27.11.2024 Liverpool - Real Madryt

Tak dla tych co oglądali spotkanie : doping był świetny, Anfield momentami aż kipiało! :red_circle::muscle::blush:

Jeżeli ktoś tak nie miał to albo ma problem techniczny bądź też … medyczny :rofl:

4 polubienia

Czyli jak sędzia naprawiał błąd z początku spotkania błędem 30 minut później to wszystko spoko? Bo inaczej nie rozumiem wydźwięku tego posta.

Kelleher - ręcznik
Bradley - 10 razy gorszy od Trenta
Jones - wieczny talent, skończony
Gravenberch - nic dziwnego, że taki klub jak Bayern się go pozbył
Zgadniecie z jakiego forum te określenia?

10 polubień

Debilpage abo cuś? :wink:

Nie pisałem o żadnym naprawianiu błędu. Tylko o tym, że sędzia nie był stronniczy. A takie decyzje jak nieprawidłowe określenie kto ostatni dotknął zdarzały się i będą się zdarzać. VAR wg przepisów nie może reagować, a sędzia może się pomylić. Takie życie.

Tam nie wchodzę :sweat_smile:
20 znaków

Konate problem z kolanem ledwo co schodził oby tylko jakieś obicie/stłuczenie

To wyjaśnij z łaski swojej dlaczego nie dał ewidentnej żółtej kartki Modricowi i szczególnie w 1 połowie odgwizdywał powiewy wiatru na Anfield jako nasze faule na graczach Realu?

2 polubienia

Wygląda to bardzo źle, i coś czuję że nas zaboli

1 polubienie

No niestety widać było że kolano się przekręciło, a widząc jak schodził do szatni to obstawiam ACL :pensive::pensive:

1 polubienie

Na City bez Konate to będzie ciężki mecz… ktokolwiek inny by nie zagrał, to Erling będzie szukał gry na tego drugiego, by omijać VVD. Z Konate nie miałby wcale lepiej od Virgila, więc spokojnie by się go spacyfikowało.

słabo to wygląda.

1 polubienie

Idealny mecz na mecz życia Gomeza, który wielokrotnie musiał nas ratować czy to na ŚÓ czy to na PO czy na LO i grał jak profesor.

2 polubienia

Słabo to mało powiedziane. Wygląda to fatalnie

1 polubienie

Endrick ty ku#wo. Wystarczylo zagrac z Realem i niezaleznie kto, musial odwalic Ramosa.

Mysle ze bedzie dobrze jednak. Zawsze sie zaklada najgorsze.

2 polubienia

Gomez ogarnie z City. Z Brighton pokazał dawny pazur.

1 polubienie

Pewnie ogarnie, ale oby Konate nie wyleciał na długo a nawet bardzo długo :frowning:

1 polubienie

Fachowiec z ciebie, dać diagnozę z relacji tv.
Poczekajmy na info sztabu medycznego.

Świetny mecz. Czułem się, jakbym jadł w najlepszej restauracji. No ale w końcu to Anfield. :slight_smile: :plate_with_cutlery:

Bradley - wow! Dla mnie Man of the Match. Zatrzymał Mbappé, niemal bezbłędny w obronie (raz go tam Mbappé przechytrzył, ale nic groźnego), a na własnej połowie czyścił wszystko. Jeśli miałem co do niego obawy przed meczem, tak teraz pękam z dumy, bo okazały się absolutnie bezpodstawne.

Kelleher - ostoja w bramce i jak go potrzebowaliśmy, to ze spokojem wyłapywał wszystko. Widać było przy karnym, że Mbappe może nie udźwignąć presji słabego występu i tak się stało. Caoimhin go wyczuł bardzo dobrze. Robbo jest jego dłużnikiem i zdecydowanie musi się jakoś odwdzięczyć.

Jones - gdyby nie świetnie dosponowany Bradley i jego asysta, to z pewnością zasłużyłby na MotM. Niby mamy Szobo kupionego za €70.00m, ale Curtis w takiej formie jest naprawdę lepszy w rozprowadzaniu piłki i kreowaniu akcji, Pan Profesor.

Na koniec wrzucę cytat, który bardzo mi się spodobał.

"This is the in-form team at the moment. They look the best team in Europe at the moment. They’re playing as a team, they look like they have the hungriest indivudals about it. They’re not only playing well, they’re not only getting the results, but they look starving! They look like they have not been fed for ages." :100: :exclamation:

• komentator na TNT Sport1 po meczu. Amen! :heart:

Bring on City!

3 polubienia

W skali od 1 do 6, 6 najlepsza. Oglądałem z angielskim komentarzem i tak jakby kibice nie byli wyciszeni, jak oglądam spotkania na Viaplay, to wydaje mi się, że nie słychać tak stadionu.

1 polubienie