???
Robertson sie zachował jak ja na orliku gdy leci we mnie bomba posłana przez najsilniejszego kolegę
Eeeeeeeeeeeh
???
Robertson sie zachował jak ja na orliku gdy leci we mnie bomba posłana przez najsilniejszego kolegę
Eeeeeeeeeeeh
Przestraszyły się że strzeli samobója…
Nie zasługujemy na nic więcej niż remis w tym spotkanu.
Nie no, druga połowa znacznie lepsza w naszym wykonaniu i mieliśmy bardzo dobre sytuacje, których niestety nie wykorzystaliśmy i teraz jest jak jest
Mogliśmy to wygrać, nadal możemy
Ale póki co to widzę, że Gomez daje kolejną świetną zmianę xd
Robili co chcieli po stronie Trenta i Konate. Wszystkie ataki jedną stroną. Zdjąłbym Nuneza i wprowadził Gomeza żeby zamknąć tą stronę a nie podmianke TAA -Gomez. Liczą się punkty
Tak naprawdę wychodzi trochę zaniedbane lato, brak SPD, brak sensownego zmiennika TAA.
No nie wiem oprócz sytuacji Gravenbercha takiej typowej “setki” nie było, a Pedro z Brighton też “setkę” miał.
Mitoma > Diaz
Coś czuję, że szykuje się powoli transfer Japończyka do mocniejszego klubu.
Nunez coś strzeli… #znaki
Diaz miał jeszcze jedna dobra okazję
szkoda ze klopp znowu nie ma jaja by wpuscic doaka, przeciez ostatnie 5-10 min az sie prosilo za diaza
durne bledy, zmarowana seta i do mycia
i tak co roku
Niektórzy już śnili o mistrzostwie… o ile mecz z kogutami był skandalicznie sędziowany a tyle Brighton obnażyło nasze braki. Przede wszystkim brak klasowej 6tki no i coraz słabszą formę obrony - która nie została latem wzmocniona
Trzeba grać dalej i uszanować ten 1 punkt. W czołówce jest bardzo ciasno, teraz dwa obowiązkowe wygrane na Anfield i będzie ciekawie! Nie ma co płakać, z byle kim też nie graliśmy, szanować 1 punkt, po przerwie wraca Gapcio (oby nikt nie wrócił z kontuzją) i ciśniemy dalej!
Teraz do połowy grudnia, z wyjątkiem meczu z City końcem listopada, gramy z zespołami z środka/dna tabeli (Everton, Forest, Luton, Brentford, Fulham, Sheffield). 18 pkt w tych meczach jest realne. Tak naprawdę dziś skończyliśmy swój najcięższy moment w terminarzu. Wyjazdy na CFC, Tott, Brighton, Newcastle, czy mecze z AV i WH. 17 punktów to nie jest tragiczny wynik, jak na zespół bez DM i w przebudowie.
Mówiłem żeby podebrać Brighton tego Balebę😂. Pierwszy mecz od początku i od razu bardzo dobry występ. W styczniu Doucoure/Gourna-Douath to powinien być priorytet. Do tego lewonożny środkowy obrońca za Robertsona do gry w 3 przy zejściach Trenta do środka.
Czapki z głów przed Brighton, zeszliśmy na ziemie i do pracy + sprytne transfery w zimie.
Ja tam w tym sezonie nastawiam się na powrót do top 4 i na razie jestem zadowolony. Gdyby nas sędzia nie przekręcił w meczu z Tottenhamem to patrząc na ten terminarz serio chłopaki spisali się bardzo dobrze.
Dzisiaj trzeba dziękować za ten remis, ale Brighton nam średnio leży, a i słabsze spotkania będą się trafiały.
Pewnie przyjdzie ten Andre, raczej ani CP, ani Lipsk nie sprzedadzą kluczowego zawodnika w środku sezonu.
Remis sprawiedliwy i może wreszcie ludzie docenia, że Brighton to bardzo silna drużyna z jednym z najlepszych managerów obecnie w PL. Oni mogą wygrać z każdym ich ułożenie taktyczne i przygotowanie jest imponujące.
Jeśli Klopp odejdzie to De Zerbi powinien być naszym celem, zwlaszcza, że Włoch koncentruje się na trenowaniu, a wyszukiwanie zawodników i transfery zostawiam ludziom za to odpowiedzialnym i to tez czyni Brighton tak świetnie zarządzanym klubem.
Taki sprawiedliwy, że Brighton powinno grać w 10 całą drugą połowę.