Siema,
Będę jutro na meczu z Burnley, i chcialem pobrać NFC Pass
Problem jest taki, że nie mogę wejść na stronę ticketing, i zalogowac sie na swoje konto, bo trwa losowanie/kupowanie biletow na Carabao cup. To losowanie/kupowanie będzie trwało do poniedziałku.
Czy ktoś wie, czy oni odblokują w końcu stronę ticketing, i kiedy?
Lub czy jest jakaś inna możliwość na pobranie biletu?
Cześć, jest mi ktoś w stanie odpowiedzieć czy można się spóźnić troszkę na mecz, czy w momencie rozpoczęcia meczu zamykają bramki? Mam przylot do Liverpoolu o 17:45 i nie jestem pewien czy zdążę na 19:30 na Anfield.
Imo to jest bardzo mało czasu zważając na konieczność dojazdu i ew. zostawienia bagażu gdzieś po drodze (nie można wnosić dużych gabarytów na stadion). Jeśli lecisz tanimi liniami to pół godziny-godzina opóźnienia to standard, a dojazd z lotniska na Anfield to ponad godzina (chyba że Uberem/taksą wyjdzie szybciej, o ile nie będzie problemu z dostępnością).
Więc pytanie o możliwość spóźnienia jest jak najbardziej zasadne.
Na opóźnienie samolotu nie mamy wpływu, ale jak przyleci o czasie to zdąży. Uber z lotniska na stadion jedzie maks 30 min i najlepiej lokum załatwić koło stadionu. Sam nigdy się na mecz nie spóźniłem, ale z tego co wiem, nie będzie problemu z wejściem.
Dobra, do Pragi mam 2 godziny drogi, ogarnia ktoś jak mogę dostać bilety? Czy jest w ogóle taka szansa nawet od konika? Ktoś się orientuje jak to wygląda w LE?
No ja się zarejestrowałem na stronie Sparty ale na razie nie sprzedają biletów na ten mecz…
A ceny poza ich systemem przez pośredników to kosmos kilka tysięcy złotych.
Planuje w ogóle ktoś jechać z Warszawy? Bo móglbym kogoś zawieźć (do dogadania “na paliwo”)
Zawsze coś, ja niestety cztery losowania na ligę z rzędu bez choćby jednego biletu, ale w końcu się dopcham Będę jeszcze próbował w dodatkowych sprzedażach, może akurat coś skapnie