11.04.2024 Liverpool - Atalanta

dlatego dzis trzeba było wyjsc na galowo.

W sumie ten Salah to chyba nie obchodził ramadanu, bo jak podniósł koszulkę to mu się bebzun wylał jak u Janusza, który wypija dziennie dwa piwa po pracy. Aż przypomniała mi się grafika porównania sylwetki Murawskiego i Ronaldo. Swoje dla klubu zrobił jak Mane, ale kiedyś musi nadejść czas rozstania, a czas rozstania z Salahem minął w ostatnie lato

1 polubienie

Nie byłoby trudno to lepiej wydać i nie potrzebowałbym do tego wielkiego scoutingu.

1 polubienie

Słuchajcie nie piszcie w emocjach komentarzy których będziecie się jutro wstydzić. Atalanta była dzisiaj lepsza drużyna , kapitalnie nas rozpracowali taktycznie , odebrali nam wszystkie atuty. Doszły do tego indywidualne błędy oraz widoczny spadek formy całego zespołu. Mentalnie nie dźwigamy tej pogoni za tytułem w lidze a nogi już tak nie niosa jak jeszcze choćby dwa lata temu.

6 polubień

Też tak myślałem na początku sezonu ale liczby Salaha nie bronią twojej tezy.

To jak transfery nieudane to wina Kloppa, a jak udane to zasługa Edwarda i Warda xD

Jakby to od niego zależało, to mielibyśmy Bellinghama czy Tchouameniego. Nie jego wina, ze wiecznie musimy kupować warianty C,D,E…

Mi nie chodzi o kupno konkretnie Bellinghama tylk oo sprzedawanie wielkiej wizji, że Klopp nie potrzebuje Bellinghama. Prawda jest taka, że naszego klubu nie było na Bellinghama stać. Nawet jakbyśmy wysupłali te miliony na Anglika to sytuacja była już tak dramatyczna w środku pola, że w tym kraterze to i Bellingham by nie dał rady. Inna kwestia, że i tak by nas nie wybrał, tak jak i kilku innych wcześniej. Wkurwia mnie to pudrowanie trupa. Wielka propaganda sukcesu jest przekazywana w świat. W klubie mieliśmy natomiast całe lata zaniedbań jeśli chodzi o skład osobowy. Trochę to naprawiliśmy, ale zimą okazało się, że w zasadzie nie ma komu grać i trzeba się ratować juniorami.

1 polubienie

Nie ma szans aby się jutro wstydzili chociażby za jedno napisane słowo :wink:

2 polubienia

Niesamowity mental, lepszy niż Arsenal. Nowy atak również niesamowity. Lekko przejdziemy po przeciwnikach w lidze i na wyjeździe z Atalantą. Nie powinniśmy w LE grać, tu nie ma dla nas przeciwników.

Forum w pigułce :joy: #zesrani_przed_kiblem

Jakbyś sobie wziął kalendarz w rękę, sprawdził kiedy odszedł Edwards a kiedy Klopp przejął pałeczkę w transferach to wniosek nasunąłby Ci się sam.

1 polubienie

Przecież ci zawodnicy nie chcieli tu przychodzić. Liverpool nie jest miejscem do którego chcą przychodzić topowi zawodnicy, koniec kropka.

3 polubienia

Niby tak, ale nie do końca. Skoro Klopp jest magnesem na zawodników to dlaczego woleli wybrać Real czy Chelsea? Skoro on tak przyciąga zawodników to właśnie powinni wybrać Liverpool i odrzucić nawet większe pieniądze jak Caicedo. Klopp jest zajebisty. Uwielbiam go za to, że jest takim chamem i burakiem, ale nie róbcie z niego magnesu na zawodników, bo to fejk.

Chyba, że magnesem ma być przyciągnięcie jakiegoś przygłupa z 9 na plecach co nie potrafi strzelić gola z pół metra.

2 polubienia

Jak ty coś pier…sz, to mucha nie siada. Bijesz się na rekordy sam ze sobą ? Dzięki temu na górze, że już nie moderujesz.

4 polubienia

Przecież jak tu odpadną to nie będzie jakieś tragedii ja wole odpaść by miec tylko lige bo uwazam ze zwycięstwo 3 0 i dogrywka byla by najgorszym rezultatam. A duży wplyw na nasze nastweinie do rewanżu będą miały wyniki środowych meczów gdy tam city i Arsenal odpadną nie chce mi sie wierzysz że my będziemy walczyc zaciekłe o awans

Ze względu na hajs. Przecież Liverpool oferuje zawsze 2x mniej. Wyjściowa tygodniówka max 150k. Do tego wąż w kieszeni jeśli chodzi o prowizje dla agentów. To dlatego topowi gracze nie chcą tu przychodzić, a nie dlatego, ze Liverpool to Liverpool.

Jesteśmy w czołówce prowizji dla agentów i w czołówce pensji :stuck_out_tongue:

Ale co Liverpoolowi po lidze? TOP4 jest pewne a na nic innego szans nie ma.

1 polubienie

Czy ktoś może zwrócić uwagę na posty Kijoraptora ad personam? Nie jesteśmy w barze mlecznym w Pizdzichowie Dolnym, żeby czytać bełkoty pijanych wujków.

1 polubienie

Denerwuje mnie takie gadanie, to jest mental fanów Arsenalu. “Dobrze że odpadliśmy z XYZ bo skupiamy się na lidze”. Po meczu z United w pucharze widziałem komentarze typu “W sumie to jeżeli pokonamy ich lidzę to będę miał wywalone w ten mecz pucharowy”. Jak dobrze wiemy w lidze też nie wygraliśmy. Skończy się na tym że skończymy z pucharem energola i taki to będzie Last Dance.

Czy ja wiem. To w zasadzie od lat tak tutaj wygląda, że po przegranych meczach- odziera się wszystkich i wszystko z godności.

Zachęcam do większej wstrzemięźliwości w takich ostatecznych osądach.

Czy mamy problem? Z pewnością tak- ale nie jest to związane z samymi piłkarzami.

Jesteśmy w słabym miejscu, ale na czas rozliczeń i ocen przyjdzie jeszcze czas na koniec sezonu. Wtedy będzie można dywagować i się zastanawiać kto z klubu i do klubu.

Ja się nie zgadzam, że ta sytuacja jest tak zła, jak niektórzy chcieliby to widzieć ;] miesiąc temu byliśmy królami świata- dzisiaj jesteśmy pastuchami i upadłym klubem?

2 polubienia