17.09.2025 Liverpool FC - Atletico Madrid

Wirtz, kurde co jest z tym gościem.

Pewnie zejdzie w 60. minucie wraz z Frimpongiem. On całe lato był zdrowy i trenował indywidualnie. Na godzinę gry powinien mieć siłę.

Jak Isak tak dobrze wygląda po 3 miesiącach bez gry to aż strach pomyśleć co będzie jak dojdzie do formy…

4 polubienia

Początek Cichy, ale te dwa strzały i rozegranie z Wirtzem pokazały próbkę wielkich umiejętności.

Mam dziwne wrazenie, że Danns jeszcze wejdzie i będziemy próbować na dwie 9tki grać

1 polubienie

Zobaczymy czy Wirtz bedzie lepiej wyglądał na lewej stronie . Ale w drugiej połowie na ŚPO juz sie ladnie rozkręcał :slight_smile:

4 polubienia

Ale szkoda tej akcji

Trzeba tą trzecią bramke wcisnąć.

Zaczyna się niechlujność w ataku. Strasznie to irytuje.

2 polubienia

Bradley coś fatalnie się zachowuje, zero myślenia, znowu głupia żółta, wyczuwam problemy po jego stronie jeszcze

1 polubienie

Po co Ekitice zabrał tą piłkę Wirtzowi

Bradley dziś bardzo niepewnie

No i ch.ja pier….ręce opadają

frajernia opor, jak zwykle

1 polubienie

Tak się kończy granie na stojąco. Ku…. :enraged_face: Zmiany dały wiele złego.

Niech bawią się dalej w obronie! Jak ja nienawidzę tego Atletico! :face_with_symbols_on_mouth:

Znowu tracimy głupie bramki w meczu, który kontrolowalismy. Bradley dzisiaj fatalny

5 polubień

Koszmarne wejście Bradleya. Tyle strat niepotrzebnych, niepewnych przyjęć, niechlujnych zagrań i przegranych pojedynków.

Słabo się pokazał dzisiaj, a teraz dał się ograć jak dziecko.

4 polubienia

dramat, jak w 2020 za kloppa

1 polubienie

Wiedzialem ze tak bedzie

Bramka wisiała w powietrzu od dłuższego czasu, szkoda, że piłka wpadła nie do tej bramki co trzeba