Pajac przedłużył ile? 2 minuty po tym zderzeniu?
Gra była przez cały mecz non stop przerywana, 1/4 tych fauli, które odgwizdał była faulami widmo, gdzie zawodnik Evertonu się przewracał, kibice zaczęli krzyczeć i biedny Oliver musiał zawsze użyć gwizdka.
Chłop jest tragiczny i dobrze wie, że żaden zespół, którego gra opiera się na intensywnym pressingu i posiadaniu piłki nie jest w stanie grać dobrego meczu w takich warunkach.
20 fauli do 9?
Dziwię się, że nie dał nam czerwonej jak dwóch zawodników Evertonu wybijało sobie zęby.
To chyba ty pierdolisz. Mogli strzelić trzy gole w pierwszej połowie, a nie grali jak w meczu towarzyskim.
Skoro piłka była poza gra, to czemu miał nie przedłużyć . Rozumiem problemu z faulami itp, ale o to to już przegięcie
Ewidentnie wina Salaha, zachował się jak junior. Jak można w takiej sytuacji, w kluczowym momencie meczu, mieć na sobie niewłaściwą koszulkę.
Oczywiście zagraliśmy bardzo słabo, ale ta parówa skończona z gwizdkiem mocno utrudniała nam grę!! Każdy kur*a kontakt był gwizdany i wybijało nas to z rytmu. Idę spac bo zaraz bana tu dostanę
No dobra, ale pamiętajmy że z Brentford w ost. minucie strzelamy i wygrywamy, z wisienkami bardzo słaby mecz dużo farta też wygrywamy, a dzisiaj pech niestety. Natomiast co do meczu, to najgorszy nasz występ tego sezonu, 4 strzały, do momentu gola Salaha nie istnieliśmy w 2 połowie, wyglądamy na zmeczonych a przeciez prawie wszyscy z pierwszej 11 mieli wolne, poświecilismy puchar anglii kosztem odpoczynku na ten mecz a tu blado wyglądamy kondycyjnie. Trzeba chyba grać co 3 dni i tyle:))))
Aaa no i Oliver wiadomo…
Tak ogólnie to nawet jeśli był faul, co ciężko jednoznacznie stwierdzić, to w przypadku braku kontaktu to i tak Salah by tą piłkę stracił. Wiem, że zaraz się znajdzie pełno hejtujacych mój komentarz, ale to prawda.
Nie oceniam samego faulu, ale tu piłka i tak była stracona [edit]
Więc jedynie faul dawał korzyść, ale też jednoznacznie tego się nie da ocenić.
Ty masz jakiś ubaw z pisania takich rzeczy ? Co temat to większa bzdura.
93:40 było przerwanie gry, 95:40 wznowienie. Więc powinni grać do 97:00. Wrzutka w pole karne poszła w 97:01, więc nie ma co tu się czepiać, prawidłowo było doliczone. Pecha mieliśmy o tyle, że mimo że pierwszą wrzutkę Szoboszlai zablokował, i pewnie to by był koniec meczu, to piłka zamiast wyjsć na aut odbiła się od głowy Mykołenki i spadła mu potem pod nogi. Niesamowity pech xd
Spoko, nie powinno być rzutu wolnego bo gdyby Salah nie został sfaulowany to mógł mieć problem z jej utrzymaniem. Totalnie mordo tak to działa xd
Bo ja potrafię myśleć otwarcie i tu nie pisze o samym faulu, co podkreślam. Tam wracający zawodnik Evertonu miał znacznie bliżej, Mo by stracił piłkę, źle sobie wypuścił.
Stracić piłkę z faulem czy bez to przecież to samo, wolny zaraz przed polem karnym to żadna korzyść, słusznie.
Co do chłopaków z eve to dali sobie buziaka to prohomo liga im dała bramkę w nagrodę, a wredni kibice się czepiają
Dobrze czujesz? Faul jak byk, sędzia to miał jak na dłoni.
No przecież napisał ktoś tam wyżej, że skąd wiesz czy był kontakt? Na pewno było czysto…
To co Oliver na mecz z city, arsenalem w maju i może znowu na derby na Anfield? Ja kończę już pisanie bo serio mój wkurw jest tak duży, że tego nie da się opisać.
Jeszcze te komentarze parę minut przed końcem meczu, że mamy 9pkt przewagi… No uj mnie strzeli zaraz… Najważniejsze,żeby nasi głowy oczyścili, no i żeby Slot jednak mógł być na lawce, bo aż nie chce mi sie pisać co może się stać po meczu z Newcastle, w zaledwie 15 dni…
Mocne stwierdzenie o tym otwartym myśleniu.
W sensie, że Arsenal wygra wszystko, a Liverpool wszystko przegra? No niezły narkoman z ciebie.
No w tych czasach trudna sprawa [edit]
Jak będzie miał ktoś dobra powtórkę z tą sytuacją Mo to proszę o wrzucenie, bo z tego wyżej na prawdę ciężko jednoznacznie coś stwierdzić.
Tak na rozluźnienie, Sipke Hulshoff również czerwo no więc na Wolwes Heitinga…
Wolę mecze bez historii niż z taką historią