Frajerstwo, nic więcej.
Bradley nie skontrolował linii zupełnie.
Frajerstwo, nic więcej.
Bradley nie skontrolował linii zupełnie.
Haha piekny Oliver. Gueye fauluje Szobo, wchodzi idealnie w nogi - nie ma faulu, a potem 5 sekund później daje wolnego za jakieś wejście na styku Maca xD
Czyli co, zostajemy z 6pkt przewagi przee tym maratonem najbliższym?
gdzie można oglądnąć za friko bo strimstop nie działa???
Tak, nasi schodzą już do szatni i poddają mecz. Przeciez dopiero 15 minut minęło - wyluzujcie trochę.
No i klasa #znakiiii
Przewaga już stracona, mistrzostwo przegrane. Przecież Liverpool nigdy nie wygrał meczu, w którym pierwszy stracił bramkę.
Ale cyrk. Oliver sobie jaja robi.
I ktoś mi powie, że to jest najlepszy sędzia w PL?
Literalnie Ndiaye kopie w zimie, a ten gwiżdże faul.
Cyrk i tyle. I to są takie małe rzeczy, które potem przeobrażają się w to jak wygląda mecz.
Przynajmniej się zepsuł, żeby było sprawiedliwie xD
Wychodzilibyśmy tam 4 na 2 de facto - myślę, że nawet jakby się połamał to nic to nie zmieni, bo Oliver zabrał nam klarowną szansę na okazję.
Chłop albo jest ślepy albo udaje.
Teraz będzie siedzieć pół godziny na murawie. Ja pierdole
Ale Moyes się postarzał. Odkąd wykopali go z United nie zwracałem na niego szczególnej uwagi, ale dziś? Wygląda jak dziadek
Jeszcze musi się popłakać zanim zejdzie
Ale to nie jego wina, że Oliver jest fatalnym sędzią. No on nic nie zrobił, a kontuzja nigdy nie jest czymś przyjemnym i zawsze kogoś szkoda.
Dobrze, ale masz kontuzję to schodzisz albo cię znoszą a nie siedzisz 5min a następne 3 stoisz i płaczesz
Przecież zawsze chwila trwa ustalenie co się stało i pierwsza pomoc udzielana jest jeszcze na boisku.
Nie ma co się złościć na niego.
Co wyprawia Oliver to już jest niesmaczny żart.
I teraz nie ma faulu na Gakpo za identyczne wejście co Robertsona chwilę wcześniej.
To wygląda jak ustawiony mecz.
Robertson stary chłop, a głupie zachowania jak chłopak z akademii.
Widzieliście reakcję Slota na zachowanie Robertsona? XD
Bardzo dobrze idzie Evertonowi zabijanie tego meczu. My gramy bardzło długo w tempie iście ślimaczym, a każde przyspieszenie skutkuje niedokładnością. Mam nadzieję, że Tsimikas zdrowy i gotów do gry, bo Robertson znowu wygląda niepewnie, a w dodatku złapał idiotyczną żółtą kartkę.
No i Gueye nie dostał drugiej za taktyczny :]