Pewnie, jak najbardziej
Arkles pub przed meczem lub church pub po -)
Mozna Church po przyatakowac ![]()
-
Nie mam membershipa, czy jest jakaś szansa na zakup biletów w dzień meczu?
Jakiś konik? -
Jest podobno jakaś grupa na fb dla polskich fanów, jesli można to poproszę o zapro/link na PW.
-
Jeśli mi się dzisiaj nie uda, to gdzie polecacie iść na piwo w okolicy stadionu?
Witam, jeśli jest ktoś zainteresowany to posiadam dwa dodatkowe bilety na mecz z Milanem na San Siro
Witam Panowie, może jakimś cudem ktoś ma bilet na mecz z Forest, a nie może być i byłby skłonny odsprzedać wejściówkę?
Siema, znalazłem taką grupę na fb i się zastanawiam czy jest legitna i faktycznie z membershipem mogę zakupić tam bilet.
Ma ktoś jakieś doświadczenia z nią?
Cześć,
Czy jesteście w stanie polecić jakiś serwis lub grupę gdzie kupie bilety na mecz? Lub czy ktoś jest na miejscu w Liverpoolu i zna kogoś ze Spirit of Shankly, oni często pomagają zdobyć bilet na mecz.
Będę wdzięczny za pomoc.
YNWA
Hej, mam pytanie dot. nadchodzącego sezonu. Chcę zakupić w tym miesiącu membershipy dla mnie i narzeczonej, i polować na bilety. Czy orientuje się ktoś, kiedy będzie losowanie możliwości zakupu biletów? Jak kupie membery, to odrazu będzie możliwość wybrania meczów które mnie interesują czy w konkretny dzień dopiero?
Polecacie zaznaczać wszystkie mecze żeby zwiększyć szanse czy jakieś inne porady?
I jak to ogarnąć żeby akurat 2 bilety z dwóch memberów kupić na ten sam mecz?
Podstawowe losowanie biletów dla posiadaczy membershipów (ballot) odbywa się dwa razy w roku. W lipcu na pierwszą połowę sezonu i w grudniu na drugą. Musicie wtedy zaznaczyć wszystkie mecze na które chcecie losować bilety, przy czym wszystkie ciekawsze mecze są dostępne tylko dla osób z “historią”, czyli takich które w poprzednim sezonie były na określonej liczbie meczów. Więc będziecie mogli się zapisać tylko na kilka meczów w pierwszej połowie sezonu z tych mniej interesujących (bez TOP6 i meczów derbowych). Najlepiej chyba zapisać się na wszystkie i nie wybrzydzać chyba że wiecie że któryś terminowo nie pasuje, bo wylosować nie jest łatwo - ja w zeszłym sezonie nic nie trafiłem, chociaż po rozbudowie stadionu niby powinno być łatwiej bo miejsc jest więcej.
Żeby losować razem musicie się wzajemnie dodać do “friends and family” i podczas zapisywania zaznaczyć że z tą osobą losujesz, wtedy wygrana oznacza automatycznie że obie osoby mają pierwszeństwo. Pamietaj że wygrana to jeszcze nie bilet, trzeba go kupić w określonym terminie ale masz gwarancję miejsc.
Poza losowaniem są jeszcze przed każdym meczem dodatkowe sprzedaże wolnych miejsc (zwroty itd) ale tam trzeba być szybkim i kupić dwa obok siebie to cud, zwykle nawet jak coś trafisz to pojedyńcze.
Aha, jak masz membership to informację o losowaniu powinieneś dostać na maila.
Warto dodać, że do historii biletowej nie wliczają się mecze, gdy kupiłeś bilet lub otrzymałeś bilet na mecz Premier League rozgrywany na własnym boisku w sezonie 2024/25 i:
- Przekazałeś swój bilet.
- Twój bilet został odsprzedany za pośrednictwem Giełdy Biletów.
- Przekazano Ci miejsce w karnecie.
- Kupiłeś bilet okresowy.
- System kontroli dostępu na stadionie odnotował Twoją nieobecność na meczu.
I to jest delikatnie rzecz ujmując bardzo chu*** rozwiązanie, byłem 7 razy na Anfield w zeszłym sezonie, a w historii okrągłe “0” ![]()
Dla leniwych bezpośredni link do artykułu o zmianach.
Z ciekawszych rzeczy, oprócz automatycznego przydzielenia miejsc będzie również automatycznie ściągana płatność za bilety (przy rejestracji trzeba będzie podać numer karty kredytowej).
Ktoś cudem wylosuje bilet na 4 spotkania i cyk z konta ponad tysiąc zeta ![]()
![]()
Bilety zawsze można odsprzedać, jest specjalna, oficjalna platforma do tego.
W tej samej grupie wrzuciłem post podsumowujący krok po kroku “dla zielonych” cały proces wraz ze zmianami, które w tym sezonie w nim nastąpią, tak żeby każdy mógł spróbować na własną rękę aplikować o bilety.
Generalnie szanse w losowaniu nie są jakieś ogromne, ale jak się uda, to wrażenia fantastyczne ![]()
W związku z wczorajszą tragedią ![]()
rejestracja do losowania biletów na pierwszą połowę sezonu przełożona.
Ja chyba nawet nie licze na szczęście w losowaniu i pojadę na pierwszy mecz z Bournemouth z nimi
Wiem że przepłacam na pewno, ale mam to gdzieś. Firma z tego co czytałem jest sprawdzona. Od tego jest życie żeby spełniać marzenia, to jakie jest kruche i nieprzewidywalne przekonaliśmy się wszyscy ostatnio. Myślę że na samym meczu inauguracyjnym będzie niesamowita atmosfera, kibice będą na pewno chcieli w sposób wyjątkowy uhonorować naszego Diogo i ja również. Bycie razem wśród tej niesamowitej społeczności i przeżycie tego nie ma dla mnie ceny.
Jbc to na Weszlo Travel masz ten sam mecz w cenie 3100 zl. Zawsze sobie oszczędzisz 890 ziko.
@Lfcfanatic34 Nie ma problemu, cieszę się że pomogłem ![]()