Do mnie w tym roku uśmiechnęło się szczęście i udało się wylosować bilet na mecz z Burnly 17.01 - niestety chwile później zdałem sobie sprawę, że wypada to w przeddzień urodzin syna. Mam bilet na górne Main Stand - może ktoś byłby zainteresowany podmianką - jeśli udało mu się wylosować bilet na termin, który mu mniej odpowiada?
W sumie sprawdzałem bilety to ze Szczecina mam za 270 zł dwie strony w poniedziałek wylot w piątek powrót, a gdzie te bilety ewentualnie pytać
Czy na ten mecz który jest w środku tygodnia jest szansa żeby kupić bilety przed meczem
Witam chciałem się spytać czy Additional members sale 27.11 na mecz z Sunderland to znaczy że sprzedaż jest dla wszystkich czy tylko dla posiadaczy membership
Tylko dla posiadaczy, nawet jest to w nazwie.
Czy szansa jest to nie wiem, kiedyś można było w kasie kupić zwroty czasem, teraz jest możliwość zwrotu przez strone klubową, ktoś z lokalsów musiałby się wypowiedzieć bo ja tylko z loterii albo tego additional members jeździłem.
Dzisiaj widziałem kolejnego, który chce sprzedać 2x Sunderland na Polish Liverpool FC Supporters. W ostatnich dniach pojawiały się też jakieś oferty na wcześniejsze mecze z PSV czy Forest. Czasem ktoś wyskakuje tak last minute, że coś ma na szybko do oddania, ale chyba warto śledzić sobie.
Moim drodzy, będę z synem na Interze. Jakby ktoś chciał piwko razem na mieście wypić to zapraszam.
Ja już miałem Inter odpuścić, ale jakby to miał być np pierwszy mecz Jurka po powrocie to chyba bym się zmobilizował ![]()
ps. jak ktoś się zastanawia, to trochę biletów jeszcze jest.
Dzień dobry,
Czy kupowanie biletów z no footballtickets.net jest ryzykowne?. Czy bilety na mecze są imienne? A jeśli są to często sprawdzają właściciela czy wchodzi się bez problemu? Pozdrawiam
Jest ryzykowne. Kiedyś jakaś para bidulków, co kupiła bilety na tego typu stronie, podeszła do mnie i twierdziła, że tutaj są ich miejsca, bo im konik tak napisał w wiadomości na whatsappie
Jakiś bilet na mecz dostali, bo bramka im się przekręciła, ale nikt nie wiedział, gdzie mają zająć miejsce. Nie mam pojęcia, gdzie się podziali. W przerwie znów próbowali się wbić, ale no nie, nie damy im swoich miejsc, jak kupiliśmy je normalnie w klubowej sprzedaży, tylko dlatego, że tak mają napisane na whatsappie.
A zapłacili po 400 funtów za sztukę xDDDD Great deal.
Na PLFCS w tej chwili kumulacja i wiszą ogłoszenia związane z biletami na mecze z Karabachem, Marsylią (wyjazd), Interem (wyjazd) i West Hamem. Wydaje mi się, że od jakiegoś czasu wyjazdy na mecz jako marzenie do spełnienia zostały trochę “odblokowane”, kiedyś to było trudniejsze do ogarnięcia sobie przez świeżaka, dziś raczej nie trzeba mieć aż tyle znajomości i kombinować tak dużo. I dobrze!
A takie twory jak TICOMBO albo VIVIDSEATS? Ktoś miał z tym do czynienia?
Oni właśnie kupili na Ticombo. A strona, a której wcześniej wspomniałeś, ma ten sam schemat działania, więc uznaję ją za równie ryzykowną.
Wolałbym już chyba trochę dopłacić do jakiegoś hospitality zamiast brnąć w takie niepewne źródła.
Siema, z przyczyn losowych niestety nie dam rady polecieć do Mediolanu na mecz z Interem. Jakby ktoś był zainteresowany to mam na sprzedaż dwa bilety na sektor gospodarzy
Sektor 112 rząd 3 miejsca 21-22
Płaciłem po 99 euro za sztukę
Odsprzedam za połowę ceny
Siemka , widziałem ze parę ludzi juz deklarowała sie na wyjazd do Mediolanie. Moze jakieś wspólne piwko przed meczem ?? Ja z kumplem pierwszy raz w Mediolanie to nie za bardzo wiem gdzie ale moze ktos juz cos planuje , my mamy hotel 5km od stadionu to spacerek bedzie ale jak ktos chętny to pisac
Ja kupiłem na livefootballtickets i to była najlepsza przygoda mojego życia
Dostałem na maila coś ala kartę członkowską jednego z kibiców z podanym miejscem przy kodzie QR. Wiadomo jakieś ryzyko było, ale w przypadku mojej historii była ona pozytywna
Ps. Wiadomo, że drożej niż z oficjalnego źródła.