Ja tam nie wiem. Dla mnie Gaspertini to rozegrał nas taktycznie. A kto jest odpowiedzialny za taktykę jak nie Jurek?
Też nie rozumiem tego lamentu po przegranym meczu i jakiegoś masowego hejtu na poszczególnych piłkarzy- których chwaliliśmy wielokrotnie w tym sezonie.
Jest problem od kilka spotkań, coś się zepsuło- ale to nie są nagle magicznie piłkarze, którzy potrafili grać dobrze wcześniej.
Jak napisze co myślę o niektórych graczach to dostanę bana. Chyba lepiej do niedzieli trochę odpocząć od piłki nożnej. Ładna pogoda, można ciekawiej spędzić dzień niż wylewać frustrację na forum. Jedyne co chcę dodać, że od dzisiaj należę do klubu NunezOUT
Dokładnie. Na rewanże ze Sparta czy np z Porto kiedyś wychodzimy mocnym składem, po czym w kolejnym meczu rotujemy… Dziś graliśmy pierwszy mecz i wychodzimy bez skrzydłowego.
Z drugiej strony, defensywie zagraliśmy dzis katastrofę. Serio straciliśmy 3 gole z Atalanta? Ja to nie mogę w to uwierzyć. Liczylem, że może być jakiś głupi remis, ale takie coś? Czyli co zostaje nam liga, ale z taką formą zarówno piłkarską jak i mentalną to z Crystal zgubimy punkty… Ehh, co sezon więcej frustracji tylko mamt niż radości.
To się nie mogło udać kiedy Jurgen wystawia taki skład. Kombinuje kiedy nie należy kombinować. A potem łapie brzytwę Jotę i liczy na cud.
Przegraliśmy i to zasłużenie to fakt.
Ale za jakim klubem niektórzy na głównej i forum kibicują to ja nie wiem?
Tu jest strona LFC tutaj wierzy się w cuda ponieważ wielokrotnie w przeszłości takie były naszym udziałem.
Za tydzień rewanż i wtedy będzie czas rozliczenia.
A na dziś jest wkur… e ale i przeświadczenie, że jeszcze wszystko jest możliwe!
Come on LFC
Jak dla mnie Klopp jest przereklamowany. Defensywa to tragedia u tego trenera.
Trzeba powiedzieć to wprost. Nigdy w historii tego klubu nie było tak bez jajecznego kapitana jak Van Dijk. Naprawdę ten człowiek na kapitanie to jest jedna, wielka pomyłka. Gość się nawet boi odezwać do sędziego. Szczerze powiedziawszy wyglądał na charakternego gościa, a jednak to jest pospolita dupa wołowa i przytakiwacz.
To zasługa naszego budżetu transferowego. Pod względem net spend w ostatnich 5 latach jesteśmy na 9 miejscu w lidze. A na boisku bijemy sie o mistrzostwo.
Nie ma co się przejmować. Jak im nie zależy na wygraniu istotnych rozgrywek, to nam tym bardziej nie powinno. Bądźmy sobie takim Tottenhamem z wygranym Audi Cup (w tym przypadku Carabao Cup).
no defensywa to od dwoch sezonow dramat. Prawie zawsze tracimy jako pierwsi bramke. W ogole pierwsze polowy mamy tragiczne.
No i co to za pomysl byl, żeby tak rotowac skladem na pierwszy mecz w pucharze. Klopp to ma czasem z tymi rotacjami przedziwne pomysly.
po tylu latach z Hendo powinienes, sie do tego przyzwyczaic
A potem na Spartę, jakąś Touluse czy inny wynalazek z Southampton wyjdzie pierwszą 11 I tak to się kręci.
Od repów się zesrało, brighton maca nas ratuje, schefield maca nas ratuje, muły 2 połowa nie istniejemy, dziś w ogóle nie istniejemy. Przed sezonem bym brał w ciemno top 3, ale teraz wielka szkoda. Tutaj coś pękło, nie wiem zajechani zmęczeni, brak motywacji … nadzieja zawsze jest i chciałbym się mylić ale moim zdaniem to koniec sezonu
Najgorsze, że teraz full skład wyjdzie na rewanż (po którym na 90% odpadniemy), a później dwa dni regeneracji i wyjazd z Fulham, kolejne kilka dni i wyjazd z Evertonem, kolejne kilka dni i wyjazd z West Hamem
To jest pogrzeb
A klubowy dział propagandy nadal będzie pisać, że Klopp zrozumiał, że nie potrzebuje Bellinghama xD? Albo, że zimą nie potrzebujemy żadnego wzmocnienia mając w niektórych meczach mniej zdrowych seniorów niż miejsc w jedenastce.
Wyglądamy na zajechanych, ale jak miało być skoro od kilku miesięcy to my mamy zazwyczaj zdrowych ok. 13-14 seniorów plus Adriana. Niestety w tym sezonie już nie było takich koni jak topowy Mane z topowym Salahem, że zagrają w sezonie 50 spotkań z czego większość na kapitalnym poziomie. A jak nie mieliśmy zajechanych zdrowych, to po kontuzji nie ma kiedy w sensowny sposób zbudować formy, bo jest ciągłe granie i się od razu trzeba wejść na wysokie obroty, bo braki kadrowe. Jak wchodzisz z marszu do gry to zawsze będzie brakowało ułamka sekundy, dokładności, fizyczności. To i tak cud, że utrzymaliśmy się w grze tak długo. Niestety kończy się jak zwykle.
Znając Kloppa i chłopaków będą patrzyli tylko i wyłącznie krótkofalowo czyli na mecz z Atalantą, a nie na to że jeszcze realnie mogą powalczyć o mistrza.
A widziałeś przedwczoraj Bellinghama xD? Wyobraźmy sobie, że on dzisiaj biega w takim meczu. Wystrzeliliby go nasi kibice rakietą na księżyć.
Jurgen miał rację że ten sezon będzie magiczny. Za machnięciem czarodziejskiej różdżki odpadniemy frajersko z 3 pucharów w zaledwie 3-4 tygodnie xD
To zasługa Kloppa. Wyciągnął maksimum z graczy pokroju Robertsona ale wtopił setki milionów w graczy pokroju Nuneza, Keity, Szobo. Można dorzucić jeszcze Oxa za jakieś 40, na ten moment przeciętnego Gakpo za kolejne 40, Ryan 40, ściągnięcie Thiago za ogromną tygodniówkę (Oxa zresztą też).
Potem oddanie Giniego za darmo, Thiago idzie za darmo, Keita odszedł za darmo, Salah za jego kadencji też poszedłby za darmo.
Jurgen jest fatalny w transfery, wyrzucił setki milionów w błoto i poddawał to za frytki.
Ty byś na pewno lepiej wyrzucił takie pieniądze xD