Liczę na jakąś szybką korektę kursu- chociaż tak szczerze- co można więcej oczekiwać przy takiej fizyczności i podejściu. My tego nie chcemy wygrać.
Moim zdaniem bardzo słabo Salah, zwłaszcza jak na niego, ale najbardziej dziwi brak rozciągania skrzydeł, gdzie diabełki bronią się właśnie ciasno, wszystkimi w polu karnym
Brakuje motywacji i chęci, no nic, przynajmniej odpadnie kilka mecz i można się skupić na LE i lidze. Ten mecz już Liverpool przegrał.
tak jak napisałem na górze mac allister wasz najlepszy zawodnik
Narazie nic złego nie pisze z tego co widzę. Ale myli się co do Szoboszlaia i Endo bo nie ogląda ich co tydzień.
Quansach wejście lepsze niż Szobo przez 45 minut xD
Tam mój błąd był - bo gość wyżej pisał, że Klopp to Hitler i myślałem, że to ten sam xD
Ale Quansah jak wszedł niczym Matip
Niech zmieni Gomeza tą łamagę.
Jak to szybko się wszystko zmieniło.
WTF co robi obrona United xDD?
Oni wszyscy stanęli jak wryci i czekali na to co się stanie.
Łamaga odebrał tę piłkę
No i jazda tak się to robi, zaraz tym gorącym głowom w Manchesterze puszczą nerwy i tyle będzie
Mało to było w tym sezonie spotkań, gdzie LFC wyglądał w 1. połowie jak Manchester United, a w drugiej jak drużyna z angielskiego topu?
Pięknie się zestarzało
Mi się wydaje, że tam był faul Gomeza, ale może mnie poprawcie.
Przecież Flymf zawsze pisze odwrotnie niż będzie xD Im bardziej pesymistyczny komentarz tym lepiej.
Nie wiem na ile to nasza lepsza gra, a na ile United siadło.
Wgl ta połowa idealnie oddała to jaki potencjał ma Manchester, ale jak mocno on jest blokowany/nie wykorzystywany przez psychikę.
Mogli prowadzić 3/2-0 i zamykać mecz w pierwszej połowie- coś im nie wyszło, ktoś zaśpi i oni się załamują.
Te strzelone przez nas gole są kuriozalne.
@Flymf To zawsze czarnowidztwo uprawiał od kiedy pamiętam. Chyba postanowił po prostu że taką rolę będzie na forum pełnić
Typowa pała Bruno, czeka na kontakt i się kładzie na murawę, na początku dostał rzut wolny przy naszym polu karnym, ale tym razem sędzia nie dał się nabrać. Piłkarskie umiejętności na wysokim poziomie, ale dla mnie to najbardziej nielubiany piłkarz. Po bramce oczywiście wąty do wszystkich dookoła. Gol cieszy podwójnie