Takie przygotowanie do sezonu. Nawet on stracił pewność siebie.
Ale mimo wszystko cieszę się telewizor miałem niedługo wymienić a dodatkowo się nie zirytowałem
Wypier…jak najdalej od swojej bramki
Co zasłużona? Przecież Wolves wygrało ten mecz tak jak Liverpool z PSG w Paryżu.
Kocham Alissona, jak wszyscy, ale to jest już od dłuższego czasu jeden z najgorzej grających nogami bramkarz w lidze. Banalnie proste wybicie piłki to jest u Alliego jakiś balon na 30 metr od bramki.
BLAMAŻ, KOMPROMITACJA!!! ![]()
![]()
![]()
Powrót do Liverpoolu na piechotę bym zarządził!
Nie widziałem co się wydarzyło przyznam bez bicia, ale jeśli odstawił sabotaż to powiedziałbym że wręcz przeciwnie, mastermind Curtisa
Mecz równorzędnych drużyn, a ostatnie 20 minut to przypominało finał baraży League One. Ludzie kochani
Ja to tylko tak tu zostawię xD
![]()
Czy człowiek się złości? Nie, obojętny się stał. Czy to dziwi? Nic a nic. Liverpool Slota po prostu.
Brak rytmu meczowego.
Widać tam ogromny potencjał. Wszedł i trafił w słupek, ładnie wrzucił do Virgila, wygrał kilka pojedynków i wystawił kilka niezłych piłek (np. Chiesie w końcówce). W ofensywie jest świetny.
Brakuje mu jednak ustawiania się, powrotu do defensywy, zrozumienia z kolegami. Ale to coś czego się uczysz na boisku. Musi po prostu się ogrywać.
Gratulacje dla Wilków za walkę i chęci.Dobranoc wszystkim.
Cytując klasyka : Alisson się skończył, niestety ![]()
Mam dokładnie to samo. Już śmiechem odbieram kolejne porażki, bo po prostu Slot tak obrzydził grę Liverpoolu. Śmiech przez łzy.
Nie przesadzajmy , na razie człowiek chaos, dobre zagrania przeplata głupimi stratami, jest wolny, jak cały zespół potrzebuje nowego trenera dopiero wtedy może będziemy mieli z niego pożytek, nie ma co sie zajmować poszczególnymi grajkami jak dowodzi ta cipa, znów z przodu było za dużo a z tyłu za mało w decydującej fazie meczu dlatego przegraliśmy, i w sumie git, bo już niektórzy zapomnieli że Slot to ciemięga.
W tej drużynie skończonych jest więcej, cóż nie zdziwi mnie jak Ali w lecie odejdzie bo mówi się o powrocie do SerieA jak mamy na nim coś zarobić to chyba tylko teraz. Ale to co wyczynia Gakpo Salah VvD i Alexis to jest dopiero kryminał.
Przecież Chiesa nic nie gra od września w pierwszych kolejkach strzelił bramki i potem nic nie daje sorry ale nie ma sie co oszukiwać on nawet w takim west hamie by nie grał w pierszym składzie a my mamy nim ratować mecze
bo Alisson nie potrafi piłki wybić na 40 metrów
Alisson tragicznie to wybił, ale mózg Jones wrzucił go trochę na konia nie ma co gadać…
@Pippen ocxywiscie ze tak