To by nic nie dało, nie dałoby nic. Zobacz sobie terminarz i wyniki z początku sezonu 22/23. Niesamowite ile punktów wspólnych jest, m.in. pierwszy mecz z beniaminkiem o 13:30 i trzeci mecz wyjazd do United. Wtedy brak zwycięstwa w trzech kolejkach spotkał się z ostrą reakcją klubu i przyszedł Arthur na wypożyczenie.
Jeszcze pamiętam, jak niektórzy pisali tu jaki Arthur jest super, bo skrócił urlop, czy coś, żeby trenować i jeszcze chętnie angielskiego się uczy.
Wspaniały był ten Arthur niezwykle ważny zawodnik, w niezwykle udanym sezonie.
18 minut, ale się jaram😄
Nie sądzę że jeden mecz przesądzi o szybkim kupnie dmf lub nie. Takiego w klubie nie ma od 3 lat i jakoś nikt sobie głowy tym Nek zawraca. Graven dobrze że dostaje trochę słabszego rywala, to nasz gracz trzeba mu kibicować. Niech nabierze pewności bo wydaje mi się że brakuje mu jej zaraz obok tempa
Muszę przyznać, że klub mocno swoimi działaniami, a raczej ich brakiem w tym sezonie mocno obniżył mi ekscytacje sezonem. Brak nowych twarzy oraz straszna wizja utraty naszych filarów zaraz naprawdę mi zaburza ekscytacje
To by było na tyle jeśli chodzi o Robertsona i pytaniach czy powinien mieć miejsce w pierwszej 11
Rzeźnicy z Ipswich dzisiaj kogoś połamią
Szoboszlai tak jakoś młodziej wyglada
Robbo fatalny, ale może nasi analitycy widza co innego.
@JordanBalonson z tymi analitykami to ironia
Nie ma nikogo lepszego na rynku, a klub celuje tylko w right playerów - Henry pozdrawia
Odnoszę wrażenie, że gramy podobnie jak za Kloppa, znów brakuje kontroli w środku pola i lecą tylko długie podania (tak wiem kogo brakuje).
Slot zostal wybrany po to, aby nie zmieniać za bardzo taktyki. Wynik? Taka sama chujnia. Nasz środek pola to żart, Diaza to można w pierwszej paczce wysłać do barcelony. No ale wiadomo na rynku nie ma odpowiednich graczy.
Oni doskonale wiedzą jakie są słabości w zespole, ale polecenie z góry jest takie żeby nie wydawać pieniędzy, przecież ci analitycy to nie idioci
Bo taktyka wuefisty z Holandii została rozpracowana przez McKenne przy porannej kawie. Wystarczyło postawić 4 zawodników między obrońcami Liverpoolu a dwóją pivotów i koniec pomysłu i gry. Skoro Ipswich to rozgryzło w 5 minut to pomyśl co będzie dalej.
Słabo jak na razie …
Zero pomysłu na atak.
In Nunez we trust??
Nasze skrzydła stłamszone, a w środku brak kontroli. Niech teraz Slot wymyśli coś lepszego na 2 połowę.
Słabi jesteśmy póki co ale to pierwszy mecz. Widac wyraźne spięcie. Dużo wylewów przy wyprowadzeniu.
@Flymf trochę o to w tej taktyce chodzi zeby zaprosić wyzej i ominąc podaniem.
PS. No i Quansah nie dojechał straaaasznie.
Spokojnie Eliot mógłby wejść zaraz po przerwie. Wyglądamy słabo na tle beniaminka
Już pierwsza kradzież - sezon rozpoczęty
Jest ktoś zaskoczony naszą dzisiejszą postawą?
Niech oni lepiej wezmą 100 nałożnic, krany z whisky, 100 mln i architekta od budowy sztucznych gór (ewentualnie chloroform) jadą do tego Sociedad błagać na kolanach zołzymendadeigo o zmianę decyzji xD Gravenberach w destrukcji naskakująco dobrze ale zobaczcie sobie jak się chowa w momencie jak mamy piłkę.