Alexander Isak

To chyba w najlepszym bardzo optymistycznym przypadku.
Nogę miał miał bardzo dziwnie wykręconą, podobnie to wyglądało do sytuacji kiedy Van Dijk zerwał wiezadla po identycznym faulu Pickforda

1 polubienie

Czy możemy wreszcie dostać Isaka z Newcastle?

Tymczasem Isak z Newcastle

Masakra. Wszedł, strzelił bramkę i kilka tygodni/miesięcy znowu będzie poza grą.

Niby pech - interwencja van der Vena przypadkowa, ale Spurs dzisiaj byli strasznymi rzeźnikami. Nie wiadomo co z Bradleyem i Isakiem, ale poza tym duszenie Ekitike, łokieć w Frimponga, chamski nokaut na Kerkezie… Sędzie nie panował nad tym co się działo na boisku. Powinno się skończyć na 4/5 czerwonych kartkach.

4 polubienia

Byli za ostrzy, ale ten łokieć we Frimponga to bez przesady…

Oby tylko kilka tygodni, nie wyglądało to tak źle

1 polubienie

Znając nasze szczęście to ACL i widzimy go dopiero we wrześniu/październiku i coś czuję że z tą myślą się trzeba przyzwyczaić.

Kurde jak mi szkoda Alexa to mój ulubieniec, mam nadzieje że nie bedzie tak zle, schodził już prawie bez pomocy nie sądze że jakaś tragedia półroczna bo by go zniesli na noszach.

Przy zerwanym ACL normalnie można zejść o własnych siłach… Virgil schodził np. Sam zerwałem dwa razy to normalnie schodziłem z boiska bez pomocy kogokolwiek ;/

:pensive_face:

1 polubienie

no to pograne co za pech :frowning:

Niby nie jego wina, ale wyrasta na flopa na poziomie Edena do Realu. Bo jak to ACL i teraz wyglądał źle fizycznie, to co dopiero będzie po takiej kontuzji.

@Edum a jak rok nie będzie grać to będzie wyglądał dobrze?
Jak po 2 miesiącach wyglądał jak trup.
Wróci mając dobre 27, jeśli potwierdzi się to.
W ogóle masz problemy z jakąkolwiek logiką w rozumowaniu nie ?

Przecież On ma 26 lat i wyglądał źle, bo nie miał okresu przygotowawczego lol.
Ale Ty nawijasz smęty chłopie.

Nie typie, ty masz problem z hejtem, ogarnij się.

2 polubienia

Według Pearce’a podejrzenia co do kontuzji Isaka dotyczą bardziej “lower leg” (podudzie/dolna część nogi) niż kolana.

Są szanse, że to nie ACL :folded_hands:

5 polubień

:police_car_light: BREAKING NEWS:

Liverpool face anxious wait to learn extent of Isak’s injury. Suspected lower leg problem rather than knee.

[James Pearce, The Athletic]

#fblifestyle

:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

Być może to nie kolano, ale musimy uzbroić się w cierpliwość.

2 polubienia

To raczej nie jest problem z kolanem. Może nie będzie tak źle, jak to wyglądało.

1 polubienie

Co nie zmienia faktu że pewnie kilka miesięcy bez Isaka:(

Jeżeli to wiązadła krzyżowe to jego kariera i gra na najwyższym poziomie mogą stanać pod znakiem zapytania.
Mimo,że nie darzę go sympatią to oby taki scenariusz jednak się nie ziścił.

Pewnie w poniedziałek będzie wiadomo co i jak z Aleksem.
Tymczasem gratulacje dla wszystkich doktorów za szybkie diagnozy sprzed telewizora :wink:

2 polubienia

A czy ktoś pisał i stwierdział co mu jest?? Kto oglądał mecz, powtórki to widział jakiego rodzaju TO MOŻE być uraz. A jeżeli ktoś śledzi tylko livesports to widzi tylko, że Isak znowu z urazem…

@kuczq, to i tak lepsze niż ACL i 125mln funtów wyrzucone jednak w błoto…

A weź ty nie pier*ol już, zdarzenie wyglądało na poważne plus duży grymas bólu na twarzy Isaka więc wielu osobom przychodzą do głowy najgorsze scenariusze co jest zrozumiałe. Ale Ty postanowiłeś się zesrać bo ktoś napisał na forum swoją opinię na jakiś temat.

4 polubienia

Będzie info, że niegroźna kontuzja na kilka tygodni, a wróci pewnie na wiosnę. No ale dlatego ściągnęliśmy Ekitike.

1 polubienie