To jest całkowicie inny typ napastnika niż do tej pory jakich mieliśmy przez ostatnie lata i dlatego też Ekitike wygląda jakby bardziej wkomponowany jako, że jego system gry jest zbliżony do czego reszta zespołu jest przyzwyczajona. Ekitike bardzo często schodzi i pomaga w rozegraniu pilki, Isak zaś obecnie jest napastnikiem który większość czasu jest przyklejony do ostatniego obrońcy i czekający na jakieś prostopadle zagranie, albo piłkę za obrońców. On świetnie odnalazłby się przy Trencie, ale obecnie w linii pomocy mało mamy zawodników którzy mają taką wizję i umiejętności grania takich piłek albo nie są przyzwyczajeni do nowego stylu grania z Isakiem.
Nerwowość zespołu przeszła na kolejnego zawodnika. Koleś ładował bramy z niczego, a tutaj kolejna sytuacja sam na sam i nie umie stopą kopnąć piłki. Darwin to chociaż huknął obok słupka albo w słupek.
Isak na razie jest w porządku, taki zupełnie niegroźny ![]()
Ja myślę, że po pierwsze za rzadko dostaje piłkę, a po drugie ma kondycję trochę podobną do mojej
Trochę pobiega i się podpiera o kolana. Teraz będzie przerwa reprezentacyjna, może w tym czasie doprowadzi kondycje do odpowiedniego poziomu.
Niestety saga z jego udziałem nie pomogła nam w jego adaptacji. Widać że nie czuje ani taktyki ani swoich sił specjalnie. Drużyna też nie pomaga bo ciężko tu mówić o maszynie stwarzającej sytuację. Na plus technika i drybling. Widać że dla niego minięcie rywala nawet w miejscu to drobnostka. Od czasu suareza nie było tu takiego gościa
Hugo no weź, naucz mnie tych trików
dobrze, że sobie gadają ![]()
Tak na chłodno po meczu. Myślicie, że ta asysta to było celowe zagranie? Czy niefortunne przyjęcie piłki?
Jak na moje to przyjmował kierunkowo pod strzał. Obracał się wraz z przyjęciem żeby jednym zwodem zgasić piłkę, zgubić obrońcę i mieć przestrzeń na strzał. Gakpo nawinął się tam nieumyślnie.
Przypadek, próbował sobie przyjąć na strzał.
Każdy tutaj patrzy na Wirtza a u niego w temacie cisza?
Trenuje z nami już prawie miesiąc. Wirtz 2 z groszem. To Wirtza można już mieszać z błotem mimo, że ma 22lata!, wskoczył do nowej ligi i od razu ma czarować? A Isak ile jeszcze czasu będzie potrzebować? 26 letni chłop, chyba już powinien umieć wrócić do rytmu meczowego, dodając do tego, że trenowa indywidualnie, wiadomo to nie to samo co w drużynie itp. ale kondycje mógł budować. A tymczasem co? Kopie się po czole, ale każdy zawiedziony Wirtzem.
Isak 26lat, zaczął kolejny sezon w PL- cisza. Potrzebuje czasu aby złapać rytm i kondycję… Wirtz 22lat, rozgrywa pierwszy miesiąc w nowej lidze- burza, nic nie gra, 0GA!
Dla mnie póki co najwieksze rozczarowanie to Isak.
@Shelby666. I musiałeś się zrzygać akurat na mój post? Sorry, ale każdy jedzie po Wirtzu a w Isaku nie widzą nic. Więc przypomniałem, że to w nim jednak powinny być większe nadzieję, że wpadnie do składu i będzie tym kim ma być.
asysta siedzi, umyślna czy nie
ja bym Ekitike + Isak zobaczył, narazie Ekitike to Top zawodnik, wszedł jak Diaz
Isak na ‘9’ i Ekitike/Chiesa na bokach.
Wiem, Slot pęka ze śmiechu na takie propozycje…
Zaczynam już rzygać gdy wchodzę na te wasze posty. Zarówno na forum jak i na głównej. Niczym się nie różnicie od tych ciamajd umysłowych z kanonierów i devilp. Siódma kolejka a tu: największe rozczarowanie w tym tygodniu wędruje do…., przegrywy, Szrot , Arsenal już ma mistrza itp. itd. Pierdolnijcie się w łeb.
Ja wciąż nie ligę uwierzyć że mamy go w składzie
. Zapewnić mu serwis jaki miał Darwin i strzeli spokojnie 20 bramek w sezonie. Narazie cały zespół nie dojeżdża więc na spokojnie czekamy na przebudzenie mocy.
No w końcu głos rozsądku.
DZIĘKUJĘ, bo już myślałem, że same p…y na tym forum.
Kibice są po prostu bardzo emocjonalni. Jak ktoś strzeli 2 gole jest Bogiem, a potem po 2 słabszych meczach szukają mu miejsca na ławce. Widać ze isak dysponuje olbrzymia jakością. Jego technika użytkowa, szybkość, drybling jest na topowym poziomie. Pokazał to w kilku momentach. Jednak ma spore braki fizyczne i myślę że do grudnia je nadrobi. Widać też że nie rozumie się najlepiej jeszcze z partnerami co jest dość normalne. Jestem pewien że w drugiej części sezonu złapiemy świeżość a sam Alex będzie taśmowo zdobywał gole.
Dzis prawdziwych “menszczyznow” juz nie ma! ![]()
Niektorzy dalej nie rozumieja roznicy miedzy konstruktywna krytyka majaca na celu dobro LFC a tym nowomodnym “hejtem”.
Mozna przeciez oceniac i to nawet surowo czyjas gre i nie jest to nagonka a z drugiej strony “lukrowanie gowna” to falszywa droga.
3 nasze ostatnie wystepy to fatalna postawa i to praktycznie wszystkich aktorow tych widowisk po naszej stronie i nie ma co wybielac.
Mozna tylko miec nadzieje,ze Arne to wszystko ogarnie a po przerwie reprezentacyjnej nasz zespol zacznie grac jak mistrzowska druzyna,oczywiscie “step by step” jak mawial pewien Leo ![]()
Kolejny bardzo słaby występ Isaka w meczu kadry. Wirtz zresztą podobnie znowu bez liczb.
Jak nie będzie miał znaczącego wpływu na grę z United, albo co gorsza stracimy punkty to presja na Isaku będzie coraz większa, nie da się cały sezon bronić go brakiem przygotowania do sezonu.