Od momentu 5;1 graliśmy na stojąco. To jest mecz treningowy. Tutaj nic złego się nie wydarzy. Gramy na stojąco podkreślam, bo przed nami jeszcze dwa mecze w tym roku.
O i jest 6 gol. xd
Od momentu 5;1 graliśmy na stojąco. To jest mecz treningowy. Tutaj nic złego się nie wydarzy. Gramy na stojąco podkreślam, bo przed nami jeszcze dwa mecze w tym roku.
O i jest 6 gol. xd
Virgil przy tej bramce Solanke to nie mam pojęcia co chciał zrobić
Gdzie jest pistolero? Placzek jeden xd
Widać, że jak mieliśmy bezpieczny wynik, to włączaliśmy tryb wyjebongo. Ogolnie można to uznać jako pozytyw, że czuliśmy się na tyle mocni, że wiedzieliśmy, iż możemy jeszcze lekko strzelić coś.
Totalna dominacja. Szkoda, że pewnym momencie odpuściliśmy grę i pozwoliliśmy na te dwie bramki, ale i tak występ perfekcyjny.
![]()
Ja rozumiem, że mecz wygrany ale zespół powinien ostry opierdol po meczu przyjąć. Nie można w ten sposób trzcic bramek.
Bilans bramkowy też może mieć znaczenie i te 2 debilnie stracone gole mogą o czymś zdecydować.
A i dodając - Salah póki co główny kandydat do Złotej piłki…
8 bramek straconych w lidze w ostatnich 3 meczach + 2 w pucharze, widać, że Konate brakuje.
Gdybyśmy mieli dzień konia pod bramką to mogło być 12:3, dobry mecz z naszej strony, ale wynik jak za początków Kloppa w klubie ![]()
To jeden z tych meczów gdzie po strzeleniu 6 bramek cała drużyna powinna zebrać soczysty opierdol.
Wiem że to nie popularna opinia, ale ja się cieszę że odpuścili. Męcz był wygrany nie ma co się zajeżdżać. Problemem byli zmiennicy. Fatalny, fatalny Jones. Zamieszany przy obu golach dla rywala. Prz 3 golu dla tottenhamu spokojnie mógł zrobić coś więcej niż patrzec. Darwin i ellitto krótko i słabo. Zimny prysznic się przyda. Przyda się też powrót konate bo choć dziś Gomez lepszy niż vvd i najlepszy w def to konate i Gomez do rotacji się mega przyda
Przypomniały mi się mecze z wicemistrzowskiego sezonu Brendana - 5-3 ze Stoke, 6-3 z Cardiff (Ole był wtedy ich menedżerem
)
W momencie gdy padały bramki ani Eliota ani Nuneza nie było na boisku. Jones mógł zrobić więcej ale to on sam na boisku jest?
DM, dwaj CB, RB I LB mogą mieć wywalone?
Nie ma odpuszczania. Jak chce się wznieść w maju puchar to każdy mecz należy grać z nastawieniem wykorzystania każdej szansy na gola i grania na zero z tył.
Bo potem się właśnie kończy głupimi remisami jak z NUFC czy porażkami jak z Nota albo nerwowka jak z Southampton…
Natomiast mam nadzieję, że zima ruszymy na zakupy. LB i CB mile widziani…
Trzeba trochę poprawić grę w obronie, bo w ostatnich 3 meczach ligowych tracimy 8 bramek - to dość sporo, najważniejsze jednak że ofensywa daje radę i nadrabia problemy w defensywie. Wygrywamy, 3 punkty są nasze, bez kontuzji i lecimy dalej!
To był wspaniały mecz do bramki na 5:1. Szkoda, że Totki strzeliły te bramki, ale cieszy bramka na 6:3. Szobo, Salah, Graven, Diaz - świetne mecze tych graczy. Osobiście bardzo podobał mi się też Trent - jeśli odejdzie to będziemy mocno tęsknić. Jego podania to poezja
a co się stało, że akurat Matipowi byłoby dedykowane to zwycięstwo? będę wdzieczny za kontekst
a żeby nie było pusto - załączam ciekawostkę od znanego fana Totków
Przez słynny samobój Kameruńczyka
Mogli zatrzymać rękami lub nogami Edwardsa i Grahama to byliby teraz w tym samym miejscu co Liverpool. Jednak przez nieudacznika Redknappa lub dzięki niemu wyszło inaczej.
To z jakiejś strony Tottenhamu?
Jestem miło zaskoczony, że kibice londyńskich klubów w Polsce są w stanie napisać taki fajny komentarz.
Do tej pory się z czymś takim nie spotkałem.
Matip by się teraz przydał. Przy formie Quansaha potrzebny byłby 4 stoper do gry. Szkoda, że odszedł.
W sumie to skończył karierę, więc w razie w jakby mu się jeszcze chciało można byłoby go podpisać. Jednak patrząc na ostatni sezon, to raczej zdrowie by już mu nie pozwoliło grac na najwyższym poziomie, stąd decyzja taka, a nie inna.