3.03.2026 Wolves - Liverpool FC

Takie przygotowanie do sezonu. Nawet on stracił pewność siebie.

Ale mimo wszystko cieszę się telewizor miałem niedługo wymienić a dodatkowo się nie zirytowałem

1 polubienie

5 polubień

Wypier…jak najdalej od swojej bramki

Co zasłużona? Przecież Wolves wygrało ten mecz tak jak Liverpool z PSG w Paryżu.

1 polubienie

Kocham Alissona, jak wszyscy, ale to jest już od dłuższego czasu jeden z najgorzej grających nogami bramkarz w lidze. Banalnie proste wybicie piłki to jest u Alliego jakiś balon na 30 metr od bramki.

6 polubień

BLAMAŻ, KOMPROMITACJA!!! :enraged_face::enraged_face::enraged_face:
Powrót do Liverpoolu na piechotę bym zarządził!

Nie widziałem co się wydarzyło przyznam bez bicia, ale jeśli odstawił sabotaż to powiedziałbym że wręcz przeciwnie, mastermind Curtisa

1 polubienie

Mecz równorzędnych drużyn, a ostatnie 20 minut to przypominało finał baraży League One. Ludzie kochani

3 polubienia

Ja to tylko tak tu zostawię xD

:smiling_face_with_sunglasses:

1 polubienie

Czy człowiek się złości? Nie, obojętny się stał. Czy to dziwi? Nic a nic. Liverpool Slota po prostu.

9 polubień

Brak rytmu meczowego.

Widać tam ogromny potencjał. Wszedł i trafił w słupek, ładnie wrzucił do Virgila, wygrał kilka pojedynków i wystawił kilka niezłych piłek (np. Chiesie w końcówce). W ofensywie jest świetny.

Brakuje mu jednak ustawiania się, powrotu do defensywy, zrozumienia z kolegami. Ale to coś czego się uczysz na boisku. Musi po prostu się ogrywać.

3 polubienia

Gratulacje dla Wilków za walkę i chęci.Dobranoc wszystkim.

1 polubienie

Cytując klasyka : Alisson się skończył, niestety :pensive_face:

4 polubienia

Mam dokładnie to samo. Już śmiechem odbieram kolejne porażki, bo po prostu Slot tak obrzydził grę Liverpoolu. Śmiech przez łzy.

6 polubień

Nie przesadzajmy , na razie człowiek chaos, dobre zagrania przeplata głupimi stratami, jest wolny, jak cały zespół potrzebuje nowego trenera dopiero wtedy może będziemy mieli z niego pożytek, nie ma co sie zajmować poszczególnymi grajkami jak dowodzi ta cipa, znów z przodu było za dużo a z tyłu za mało w decydującej fazie meczu dlatego przegraliśmy, i w sumie git, bo już niektórzy zapomnieli że Slot to ciemięga.

1 polubienie

W tej drużynie skończonych jest więcej, cóż nie zdziwi mnie jak Ali w lecie odejdzie bo mówi się o powrocie do SerieA jak mamy na nim coś zarobić to chyba tylko teraz. Ale to co wyczynia Gakpo Salah VvD i Alexis to jest dopiero kryminał.

1 polubienie

Przecież Chiesa nic nie gra od września w pierwszych kolejkach strzelił bramki i potem nic nie daje sorry ale nie ma sie co oszukiwać on nawet w takim west hamie by nie grał w pierszym składzie a my mamy nim ratować mecze

1 polubienie

bo Alisson nie potrafi piłki wybić na 40 metrów

Alisson tragicznie to wybił, ale mózg Jones wrzucił go trochę na konia nie ma co gadać…

@Pippen ocxywiscie ze tak

1 polubienie