Zakup biletu

Jeżeli masz kogoś kto ma dostęp do biletow, ma membershipa to jest szansa. Teoretycznie najłatwiej wziac udzial w losowaniu 2x w roku, teoretycznie bo szansa wylosowania jest jakies 5%…
Jak Cię wylosują to masz gwarancje kupna biletu. Najlepiej poczytac
na grupce na fb polish liverpool fc supporters - tam jest cala instrukcja co i jak.

1 polubienie

Hej
Wylosowałem 3 bilety 2 dorosłe i junior na mecz 15.8 z Bournemouth .Niestety ja w tym czasie nie mogę. Chyba można je komuś przekazać jak rozumiem ten forwarding.Więc jak ktoś chce i ma membera. To zapraszam.
Już nie aktualne

1 polubienie

Siema, nie wiem czy doszly 2 poprzednie wiadomosci, bo jestem czestym bywalcem forum, ale nigdy nie uzywalem go do kontaktu… Jezeli jest opcja to jestem mocno zainteresowany tymi biletami… jak cos to moze latwiej bedzie przez tel. Np WhatsApp 783059218

Siemka, jeśli nadal aktualne to chętnie

Mam pytanie techniczne. Kupiłem sobie bilet hospitality na Aston Ville i chce pojechać z synem. Drugi bilet będę miał od kolegi, który go wylosował w stanardzie. Pytanie. Czy będzie mi mógł go przekazać na mojego membera, pomimo, że będą miał drugi hospitality?

Cześć, lecę 30 grudnia do liverpoolu, tego dnia mamy grać z Leeds. Jak najprościej znaleźć bilety? Gdzie szukać i kiedy zacząć szukać? Gdzie polecacie również szukać noclegu? To mój pierwszy lot do liverpoolu i jestem kompletnie zielony.

Bilety za normalne pieniądze dostaniesz tylko jak masz Membershipa kupionego i weźmiesz udział w loterii online i ją wygrasz :slight_smile: Ale to przed sezonem się załatwia. Teraz to pozostaje ci odkupienie od konika, albo wyjazd zorganzowany np. przez Weszło. Z tym, że koszt biletu jest wtedy ogromy.

Ewentualnie możesz kupić bilet Hospitality (też są drogie), jeżeli nie zeszły wszystkie, ale to też opcja kosztowna. Popisz po organizatorach, poczytaj recenzje i popytaj gdzie po ile stoją.

Co do noclegów to zależy czy wolisz iść w melanż, czy pozwiedzać stadiony, czy pochodzić po kościołach, itp. Poczytaj co gdzie jest i obczaj booking.

Mam pytanie o losowanie biletów na mecze LM.

Wie ktoś kiedy rusza loteria? Odbywa się przez naszą stronę czy stronę UEFY?

1 polubienie

Nie ma losowania biletów na Ligę Mistrzów. Jest sprzedaż dla uprawnionych kibiców - tych, którzy zaliczali mecze w poprzednim sezonie. Ewentualnie jakaś mała pula dostępna dla wszystkich będzie dostępna parę dni przed meczem.

Szerzej opisałem temat wczoraj na PLFCS - zajrzyj sobie jeżeli interesują cię szczegóły. W tej chwili są też ogłoszenia, gdzie oferujemy bilety na Atletico Madryt i na Southampton w Pucharze Ligi. Chętnych jest więcej niż biletów i będziemy musieli kogoś sobie wybrać, ale myślę, że warto rzucić okiem.

Co do pytania o Leeds - odradzam wszelkie strony oferujące bilety “z drugiej ręki”, można się mega przejechać na tym i to w wysokiej cenie.

1 polubienie

Ibis na dale street super sprawa. Dobre śniadanie i lokalizacja. Ja byłem w tym roku na meczu z United na początku stycznia i cenowo też bardzo fajnie.

tutaj masz temat, bo widze, że nie możesz namierzyc :slight_smile:

O dzięki, a kupował ktoś z was bilety na Ticombo?

