Zakup biletu

Dzięki bardzo, spoko opcja :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Mam jeszcze pytanie do osób bardziej doświadczonych w temacie obecności na Anfield. W weszło travel miejsca są na Anfield main stand, ale jest możliwość dopłaty do miejsc na The Kop 300-400, myślicie że warto czy nie ma sensu?
Chce jechać z narzeczoną która ma 158 cm, więc nie wiem czy coś tam będzie widzieć na tym The Kop :sweat_smile:

a gdzie Ty to widzisz? czy sie dopytales?

Powiem Ci że niewiele zobaczy :grin:na The Kop to się stoi cały mecz więc narzeczona może mieć lekki problem :grin:

Zapytałem ich, gdzie są miejsca i odpisali że Anfield lub the kop za dopłatą

Przełożone z zeszłego tygodnia zapisy na losowanie zostały zaplanowane na 16.07 na 11:00 czasu polskiego.

Ile trwają zapisy? Czy ma znaczenie czy zapiszę się od razu czy później?

Register online from 10am on Wednesday 16th July until 8am on Tuesday 22nd July.

The ballot will be ran between Thursday 31 July and Monday 4 August.

3 polubienia

Czyli, żeby wziąć udział w loterii to 31.07-4.08. A na czym polega dokładnie rejestrowanie się na spotkania mieðzy tym 16-22.07? Czy tam też są jakieś kolejki, czy jak to działa?

Między 16., a 22. musisz się zapisać, a między 31.07 a 04.08 ci powiedzą czy masz bilet

2 polubienia

To stronki ktore organizują wyjazdy na mecze jak np WESZLO TRAVEL,mają już bilety cz jak to jest?Pytam w razie czego,bo wylosować bilet będzie ciężko,więc trzeba szukać alternatywy,a w tym sezonie wreszcie chcemy z rodzinką się wybrać na jakiś mecz.

Dokładnie nie wiem jak to działa ale tak Weszlo jak wykupisz u nich bilet to na pewno go dostaniesz a bardzo często za dopłata możesz wybrać jaką tylko chcesz trybunę. No tylko wiadomo o wiele drożej wychodzi niż jakby udało ci się wylosować i samemu wyjazd ogarnąć.

Ale korzystałem z ich oferty i byłem zadowolony.

1 polubienie

Oni mają bilety od posiadaczy karnetów.

Mam może głupie pytanie, ale wziąłem udział w loterii biletowej i poaplikowałem na kilka spotkań podając kartę kredytową. To nie jest tak, że jak wygram to automatycznie spłynie mi płatność i już z tym biletem zostanę, prawda? Póżniej się to jakoś potwierdza jeszcze?
Bo wiadomo, że na ten moment nie mogę zadeklarować, że akurat w grudniu będę mógł jechać :smiley: Pewnie będę wiedział dopiero pare tyg. wcześniej.

W tym sezonie wprowadzili nowe zasady i jeśli wylosujesz to ściągnie ci kasę od razu z karty.
Ale nie przejmuj się że zostaniesz z biletem, bez problemu można zrobić zwrot i jak ktoś kupi (a na pewno kupi bo są komplety) to ci oddadzą kasę.

1 polubienie

Witam, znalazłem na necie informacje, że wyniki losowania będą między 31 lipca a 4 sierpnia. Gdzieś na reddicie znalazłem też informacje, że wysyłają maile o 5pm czasu UK, czyli o 18:00 u nas, jednak nie dostałem maila. Jest to moje pierwsze losowanie i nie wiem czy już powinienem porzucić nadzieję, czy nadal liczyć na łut szczęścia. Dajcie znać jeśli macie jakieś doświadczenie w tym

Mail przyjdzie bez względu na wynik losowania, także spokojnie :yum:

3 polubienia

Potwierdzam, wysyłają maila nawet jak się nie wygra :frowning:

Do mnie właśnie przyszedł mail no i niestety się nie udało, od 20 lat oglądam prawie wszystkie mecze LFC i niestety tylko w telewizji, a na pierwszą wizytę na Anfield przyjdzie jeszcze poczekać :slight_smile:

Witam wszystkich. Zaglądam na to forum już ładnych kilku lat, Liverpoolowi kibicuje od 98roku gdy dostałem pierwszą koszulkę z Owenem na plecach (zarazem mój ulubiony piłkarz - do czasu aż…wiadomo :wink: ) Ale do brzegu.
Od jakiegoś czasu dążę do spełnienia marzenia jakim jest wyjazd na mecz Liverpoolu.
Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi jak powinienem zabrać się za kupno biletów na mecz? Wybieram się z bratem, więc potrzebujemy 2ch biletów.
Jesteśmy kompletnie zieloni w tych sprawach niestety, jeden z moich znajomych twierdzi, że ma kuzyna, który sprząta Anfield i jest w stanie załatwić wejściówki - czy jest to w ogóle możliwe? :wink:
Bardzo bym prosił o jakiś tutorial jak to najlepiej ogarnąć.
Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź :wink: