darmo. Jeśli jakaś dobra duszyczka chciałby wesprzeć kolegę i posiada Facebooka to bardzo prosimy o wejście w poniższy post i lajka na Garfielda. Mam nadzieję, że to odpowiedni temat, z góry dzięki! :sweat_smile: YNWA

2 polubienia

Takie mam pytanko. Ma ktoś tu z was licencje trenerską?

Jak masz twittera to napisz do x.com

Ktoś korzysta może z jakiś aplikacji na telefon w który w fajny sposób można doszkolić swój angielski? Korzystałem kiedyś z Duolingo no ale po jakimś czasie już sobie odpuściłem. Najlepiej jakby była darmowa, no ale jak będzie trzeba coś tam zapłacić to nie robię z tego tragedii. Może ogólnie ktoś jeszcze podpowie w jaki sposób się najlepiej nauczyć angielskiego? Jakieś książki, może oglądanie filmów po angielsku, tak żeby chociaż rozumieć co ktoś mówi i miej więcej się dogadać.

Panowie prośba:

Ktoś może doradzić jakiego operatora w PL wziąć jeżeli chodzi o światłowód. Opinie są praktyczne dla wszystkich takie same (bardzo niskie) może ktoś coś doradzi. Dzięki