Ja kiedyś widziałem na stadionie taką parę bidulków, którzy kupili przez ticombo i twierdzili, że mają bilety na miejsca moje i osoby będące ze mną na meczu. Ale nie potrafili tego udowodnić, bo jedyne, co mieli na ten temat, to wiadomość od sprzedawcy, w której podał im sektor, rząd i miejsce. Rząd i miejsce się zgadzały, ale sektor nie (a numeracja miejsc jest wspólna od początku do końca trybuny, a nie dla każdego sektora osobno).

Nie wiem, z jakiego miejsca ostatecznie obejrzeli ten mecz. Zapłacili 802 funty za dwie osoby (widziałem dowód zakupu z ticombo). My za nasze bilety na te miejsca daliśmy po 43 funty. Poddsumowując: nie polecam.

1 polubienie

Ale na stadion udało się im wejść? O to mi chodzi bardziej żeby być na meczu, na stronie klubu przez membershipa to graniczy z cudem żeby bilety wyrwać

Ostatnio byłem na meczu z Arsenalem przez opcje hospitality. Udało mi się ogarnąć przez znajomych trochę taniej niż na stronie. Z kolei kilka razy na mecze PL nie na Anfield kupowałem bilety przez https://www.livefootballtickets.com i było bez zarzutów. Ale tam mają klauzulę, że może tak być, że nie ogarną biletu i zwracają 150% tego, co zapłaciłeś

1 polubienie

W każdym razie ja doszedłem do wniosku, że za dużo zachodu jest z kupowaniem biletu na Anfield :smiley: To chciałem kupic na Frankfurt i tam jest podobnie, bilety tylko dla posiadaczy sezonowych i zarejestrowanych pred sierpniem czy cos :smiley:

Chyba najłatwiej byłoby pojechać na Inter, przynajmniej na Milanie w zeszłym roku normalnie bilety były do nabycia i to dobrą chwilę po ogłoszeniu i ceny nie jakies tragiczne.

Na Anfield to trzeba przepłacać, albo mieć farta z losowaniem, które już było w lipcu :smiley:

Ja kupowałem bilet przez www.footballticket.net i w zasadzie dostałem go kilka h przed meczem. Jeśli nie byłeś w Liverpoolu polecam też się wybrać na zwiedzanie i poświęcić na to dwa pełne dni. Jest dużo fajnych muzeów (które są za darmo), architektura miasta, doki, muzeum beatlesów (płatne), odwiedzić jakiś fajny pub / knajpę. Poczuć klimat miasta i w tym klimacie uderzyć na mecz.

Pamiętaj, że jak kupisz przez konika zapłacisz BARZDO DUŻO. Ja na United w tym roku płaciłem 500 funtów za bardzo średnie miejsca i z pewnością bardziej chodziło mi o zaśpiewanie you will never walk alone, bycie na tym stadionie (który w porównaniu do meczy Lecha to piknik) i poczucie atmosfery.

W takiej cenie raczej nie wrócę chyba, że będę miał o wiele za dużo pieniędzy :wink:

Możesz opowiedzieć coś więcej jak było i jak wygląda te hospitality?

Wchodzisz specjalnym wejsciem, jest strefa z barem i jedzeniem. Roznosza kartki ze skladami na chwile przed zanim pojawia sie w necie. Sa tez eventy towarzyszace, takie jak spotkanie z legenda liverpoolu itp ale na to nie zdazylem, bo czekalem az zrobi sie koszulka z nadrukiem w sklepie klubowym. Masz miejsce na loży, ja miałem na L15 z takim widokiem.

6 polubień

Jedzenie i napoje jest w cenie czy płatne, jaki wybór?

Cześć. Mógłby ktoś kto był na Anfield dać znać jak to wygląda na stadionie z plecakami? Lecę na jeden dzień bez noclegu tylko na mecz i nie mam gdzie zostawić ewentualnego plecaka z dokumentami itp