Powinien zejść Szobo nie Alexi.
tak chciałem zauwazyc, że on miał uraz na kadrze, lecial daleko, do tego dostał stępel na początku meczu. Wiec raczej nie był gotowy na 90min
Ogólnie Macce na żywo oglądać to istna poezja, co on wyczynia. To jest maestro. Cały czas pod grą. Wie co ma zrobić z piłką zanim ja dostanie. Ciągłe szukanie gry do przodu. Oby nam Argentyńczyk zdrowy był i nigdzie nie chciał się wybierać przez najbliższych 5, może 10 lat
Wczoraj był absolutnie fenomenalny. Razem z Konate zdecydowanie najlepszy na boisku. Kapitalny zawodnik. Top 2-3 pomocnik ligi. Wciąż nie dowierzam, że kosztował zaledwie £35M.
Ze słów Slota wynika, że Macca na reprezentację nie pojedzie. Oby nic poważnego, bo po jego zejściu straciliśmy kontrolę nad meczem. On jest mózgiem tego zespołu.
I bardzo dobrze, może odpocznie, przepracuje ten okres przerwy reprezentacyjnej ze sztabem szkoleniowym, nie musi lecieć za ocean.
Mac Allister on IG: “Great win for the team today, these are the moments that make us stronger!
I felt a slight discomfort during the game, but nothing that will stop me. Now, fully focused on what’s ahead.
Moim zdaniem tyłu zawodników którzy zagrali na note 8.5 że każdy mógł dostać tę nagrodę. Jeśli dostał ja maca to ja się z tym w 100% zgadzam. Również mógł to być vvd Bradley czy graven
Dla mnie dzisiaj MOTM.
Zdominował środek pola.
Dobry w obronie, dobry w grze do przodu.
Zero jakiś błędów.
Normalnie ta nagroda powędrowała by do Dzika, ale zdupił ocenę tym jednym kiksem.
Myślę że Alexis grał rewelacyjnie, ale w tym meczu tak świetnie zagrał właściwie każdy. Może tylko trent odstawał lekko.
Ja osobiście wachalem się między vvd i gravenem