Alexander Isak

Akurat jestem przekonany, że Diaz nie raz uratowałby Slotowi dupe…

3 polubienia

Myślę że każdy klub potrzebuje co najmniej 2 napastników w klubie. Nie wiem może dla niektórych to dziwne ale musieliśmy kogoś kupić po śmierci diogo.

To że isak gra nawet nie słabo bo tak gra każdy właściwie. On wygląda jakby mu się nie chciało.

Zobaczmy na Hugo. Często dużo mu nie wychodzi, ale waleczności czy tego że cały czas próbuje jest pod gra naciska nikt mu nie ma prawa odmówić. Podobnie wirtz. A isak? Drugi maca niby jest ale przypominasz sobie o nim dopiero na flashcore.

Trzeba na ocenę nowych nabytków poczekać aż przyjdzie nowy trener i ułoży ten bałagan a w przerwie nie poleci z chłopakami do Dubaju tylko będą zapier…

Żeśmy strupa na dupie sprowadzili… wejście tragiczne ma w nowy klub, Ekitike przy nim aktualnie to jak porównanie Messiego a zawodnika. Polskiej Ekstraklasy.

Najbardziej jestem ciekaw jego własnego zdania na temat sytuacji w której się znalazł. Szkoda, że gość nie udziela żadnych wywiadów.

Narodziny Keity 2.0 ! :enraged_face:

A mozna bylo ta kase wydac o wiele przydatniej.

https://youtu.be/JpMAJaY75CU?si=J2ysSOvJWDi9oPjQ

Wywiad sprzed sześciu dni.

2 polubienia

Haha dzięki :smiley: Właśnie czegoś takiego chciałem poczytać/posłuchać.

Kurde przesłuchalem ten wywiad i gość prezentuje w nim taką samą energię jak wtedy gdy jest na boisku :smiley: No nic, pożyjemy - zobaczymy.

2 polubienia

Keita z tego co kojarzę przed przyjściem do nas miał końskie zdrowie a o Alexie każdy wiedział jak jest. Wszyscy jednak liczyli, ze wejdzie do drużyny z drzwiami i futryna i te jego pauzy nie będą miały jakiegoś większego skutku ( tak było w Newcastle bo mimo częstych mikro urazów robił liczby jakich nasze 9 na oczy nie widziały przez pare sezonów). A jest jak jest i nic się nie poradzi. Należy mieć nadzieje, ze kiedyś wróci do formy

A daj mu Panie Boze :folded_hands: jak najwiecej zdrowia tylko obawiam sie,ze nawet milosciwy nic tu nie pomoze :grimacing:

1 polubienie

Fatalny timing transferu i okoliczności. Isak po presezonie łapał sporo urazów to ten bez presezonu to już wgl szklanka niesamowita. Do tego otoczka ze strajkiem, presja, fatalna forma drużyny i dramy w składzie. No nic zobaczymy jak to będzie. Nie traktuje mimo wszystko tego transferu doraźnie bo gdzieś podświadomie spodziewałem się, że może się rozkręcać powoli ( ale ze jak stary diesel na mrozie to nie). Na ocenę przyjdzie czas w późniejszym czasie bo to zakup na trochę dłuższy okres niż parę miesięcy. Na wiosnę czy za rok możemy tu pisać zupełnie inaczej o Szwedzie.

Isak ogolnie z tego co można było wyczytać jest taki z charakteru. Trochę wycofany i w jakimś stopniu introwertyczny. Zupełne przeciwieństwo Hugo, który jak ktoś śledzi sociale i widzi np. jego drugie konto na Instagramie to wie, ze to niezły wariacik w pozytywnym tego słowa znaczeniu ( taki ego top po którym presja spływa)

Już samo profilowe tam wiele mówi

2 polubienia

śledzenie hugo na ig to czysta przyjemność, mega pocieszny ziomek. oprócz dobrej formy dodaje atmosferki do drużyny

4 polubienia

To brzmi trochę jak żart :wink:

:shushing_face:

3 polubienia

Isak vs Ekitike, no łeb w łeb idą chłopaki jeśli chodzi o G/A. A nie, czekaj…

image

2 polubienia

Pachnie mi tutaj kilkoma tygodniami przerwy Szweda …

Fuck. Akurat przy tak ważnym trafieniu musiał się wykoleić :frowning:

To jest kurr niemożliwe. Oby nie więzadła… Od początku 2 połowy buraki z totten nabuzowane jakby Van Dijk sam się w łydkę zajechał i rozdarł getry… Ale Isak pewnie nam nie pomoże parę miesięcy…
Trochę ta sytuacja mega pechowa. No sunął wślizgiem obrońca jak przeważnie. Pech, pech i jeszcze raz pech no kurr.

@MaxiKing. Ogladasz gościu mecz?? Czy Livesports podpowiada? Przestań pierdolić naprawdę.

3 polubienia

Można powiedzieć, że swoje zrobił, wszedł, 12 minut i brameczka i po kwadransie zjazd do bazy, another day in the office… genialny transfer, nie mogę się wciąż nadziwić, ten klub to ma jednak łeb do interesów…

4 polubienia