Albo Liverpool wygra albo przynajmniej cos sobie kupię:
No, ale przecież nie zagrałeś czystej 2, dodałeś do tego strzelca, ilość goli i btsa xD
Myślę, że te 2 z dołu mogą wejść, bo raczej bramek będzie sporo i obydwie drużyny strzelą, jednak, że akurat Barnes i czy przegramy to nie wiem ![]()
Czuje, że to będzie spotkanie podobne do Bou, dużo zamieszania, tylko NUFC będzie grało na sporej intensywnośći, a pewnie kibice zaoferują naszym niezly kocioł.Jak zachowamy spokój to powinniśmy wygrać. Jak damy się ponieść emocjom to pewnie będą kolana się uginać i możemy po glupich błedach bramki tracić.
A że własnie skład niepełny, kilka nowych twarzy, brakuje trochę zgrania, to może być właśnie niedobrze.
Dość niski kurs jak na taką kombinacje.
Ale jeśli ma zadziałać na korzyść Live to warto ![]()
Ja dziś tak ryzykownie ![]()
Dopiero po zawarciu zakładu zorientowałem się że to na samą ilość goli Srok, cóż, bywa i tak xD
No, ale tak czy siak, może wygrać Newcastle, a każdy inny zakład spalić, więc zdanie “Albo Liverpool wygra albo przynajmniej cos sobie kupię” jest nielogiczne xd.
Wiem o co ci chodzi, nie biorę innych scenariuszy pod uwagę. Albo Liverpool to wygra albo będzie pełna dominacja Newcastle.
Pytanie jak interpretować wynik tego meczu w kontekście sagi Isaka. Jeżeli damy im wygrać to mogą się poczuć jak faktyczny rywal ligowy Liverpoolu w walce o tytuł i zablokować transfer. Z drugiej strony jeżeli ich pokonamy to mogą być małostkowi i w ramach zemsty zatrzymać Szweda. Chyba najlepszy byłby remis, neutralny wynik dla obu stron
Najlepszy wynik to nabić im guza 5:0 tak żeby Isak wiedział gdzie będą sukcesy.
A tak serio wynik w tym temacie nie ma nic do rzeczy.
Bardzo słaby bundle, przejeba*eś pięć dych. Gwarantowane jak w banku!
Nie ma szans, żeby to wszystko Ci weszło. Liczba goli powyżej 2,5 - może ogólnie, ale nie dla Newcastle. No chyba, że szykują na nas Isaka.
Oba zespoły strzelą - bardzo możliwe.
Powitanie zawodników pod stadionem
Raczej Jones na prawym, bo ma większe doświadczenie.
Atmosfera jest tak gęsta, że aż pasek w pompie się grzeje ![]()
Trzeba uciszyć tych buraków pewnym i wysokim zwycięstwem.
Wielkie mecze tworzą wielkich piłkarzy. Dziś narodzi się historia Floriana Wirtza w Liverpoolu, mocno w to wierzę!
Szobo na prawej obronie według Pearce
Ale ta ławka biednie wygląda.
Wirtz będzie pierwszy do zmiany, problem w tym że chyba jedynie Elliott może go zmienić co jest jeszcze gorszym wyborem.