Alexis Mac Allister

Powinien zejść Szobo nie Alexi.

1 polubienie

tak chciałem zauwazyc, że on miał uraz na kadrze, lecial daleko, do tego dostał stępel na początku meczu. Wiec raczej nie był gotowy na 90min

3 polubienia

Ogólnie Macce na żywo oglądać to istna poezja, co on wyczynia. To jest maestro. Cały czas pod grą. Wie co ma zrobić z piłką zanim ja dostanie. Ciągłe szukanie gry do przodu. Oby nam Argentyńczyk zdrowy był i nigdzie nie chciał się wybierać przez najbliższych 5, może 10 lat :sweat_smile:

1 polubienie

Wczoraj był absolutnie fenomenalny. Razem z Konate zdecydowanie najlepszy na boisku. Kapitalny zawodnik. Top 2-3 pomocnik ligi. Wciąż nie dowierzam, że kosztował zaledwie £35M.

6 polubień

Ze słów Slota wynika, że Macca na reprezentację nie pojedzie. Oby nic poważnego, bo po jego zejściu straciliśmy kontrolę nad meczem. On jest mózgiem tego zespołu.

1 polubienie

I bardzo dobrze, może odpocznie, przepracuje ten okres przerwy reprezentacyjnej ze sztabem szkoleniowym, nie musi lecieć za ocean.

Mac Allister on IG: “Great win for the team today, these are the moments that make us stronger!
I felt a slight discomfort during the game, but nothing that will stop me. Now, fully focused on what’s ahead.

2 polubienia

Macca zawodnikiem meczu. Cudowny występ naszej 10.

9 polubień

Moim zdaniem tyłu zawodników którzy zagrali na note 8.5 że każdy mógł dostać tę nagrodę. Jeśli dostał ja maca to ja się z tym w 100% zgadzam. Również mógł to być vvd Bradley czy graven

1 polubienie

Dla mnie dzisiaj MOTM.
Zdominował środek pola.
Dobry w obronie, dobry w grze do przodu.
Zero jakiś błędów.

Normalnie ta nagroda powędrowała by do Dzika, ale zdupił ocenę tym jednym kiksem.

1 polubienie

Myślę że Alexis grał rewelacyjnie, ale w tym meczu tak świetnie zagrał właściwie każdy. Może tylko trent odstawał lekko.
Ja osobiście wachalem się między vvd i gravenem

1 polubienie