Cześć, sprawdź apke Radical Storage. Jest dużo punktów w Liverpoolu gdzie możesz zostawić bagaż za £5.
Hej,
Wylosowałem 2 bilety na LFC - Sunderland w grudniu, ale jeszcze nie wiem czy będę mógł pojechać. Czy istnieje opcja odsprzedania biletów? Do kiedy można to zrobić?
Cześć, tak można bilety odsprzedać przekazując je przez stronę nowemu właścicielowi. Jeśli jesteś zainteresowany to odkupię od Ciebie oba bilety
Ja też jestem chętny w razie czego na dwa bilety ![]()
Takie pytanie techniczne, nie wiem, czy ktoś już “po nowemu” miał taki problem. Zgłaszając udział w loterii można wybrać szereg meczów, o które się aplikuje. Można zostać wylosowanym na jeden z trzech, czy jak już cię wylosują, to na komplet, na który się zgłosiło? Bo celuję rzecz jasna w jeden i żeby zwiększyć swoją szansę mógłbym się zgłosić na cztery, ale nie ma mowy, żeby mnie było stać na wyjazd na więcej niż jeden, gdyby mieć takiego “farta”.
Jak nie masz pieniędzy na koncie, kiedy za pierwszym razem będą próbowali je ściągnąć, to masz tam bodajże tydzień na zapewnienie kasy. I teraz zastanawiam się, czy można w międzyczasie wybrać, że anuluję te pozostałe, a wybieram ten bilet na konkretny mecz? Wiem, że to strasznie teoretyczny problem, większa szansa, że nie wylosują cię na jakikolwiek, ale w regulaminie oczywiście nie widzę wyjaśnienia takiej sytuacji. Mogę aplikować i o pięć, ale jak będą chcieli ode mnie pieniędzy za więcej niż dwa, to zostanę z niczym, bo żeby móc bilet odsprzedać, to muszę go najpierw kupić, na co mogę nie mieć środków.
Szansa że wylosujesz na więcej niż dwa jest podobna do wygranej w totka. Zresztą sam bilet to jest tylko kilkadziesiąt funciaków, serio nie dasz rady gdzieś pożyczyć tyle? Bo z odsprzedażą problemu nie będzie, jeszcze możesz zarobić (czega akurat nie pochwalam ale taka rzeczywistość).
Witam mam zamiar wybrać sie do mediolanu na mecz LM, 9 grudnia gramy z nimi . Najprostrze juz za mną czyli zakup biletów lotniczych , ktos moze podpowiedzieć jak wygląda zakup na biletów na taki mecz ?? Czy juz sa , gdzie kupić ( pewniecstrona interu) , kumpel fan Interu ma to ogarnąć nam ale może ktoś tu takie wyjazdy sobie organizował i wie co i jak . Z góry dzięki za pomoc
Na Milan brałem na oficjalnej stronie, na Interze też powinny się pojawić, wtedy były niecałe 2 tygodnie przed meczem
Możesz się zarejestrować na stronie i ustawić przypominajke.
Siema, korzystał ktoś może z usług tej strony? „Zabiorę Cię na mecz” https://footballexpeditions.com/?gad_source=1&gad_campaignid=21409299816&gbraid=0AAAAAo367kJzuNHlTvI9CZeegSWA1uiX6&gclid=EAIaIQobChMIs7fj96HJkAMVIEJBAh3eOTIIEAAYASAAEgKnXfD_BwE
Heh, brzmi jak nowe hasło reklamowe Slota. Chodź, “zabiorę Cię na mecz”. ![]()
![]()
Oby też mnie tak w ch*ja nie zrobili ![]()
Witam wszystkich serdecznie,
Jestem nowym użytkownikiem, choć od kilkunastu lat regularnie czytam Wasze opinie. Nie miałem potrzeby zakładania konta, aż do teraz:
W maju planuje wybrać się do Liverpoolu i wybrać się na mecz z Chelsea (9 maja). Czy mógłby ktoś z doświadczeniem kupowania biletów wskazać gdzie najlepiej to zrobić? Widziałem możliwość kupna na różnych platformach, ale nie mam co do nich pewności. Widziałem też możliwość kupna biletu przez oficjalną stronę, ale tam trzeba się zarejestrować. Która opcja jest najlepsza, a raczej najbezpieczniejsza? Wszelkie dodatkowe wskazówki będą mile widziane. ![]()
Ponawiam pytanie, czy ktoś mógłby podzielić się wiedzą? ![]()
Jeżeli komuś się marzy wyjazd do Stambułu lub Madrytu (zobaczymy, na kogo wpadniemy) na sektor gości, to lepiej niech już teraz założy konto na ticketing.liverpoolfc.com
Jeżeli będziemy oferowali na PLFCS bilety na te wyjazdy, to murowane jest, że klub będzie wymagał jednego: konto kibica, na które ma być wytransferowany bilet i który ma pojechać na mecz, będzie musiało być założone przed dniem ogłoszenia sprzedaży biletów na ten wyjazdowy mecz. Teraz jest idealny moment, żeby się tym zająć ![]()
Hej, czy jest ktoś w stanie pomóc w zakupie/odsprzedać dwa bilety na mecz LFC - CP? 25 kwietnia?
Możliwe, że ja będę miał, chociaż jeszcze się zastanawiam czy ruszyć dupę po 10 latach od ostatniej wizyty. Raz, że łysy Holender obrzydził mi oglądanie meczów, a dwa, że ostatnio wpadło mi kilka wydatków ponadprogramowych i po prostu trochę się obawiam czy taki wyjazd będzie odpowiedzialną decyzją. Myślę, że do 2 tygodni podejmę decyzję. Miejsca mam raczej złe bo na sektorze AU8, ale takie już moje szczęście w losowaniu…
Witam.czy korzystał ktoś z kolegów z wyjazdu na mecz od Football Trip? Mam w planach wyjazd na mecz z Brendford i już wszystko ogarnięte,wiem,że kwoty są z kosmosu ale to mój pierwszy raz na Anfield i cena nie gra roli
Witam wszystkich
po wielu latach prób udało mi się w tym roku wylosować bilet na mecz z Crystal Palace. Jako że nie mam jeszcze doświadczeń z biletami na własnego membershipa czy potrafi ktoś odpowiedzieć ile przed meczem pojawią się szczegóły na moim NFC passie? Z tego co się dowiedziałem wystarczy pobrać go ze strony, jeśli coś jeszcze trzeba zrobić to będę wdzięczny za podpowiedzi.