tutaj jeszcze inna stronka i potwierdzony zakup. Jednak no ceny są kosmiczne 250eurasow w gore. Na niektóre spotkania to 500-700
Tak, kupowałem w 2019 na domowy mecz LM z Napoli.
Bylem wtedy z kolegą, jego membership nie przeszedł przez bramki, ale pośrednik zjawił się w ciągu kilkunastu minut z nowym biletem. Co prawda nie tak atrakcyjnym, ale była możliwość odzyskania części kasy.
Hej, wybiera się może ktoś na mecz z Southampton 08.03? Lecę z Krakowa i chętnie złapię się na piwo/jakąś szamę na mieście.
Czołem brać kibicowską.
Mam zarezerwowany nocleg pod Liverpoolem w dniach 23-28 maja. Jak z Waszego doświadczenia może wyglądać kwestia nabycia biletu ma mecz LFC - Crystal Palace? Dochodzą do mnie głosy, że mimo powiększenia Anfield większość miejsc jest wykarnetowana. Polskie strony co oferują wyjazd na ten mecz i ogarnięcie biletu rzucają grubymi stawkami. Biorę pod uwagę, że bilet nie będzie koszotwał 200 funtów, ale czy rzeczywiście tak ciężko go zdobyć i jeśli się chce, to trzeba się liczyć z wydatkiem nawet 1000 funtów?
Czołem, jest tu jakiś szczęśliwiec, który leci na ManU w październiku? Prośba o waszą lokalizację (najlepiej lubelskie).
Witam , chciałbym pierwszy raz wybrać się na mecz na anfield i mam pytanie czy polecacie jakąś stronę gdzie takie coś jest organizowane. Myślałem o meczu z Aston Villa ligowym który odbędzie się pierwszego listopada.
Cześć wszystkim,
Wybieramy się we trójkę pierwszy raz na Anfield na mecz z Evertonem. Przypatrujemy w piątek o 7 rano wylatujemy w niedzielę o 7 rano. Co polecacie zobaczyć związanego z miastem i klubem? Czy jest jakieś miejsce na mieście gdzie Kibice LFC zazwyczaj wybierają się po wygranej?
Cześć!
Czy Polski fanklub Liverpoolu otrzymuje jakąś pulę biletów od klubu, którą mogą kupić? Jeśli tak to czy istnieje możliwość zakupu takiego biletu?
Działa to tak na pewno w innych klubach, jestem ciekaw jak to jest u nas.
Hej, wybiera się ktoś z forum na spotkanie z Nottingham Forest po przerwie reprezentacyjnej? Jakieś piwko na mieście? ![]()
Witam chcę wybrać się z synem na jakiś mecz Liverpoolu jakie są szanse na kupno biletu na oficjalnej stronie i czy potrzebuję membershippa ja i mój syn osobno?
W tym sezonie już marne szanse kupić z oficjalniej strony. Parę dni temu było losowanie biletów na domowe mecze rundy wiosennej. Zostały bilety które będą sprzedawane przed meczem, ale bez szans dla tych ze świeżym memberem
Z reszta w przyszłym również jeśli nie masz historii biletowej. Sam od 2 sezonów zapisuje się na losowanie wszystkich meczy domowych i negatywnym skutkiem, tylko wtopiłem kasę na membershipy, kupienie bilety od klubu za normalne pieniądze niestety graniczy z cudem aktualnie.
Tak- Na każdą osobę potrzebujesz membershipa, chyba że syn jest bardzo młody, wtedy może nie musi, nie wiem. Powodzenia
Czy jest ktoś może kto wylosował dwa bilety, ale nie będzie mógł pojechać na którykolwiek mecz? Brałem udział w losowaniu, ale i tym razem nie udało się “wygrać”. Wyjazd miał być prezentem dla teścia, którego wciągnąłem w kibicowanie, ale ta wizja coraz bardziej się oddala.
Gdyby ktoś chciał lecieć w sobotę na mecz a nie miał lotu to mam do odsprzedania bilety z Krakowa tam i spowrotem.
FR6359
Krakow - Liverpool
22 lis 2025
Godzina odlotu - 10:10
Czas przylotu - 12:00
(KRK) - (LPL)
FR6360
Liverpool - Krakow
23 lis 2025
Godzina odlotu - 08:05
Czas przylotu - 11:55
(LPL) - (KRK)
pojedz z weszlo, drożej ale przynajmniej obejrzysz. te losowanie to jak widzisz kolega wyzej 2 lata probuje.
Sporo osób chciało oddać bilety na Sunderland, ale nie wiem czy interesuje cię załatwianie sobie na szybko wyjazdu na mecz za dwa tygodnie i to w środku tygodnia, a nie w weekend.
A będę, będę, możemy się umówić na piwko ![]()
Byłbym zainteresowany jeśli ktoś chciałby sprzedać co najmniej 2 bilety.
Po ponad 20 latach oglądania z 95% meczów Liverpoolu wyłącznie w telewizji, w tym postanowiłem w końcu spróbować wybrać się do naszej Mekki, ale widzę, że nie da się tego osiągnąć bez męki
nie udało mi się wylosować żadnego biletu w obu losowaniach w tym sezonie, ale na pocieszenie Inter Mediolan nie ma takiego popytu, więc kupiłem bilety u nich i zobaczę pierwszy raz naszych na żywo po takim czasie na meczu wyjazdowym :chwali się: ![]()
Kolega jest kibicem Arsenalu i też wybiera się na Inter, mówił, że łatwiej to przebiega.
Też będę na tym meczu lecimy z kumplem fanem Interu