Wszelakie pytania

Nie mogę zainstalować aplikacji w sklepie Google. Próbowałem czyścić dane, odinstalowałem sklep play, przywróciłem do ustawień fabrycznych wgrałem backup i dalej nic. Wyłączyłem ochronę aplikacji, Google Play Protect i też nie pomogło. Próbuje zrobić aktualizacje systemu w Google Play, jest do pobrania 93MB ale nie chce ruszyć. Telefon to Samsung A54. Jakieś porady? Przeszukuje Internet, możliwe opcje i nie pomagają.

Miałem tak w Xiaomi i pomogło przywrócenie do ustawień fabrycznych, gdzie w Xiaomi ponoć to częsty problem. Ale u Ciebie to grubsza sprawa. Kontaktowałeś się z jakimś serwisem Samsunga?

Przywróciłem też dane fabryczne i wgrałem z powrotem swoje dane. Kiedyś w Oppo miałem taki sam problem i zmieniłem telefon. Teraz to nie wchodzi w grę, tel ma dopiero rok od zakupu. Nie wiem czy Samsung by pomógł, to się zdarza. Ludzie na forach piszą o sposobach które wykorzystałem ale u mnie efektu brak.

1 polubienie

Jeśli możesz doprecyzuj jak objawia się problem, jeśli wyskakuje jakiś błąd lub komunikat - mile widziane zrzuty ekranu. Mam znajomych w tej branży, mogę podpytać tylko potrzebny szerszy obraz problemu.

Jeśli chcesz, możesz na priv

Wrzucę tu, może ktoś miał podobny problem to zawsze zobaczy

Tak jest z każdą aplikacją, pobierają się do X procent i nagle stają

Niedawno była aktualizacja Samsunga i po niej żadnej apki nie da się zainstalować.

Ok, wrzuć jeszcze proszę zrzut ekranu z zakładki “Informacje o oprogramowaniu” jak tutaj

P.s.

Dla testów spróbuj zainstalować jakąś aplikację po przez ‘Galaxy Store’ w przypadku A54 jeśli telefon jest z europejskiej dystrybucji, powinno to być domyślnie dostępne użyj lupy wpisując ‘Store’ jak coś

Masz na pewno wystarczająco wolnego miejsca?
Pewnie sprawdzałeś ale wczoraj miałem taką sytuację na lapku, próbowałem coś zainstalować, po kilku % wywalało komunikat „Installation failed” i dopiero po chwili zorientowałem się, że brakowało kilku GB miejsca na dysku. Jakby nie mogli napisać wprost :sweat_smile:

Mam, też sprawdzałem, jest jeszcze karta pamięci podpięta

Mam pytanie trochę z doopy.

Swego czasu jeszcze na starym forum w 1 sezonie Salaha u nas w klubie ktoś z was robił projekt koszulki “We’ve got Salah”, która gdzieś mi się niestety zawieruszyła. Sama inicjatywa, jakość jak i sama koszulka była sztos konkret. Miałem do niej mocny sentyment. Czy jest szansa, aby na końcówkę sezonu wyjść z czymś podobnym? Kto za to odpowiadał? Z góry dzięki.

To ty chyba w betoniarce prałeś, bo mi po 10 nic z nią się nie stało.

2 polubienia

Wydaje mi się, że to mógł być @Ziaja :slight_smile:

2 polubienia

Tak to ja, ogólnie coś planuje, chciałem robić z Salahem wcześniej, ale niektórzy chcą z samymi Legendami i trochę nie wiem co robić :smiley:

Coś na pewno będę robił, może coś wspólnie z LFC.PL by się dało @AirCanada ?

3 polubienia

Miałem kiedyś taką koszulkę. Niestety po pierwszym praniu odpadła Salahowi korona. Po drugim praniu puściły szwy. Za darmo to uczciwa cena.

Radomskie Centrum Sportu - czy ktoś wie w jakich okolicach w miarę blisko można zaparkować? Jutro jest koncert Rubika, i chodzi mi o to gdzie mogę miej więcej zostawić samochód, pozdrawiam

Jeżeli to jest koncert Rubika to nie powinieneś mieć tego dnia problemu z zaparkowaniem.

3 polubienia

Coś z tego będzie po mistrzowskim sezonie?

Tworzę koszulkę Legend, pierwszą osobą jest :

Idzie mi to o wiele dłużej niż zakładałem, przez problemy prywatne.

5 polubień

Posiada z was ktoś radio internetowe? Taki odbiornik z funkcją WiFi. Czy działa wam na tym OpenFM? Zakupiłem, ale tego nie wyszukuje, wina urządzenia czy jednak to tylko z aplikacji i strony www?

Miałby ktoś do polecenia dobrego ortopedę? Zrobiłem sobie rezonans kolana i teraz chciałbym to skonsultować z kimś na prawdę fachowym. Dzięki :slight_smile:

Hej jedną z lepszych klinik jest Galen w Bieruniu 60% ich klienteli to sportowcy głównie piłkarze siatkarze i inni ja tam byłem kilka razy jak miałem problemy z kolanem. Szefem jest Prof Ficek ale do niego będzie Ci ciężko się dostać, ale klinika jest bardzo dobra jak mieszkasz w miarę blisko małopolska śląskie to mają u siebie też rehabilitację ja jak tam jeździłem miałem okazję poznać Łukasza Piszczka jak się rehabilitował. Nr znajdziesz w necie pytanie czy masz daleko, ale do mnie jak kolega przyjeżdżał na wizytacje z Gdańska to z nogą jeździł na konsultację do nich, ja szczerze polecam.

Rehasport w Poznaniu (ul. Górecka 30), mają ortopedów specjalizujących się w kolanie. Leczą zawodowych sportowców, więc mają ogrom doświadczenia. Korzystałem z ich usług odnośnie barku, diagnoza postawiona i omówiona szczegółowo. Cały proces oceniam bardzo dobrze, stamtąd zostałem pokierowany już do szpitala na operację, gdzie diagnoza została potwierdzona przez chirurga i wszystko zostało naprawione poprzez artroskopię (tutaj mogę polecić szpital w Puszczykowie, specjalizują się w takich zabiegach, zarówno barku jak i kolana).

1 polubienie