Alexander Isak

W Newcastle pracował więcej, więc albo to z powodu tego że jeszcze nie jest w dobrej dyspozycji fizycznej na tyle by pracować w presingu i mieć siły na 60~ min meczu albo z powodów taktycznych raczej takie miał zalecenia. Bo to nie jest leniwy zawodnik, on się czuje dobrze i jest przydatny w każdym miejscu boiska.

A on kiedykolwiek przypominal gracza Liverpoolu?

Wejście w zespół miał rewelacyjne. Biegał jak tgv do tego ogarniał z tyłu, a z przodu były konkrety. Bramką z Chelsea. Niestety seria urazów i na ten moment wyglądają jak placek na ligę Europy. Ja jednak z oceną ostateczna poczekam na moment w którym będzie on dłuższy czas zdrowy.

4 polubienia

Nie ma dyscypliny taktycznej, troche wygląda, jakby to byly kwestie intelektualne, a nie recz do wypracowania.

Łatwo gubi piłkę, przez proste błędy techniczne. NIe ma wyczucia kiedy gre zwolnić, kiedy przyspieszyć. A wslizgi takie jak na Mbappe to i w b-klasie się zdarzają.

Jest szybki i wybiegany to są jego główne atuty :smiley:

Co do taktyki to chyba najłatwiej się tego nauczyć, a czy mu się uda to już czas pokaże. Z resztą pełna zgoda. Technicznie surowy jak tatar, ale 2 lata temu na pełnym gazie potrafił zaskoczyc.

Na ten moment jest za słaby. Najpierw musi dłużej utrzymać się w zdrowiu i może jego poziom wzrośnie. Jeśli się nam poszczęści to może uda mu się osiągnąć odpowiedni poziom, ale styl bardziej Walker/carvajal niż trent/Alves

Ja wiem że jest prawie październik a on jeszcze bramki w lidze nie strzelił ale takich ostrych opinii jak wyżej się nie spodziewałem

1 polubienie

Panowie się trochę zagalopowali, lekko pomylili im się zawodnicy i piszą nie w tym temacie co trzeba :wink:

1 polubienie

tęsknie za czasami rozbudowanych wywodów Jetzu i innych Johnniech Szostich. Pomału czytanie forumka robi się strasznie rakowe a skala rochorągiewkowania przysparza ból głowy

2 polubienia

Tylko mowa była o Bradleyu i chyba nie wyłapałeś to co było prawdopodobnie sarkazmem :squinting_face_with_tongue:

@ManiacK a może po prostu płynna dyskusja, tak źle i tak niedobrze, wiecznie ktoś będzie narzekał :upside_down_face::upside_down_face:

1 polubienie

Szkoda, że w temacie Isaka - to jak wyjebane mają niektórzy w zaczynanie dyskusji i prowadzenie jej przez 10+ postów i brak pomyślunku, żeby przenieść się do odpowiedniego to jeden z większych raków tutaj. Nie dziwi mnie, że gość wszedł do tematu Isaka i widząc taki wywód, pomyślał że to o nim. #offtop #spam

Było o tym słownie 5 postów które nie były klotnia, a wyłoniły się z płynnej dyskusji. 5 to tylko 4 więcej od twojego narzekania.

To daj dobry przykład, a nie stękasz po próżnicy. Poziomu nie podnosisz wywodami o tęsknocie :smiley:

2 polubienia

Jakbyś tak przestał przeklinać w co drugim poście to może i warto by było rozpocząć dyskusję.

Więcej spamujcie, kurde mol. @moderatorzy

Piękne to były czasy, nie zapomnę ich nigdy. Ale czego wymagać od ludzi,dla których era Rodgersa to prehistoria.Żeby nie było nie piję do konktetnych osób, ale do ogólnego poziomu wpisów ostatnini czasy.

1 polubienie

Już ci podaje rodzynki z serniczka: ostatnio są wywody typu Chiesa najlepszy transfer, Isak nie strzelił jeszcze bramki w lidze (określany też jako niepotrzebny transfer) a zaraz październik, Wirtz kandydat do flopa sezonu. Jezu nic pozytywnego. Ciągle męczenie gruchy jak to źle i niedobrze jest.

1 polubienie

Nie żeby nakręcać jakąś nagonkę, ale dla kronikarskiej dbałości - jak do tej pory Isak w swoich wejściach na boisku był bardzo niewidoczny. We wczorajszym meczu miałem wrażenie, że zobaczyłem go przy piłce chyba z 30minut po wejściu.

Ciężary, ciężary całego zespołu.

przeciez mial bardzo dobra sytuacje chwile po wejsciu(to co kikutem nieczysto uderzyl)

ale no pozniej to moze z 5 razy przy pilce byl. nie jego wina

a rzeczywiście, tak było.

nie no jasne, dlatego nie spuszczam się jaki to katastrofalny występ. taki nijaki, jak całego zespołu.